5.27 嘅行動就係唔好衝動

961 回覆
2537 Like 117 Dislike
我始終覺得工係要罷嘅
表達訴求唔係與狗開啲啦?
一於齊齊po Twitter 因為扑街國安法自己唔撚來返工
啱,而家大家要養精蓄銳,鍛煉體能又好,讀書增長知識又好,一定要確保自己安全,同埋堅持自己初心。

然後等世界吹起討伐中共嘅號角
人無事先可以做到世界冠軍
求其燒下野算啦,唔好衝吖
thx

理智嘅聲音已經越來越少
咁好容易比鬼帶風向
攻入立法會:「出返黎呀!保留實力!23條再上!未係end game!」
蒙面法:「留返條命仔呀!保留實力!23條再上!未係end game!」
國歌法:「未係大佬呀!保留實力!23條再上!未係end game!」
國安版23條:「攬炒已經基本上完成咗!保留實力!我地鬥長命!勇武時機已過 留有用之身!

喂 end game喇喎

軍師:「請聽理性聲音!而家做咩都無補於事!送頭架咋你地!而家大家要養精蓄銳!鍛煉體能又好 讀書增長知識又好 一定要確保自己安全 同埋堅持自己初心!」

永續抗爭 啟動!
不如你開個新post搞個final投票啦
我p牌仔就算開完都冇人睇

統計下啲人呢幾日睇左熱門咁多資料之後
覺得應該圍立圾會
唔出
定係野

唔好水尻班細佬出去送狗啦
我覺得聽日罷工就好

大家早啲起身搭地鐵
嗯,你繼續
但都撫心自問下
要幾多個手足先夠打3千幾防暴?
仲未計便衣 普通軍裝

唔係話唔打 都要睇時機
聽日擺明係個局
仲撲埋去咩?
答啦柒頭 繼續 笑撚左
依家既佈局係 早上比你成功 證明獨裁法既必要性 (情況同蒙臉法當晚一樣)

下午就預測你因為早上既成功而腦衝轉打陣地戰
到時就一網打盡 到時全香港人無力感到就上升到一個極點
up
thx
同意
攻其不備勝算高好多
聽日就算出都唔可以9衝
唔死先可以做世界冠軍 對家set好晒都要衝入去?
和理非活動,三罷就夠
勇武唔值得投資響 國歌法
攻入立法會:「出返黎呀!保留實力!23條再上!未係end game!」
蒙面法:「留返條命仔呀!保留實力!23條再上!未係end game!」
國歌法:「未係大佬呀!保留實力!23條再上!未係end game!」
國安版23條:「攬炒已經基本上完成咗!保留實力!我地鬥長命!勇武時機已過 留有用之身!

喂 end game喇喎

軍師:「請聽理性聲音!而家做咩都無補於事!送頭架咋你地!。望下你屋企人 最愛你既人!值唔值得?而家大家要養精蓄銳!鍛煉體能又好 讀書增長知識又好 一定要確保自己安全 同埋堅持自己初心!」

永續抗爭 啟動!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞