5.27 嘅行動就係唔好衝動

961 回覆
2537 Like 117 Dislike

不受傷不被捕
時機唔同咗
自從推國安法嘅一刻,香港人嘅意見已經不再重要
樓主係唔係鬼,我唔知
不過一定係戇鳩
人大開完會,唔係代國安法即時成立咗,仲要草議
同埋最憎你呢種人,用自己代表晒所有人
Push
圍立法會佢可以轉場
而且唔會阻到國安法過

但係圍咗比狗捉
就一定係被佢地打完一餐然後告暴動

衰啲講句
中共底牌都出埋
聽日後日做咩都唔會改變到大局
我地係要表達訴求引國際出手 係要攬炒

我覺得堵路火魔冇咩問題((跑得夠快嘅話
我靜係希望大家唔好圍垃圾會
有咩事走為上策
真係唔好出去 目標唔確定

人地有曬佈處 好大機會比你早上成功 下午就腦衝變陣地戰
最後結果就變成請君入甕
巴打有時間起一起我底
我對香港係赤膽忠心
香港人既意見係做比香港政府睇既咩?戇鳩 你慢慢等你既時機啦
Agree
巴打一切小心
多謝支持
理智嘅聲音不可少
我都睇咗,塔羅占卜同道教祖師爺都勸手足唔好出,係犧牲日
理性分析,你諗吓6月同聽日嘅分別
雙方人數差距
敵人戰術部署
一個勇武都不能少,敵進我退
你road block完係咪就阻到佢通過?
我地係咪應該諗更多方法去打國際線,而唔係犧牲細路嘅青春
攻入立法會:「出返黎呀!保留實力!23條再上!」
蒙面法:「留返條命仔呀!保留實力!23條再上!」
國歌法:「未係大佬呀!保留實力!23條再上!」
國安版23條:「攬炒已經基本上完成咗!保留實力!我地鬥長命!勇武時機已過 留有用之身!
軍師:「請聽理性聲音!而家做咩都無補於事!」
如果聽日出離既行動目的
係想同支共講 你推國安法
我地就同你攬炒 咁可以慳翻
因為佢出國安法就係幫緊我地攬炒

想推翻政權就係屋企準備好啦 總有日要打
唔好成日準備好被捕被殺既心
但從來無殺敵既心就上戰場 咁同送死無分別
唔需要即時立法
人大舉手嘅一刻已經騎劫咗香港
睇外國點出手先重點,香港民意已經不再重要,亦無法改變d咩
唔需要以往言論黎支持你呢一刻嘅言論

只需要理想分析過就知道出唔出

特別係勇武呢點,聽日係絕對零勝算

守城都輸嘅情況下,我見唔到攻城嘅勝算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞