5.27 嘅行動就係唔好衝動

961 回覆
2537 Like 117 Dislike
用家:我可以忘記你不斷以粗暴言論攻擊其他參與討論嘅巴打
大家小心

狗一定會死守金鐘
同意
係有用就200萬個時有用,你依家仲唔衝仲唔打?不如等2047後再打?
527不是end game
528立法先喺
講返認真
抗爭都要睇成本效益
去到依家哩個階段
火魔堵路仲有幾大效益?
成本又幾大?
人冇事先可以做到世界冠軍

想將香港人團結反抗國安法嘅訊息傳遍國際?
Twitter 國際戰線需要你
We Want You!

Twitter文宣組
戰線台 @twittermansyunzou

Reddit戰線 @reddithk_channel
文宣 @hkstandstrong_promo_int @guardiansofhongkong
https://t.me/twitter4HK

入嚟一齊做任務,推任務,整圖

食黃店抗爭,開心
攻入立法會:「出返黎呀!保留實力!23條再上!未係end game!」
蒙面法:「留返條命仔呀!保留實力!23條再上!未係end game!」
國歌法:「未係大佬呀!保留實力!23條再上!未係end game!」
國安版23條:「攬炒已經基本上完成咗!保留實力!我地鬥長命!勇武時機已過 留有用之身!

喂 end game喇喎

軍師:「請聽理性聲音!而家做咩都無補於事!送頭架咋你地!望下你
屋企人 最愛你既人!值唔值得?而家大家要養精蓄銳!鍛煉體能又好 讀書增長知識又好 一定要確保自己安全 同埋堅持自己初心!」
驚方:「要幾多個手足先夠打3千幾防暴?仲未計便衣普通軍裝呀!為咗警局外牆,塞下鐵坐幾年監?」
外判撚:「我地外判抗爭!你以為香港200萬人可以鬥贏共產黨 文化大革命死2000萬人都未驚過呀!而家唔係舊年六月,舊年十月,連登成日話香港人進步,其實你又有冇進步過呀?我地要網上抗爭!我地要上連登!」
心痛撚:「好心痛好心痛呀! 聽日唔值得!勇武再少一個就少一個架喇!」
後續撚:「留活口先有後繼呀!」雖然我唔知國安法一上就後續d乜?
軍師:「講返認真 抗爭都要睇成本效益 去到依家哩個階段 火魔堵路仲有幾大效益?成本又幾大?」
五毛:「勇武時機已經過咗 !大家三思!」
終極五毛:「係咪唔識變通?係咪要送頭? 冷氣軍師真係害死唔少人」

大家停一停 用一用腦 到底係出黎既人係冷氣軍師 定開post發表偉論 今日的我打倒昨日的我 既人 係冷氣軍師呢? 我就唔知喇 大家動一動腦根

btw 樓主:
永續抗爭 啟動!

理智嘅聲音
做世界冠軍
咁你聽日出去囉
你有自由意志㗎嘛
勸唔到你都無計

而家再出去同死無分別
情況同612唔同 612都有清晰目標阻止二讀

但而家匪歌法好多人都WFC
借匪歌法會議去為抗爭獨裁法更加奇撚怪
抗爭理念都唔清晰

唔係叫大家唔抗爭
而係而家需要一場大遊行去集氣 展示大家不跪既決心
多過黎明行動 高風險低成本 一捉到就暴動罪
絕對同意
真心要理智d
擺明對家重兵
要一鑊過炒起我地
咪由佢自high以為自己好掂,再等美帝制裁囉
你唔出 你最威 軍師最威威
唔會架。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞