開始覺得香港人似制裁自己多過制裁中國同林鄭

1001 回覆
298 Like 1899 Dislike
仲有冷氣嘆,郁郁手指就有人幫你沖峰陷陣,仲易過打AOE
事實係真係制裁自己,自損一千損敵一百。
如果唔係點叫攬炒?
以香港同中國規模黎比較,算係咁啦。
一隻五毛開post,兩隻跟隨和應
大陸借機出到國安法仲唔識收手,仲日日鳩叫獨立建國,開自己道門叫美國制裁自己,幻想中共會驚會重傷
係啊係啊 屌你老母
無計我地依班理智少少就比連登仔話5毛,藍絲,收成期,一唔同連登仔同步就係賣港

依家開自己門,叫美國制裁自己係邊個,仲話人賣港
點解唔開心?
我就係要睇中國仆街 要睇香港班收成撚仆街
有咩好驚姐 香港地又唔會餓死人
自己都仆街咪攤大手板拎綜援
我仲以為大家係有共識地攬炒藍絲
依家支安法就係攬炒最有效途勁,
置諸死地而後生係香港依家唯一出路!!
到時外商撤資,香港等同支國其中一個二,三線城市,
咁先係真正攬炒成功!
其實班高官,黑警,公務員仲開心,大陸做官真係可以惡哂,提早香港赤化30年,公職人員權力同大陸官員睇齊
屌你老尾 係你真係5毛黎
起底
block
我錯,sorry
就算中共重傷,最終咪又會搵星豆星豆市民黎回血
冇去過外國生活係咁上下,分分鐘有班連亞洲都未離開過,同60-70年代既港喱以為舊金山真係遍地黃金唔洗做一樣
由第一日就開post講

攬炒資格你都無,只係攬炒同你一樣癈既同溫層

我等拎住大堆資金等掃貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞