5.27 嘅行動就係唔好衝動

961 回覆
2537 Like 117 Dislike
你留言
我推!
同意,國安法先至係主菜
攻入立法會:「出返黎呀!保留實力!23條再上!未係end game!」
蒙面法:「留返條命仔呀!保留實力!23條再上!未係end game!」
國歌法:「未係大佬呀!保留實力!23條再上!未係end game!」
國安版23條:「攬炒已經基本上完成咗!保留實力!我地鬥長命!勇武時機已過 留有用之身!

喂 end game喇喎

軍師:「請聽理性聲音!而家做咩都無補於事!送頭架咋你地!。望下你屋企人 最愛你既人!值唔值得?而家大家要養精蓄銳!鍛煉體能又好 讀書增長知識又好 一定要確保自己安全 同埋堅持自己初心!」
終極五毛:「係咪唔識變通?係咪要送頭? 冷氣軍師真係害死唔少人」

大家停一停 用一用腦 到底係出黎既人係冷氣軍師 定開post發表偉論 今日的我打倒昨日的我 既人 係冷氣軍師呢? 我就唔知喇 大家動一動腦根

btw 樓主:
永續抗爭 啟動!
真 留返條命先有得繼續
樓主係講得有道理
預計聽日人數一嚟會少
二嚟對家早有部署 唔好話火魔
你隨時放個rb 已經有便衣拉你
就係想啲新手認清個事實
睇下聽日會有幾多人去圍立圾會
唔好見熱門個個都講垃圾會
個個post都千幾like就盲舂舂走出去
!?
巴打你有睇清楚我嗰post?
pin得啦哩篇
最怕聽日比狗咬係會死
唔係我地以為肯坐監就有得你坐
哇哇 文宣呀 好撚叻呀 哇哇哇哇
你講出黎唔笑果下好撚野 你近排見到d乜春野文宣?
up
聽日出港島 ge 小心啦
岩岩經過馬師道,至少 10幾個防暴狗佈緊防
今晚應該周圍都部署人手巡邏
咁事實做乜都會比狗屈入
我只係想大家保留實力 唔應該為匪歌法元氣大傷

最重要避免無力感再升華
我只係想問,打官司用咗既錢最後係去咗邊度?堂費?定對家律司費果啲?

理智的聲音
完全同意 麻煩pin啦
珍惜勇武
唔外判你想點?

武肺前,香港人有係有資格令中共妥協嘅

而家?中共自己政權重要定經濟重要?

你以為香港200萬人可以鬥贏共產黨,文化大革命死2000萬人都未驚過

而家唔係舊年六月,舊年十月,連登成日話香港人進步,其實你又有冇進步過?
同意
機不可失,時不再來
大家準備
攻入立法會:「出返黎呀!保留實力!23條再上!未係end game!」
蒙面法:「留返條命仔呀!保留實力!23條再上!未係end game!」
國歌法:「未係大佬呀!保留實力!23條再上!未係end game!」
國安版23條:「攬炒已經基本上完成咗!保留實力!我地鬥長命!勇武時機已過 留有用之身!

喂 end game喇喎

軍師:「請聽理性聲音!而家做咩都無補於事!送頭架咋你地!望下你
屋企人 最愛你既人!值唔值得?而家大家要養精蓄銳!鍛煉體能又好 讀書增長知識又好 一定要確保自己安全 同埋堅持自己初心!」
驚方:「要幾多個手足先夠打3千幾防暴?仲未計便衣普通軍裝呀!!」
終極五毛:「係咪唔識變通?係咪要送頭? 冷氣軍師真係害死唔少人」

大家停一停 用一用腦 到底係出黎既人係冷氣軍師 定開post發表偉論 今日的我打倒昨日的我 既人 係冷氣軍師呢? 我就唔知喇 大家動一動腦根

btw 樓主:
永續抗爭 啟動!
Yes!
連登依家真係好可怕
各位有時間聽下,好有用既內容

https://youtu.be/6ugrRZWg95k
港共毫無損傷 但手足最壞情況下會元氣大傷
勇氣同智慧要並重丫手足 比人拉一個 將來就會因為獨裁法少一個人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞