5.27 嘅行動就係唔好衝動

961 回覆
2537 Like 117 Dislike
感謝

留返條命放長雙眼
事實係,中共主動出手,單野已經上到國際層面,我地既將來有d 被動,但我地要繼續發聲比國際知,唔係林鄭講,好多人支持國安法
鄭松泰啱啱直播,話見到有建制派議員在立法會過夜
即係話明天無論外面打到九彩都好,任我地點黎明行動點成功堵路,立會一樣如常開到會,建制狗會過到國歌惡法,而且立法會龍和道一帶依家已重兵

唔係要潑水,而係提醒大家諗定其他計仔

P.S. 香港人,肯用漆彈未?
我都無意亂屌人
都係講下自己愚見

從來唔覺得外國會單單為左道義而就香港
講到尾都係利益
但我地都可以學習如何漁人得利
盡量降低自己付出既成本
明天非常凶險 新手不要選擇金鐘
Push
個人無事先可以做世界冠軍
中共愈急 我哋就愈要鬥長命 放長雙眼
其實明知對方嚴陣以待嚴密佈防仲跟對方劇本走真係有用?
鄭松泰啱啱直播,話見到有建制派議員在立法會過夜
即係話明天無論外面打到九彩都好,任我地點黎明行動點成功堵路,立會一樣如常開到會,建制狗會過到國歌惡法,而且立法會龍和道一帶依家已重兵

唔係要潑水,而係提醒大家諗定其他計仔

P.S. 香港人,肯用漆彈未?
OK 休息
得閒就入財經台行兩轉
唔好話外資 港資都搬緊部分錢出香港啦
香港無左法律保障 外資搬上大陸?
咁佢一開始洗撚黎香港咩 直接亞洲總部放係大陸啦
真香港人應該發奮圖強,讀多啲相操大隻啲同港共鬥長命。由其是香港地,100個得1個敢罷工,唔好話勇武衝啦
push
細路仔就係衝動
預計聽日有幾百個小朋友暴動罪
同意
香港而家主力打國際綫 + 和理非
晒鳩氣 7月先休會 仲有成個月時間討論
最重要係國歌法無乜國際/商界既反對聲音
人冇事先可以做到世界冠軍

想將香港人團結反抗國安法嘅訊息傳遍國際?
Twitter 國際戰線需要你
We Want You!

Twitter文宣組
戰線台 @twittermansyunzou

Reddit戰線 @reddithk_channel
文宣 @hkstandstrong_promo_int @guardiansofhongkong
https://t.me/twitter4HK

入嚟一齊做任務,推任務,整圖

依個世界最有用個兩樣野係錢同權力
宜家就要阻止呢件事發生!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞