開始覺得香港人似制裁自己多過制裁中國同林鄭

1001 回覆
298 Like 1899 Dislike
根本就係,成班傻人係咁跟風,俾班港奸共諜引導晒去撐攬炒,衰咗中晒奸計都未知
藍屍醒過你啦,一早換晒美金準備走佬
提名年度最佳笑話
岩呀,黃絲連一個華記都搞唔死,仲學人講攬炒,根本就係自殺,近半年一直係網上吹緊攬炒風既就係班偽港獨同埋成日帶領個抗爭去失敗幫香港人狂輸既泛民左膠打手,咁都唔明?根本呢班友就係共諜
Block得
係 根本次次選舉結果都係中產區先多支持自由民主
係啲最有錢嗰批同埋公屋 尤其是係多蝗蟲嗰啲新屋村先會支持少數派
共諜永遠唔夠人講就夾硬屈人係五毛
咁先可以排斥我地呢d言論
你試過靠食樹皮撐足一年未?你估果班高官真係需要陪你食樹皮?
因為道理岩 搞到佢地好嬲
真正五毛一直都係撐國安法,又點會係呢個時候講呢d野呀?呢位共諜
尼啲野呢係政府造成,你問政府lol
排斥咗好耐,最主要係誤導d忽然愛政治既港豬block咗我地,借勢唔俾佢地聽真話
咁先攬抄成功啊
中共手法黎 佢地先係5毛
波台唔可以有真話?
做慣左奴隸?食開咩飼料?
諗住用愛與和平同獨裁政府爭取D乜?
知道好耐
高登同連登本身就係建制底
泛民係維穩派
偽港獨既本民前,青政,陳浩天,偽素人係用黎借主流傳媒之力去騎劫本土派,之後扮激進同泛民及政府合演政治show同帶風向,帶香港人去死既方向
蘋果,100毛,杜汶澤,HOCC,啤梨,老蕭,袁老豆,黃毓民,主要幫手帶風向,吹雞,分析,吹捧,從中取利,表面做英雄,實則係幫手搞維穩
攬炒係為乜都唔知,用香港賺最多$的就係中共 同 班商界奶共9。

攬炒係要收佢地皮,再透過佢地倒台清算班狗 同 班垃圾官,重建香港。

你想所有野都即食阿?唉………邊有可能
最好就美軍一野打爆中共,$就美國出、人就美國死,咁對你就最好阿麻?
制裁到你我已經好開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞