5.27 嘅行動就係唔好衝動

961 回覆
2537 Like 117 Dislike
Pishh
我會推足一晚
人地有搞 唔係返屋企搞自己條j
有真.冷氣軍事真係冇諗過
其實落過場
你係寧願自己比🐶咬,都好多手足被咬
要手足出去做畫面畀外國?
叫班議員抗爭啦
泛民9月想要票就麻煩聽日做場好睇既
你單式因果睇嘢緊係唔明啦
可以
萬事小心
食黃店 食到共產黨投降 好yeah
多謝你
只能夠希望出去金鐘嘅平安,認真
人地三千五,今晚分分鐘或者今日下晝已經開始部署
上年玩咗咁多次
大家心中有數
金鐘走條毛
銅記點解會出係因為好多條街好多舖頭有啲黃嘅有得入一入去食下糖水涼下冷氣
嗰日Times無删門,喺啲舖關,利舞台都上到。
金鐘同空地無分別
佢恨都恨你去金鐘

同埋對唔住,禮拜日,真係好弱。
得罪講句,嗰日銀髮比例過半。
我無吹水。
人地一定係40年黎
明知係個局都衝埋去啦
攻入立法會:「出返黎呀!保留實力!23條再上!未係end game!」
蒙面法:「留返條命仔呀!保留實力!23條再上!未係end game!」
國歌法:「未係大佬呀!保留實力!23條再上!未係end game!」
國安版23條:「攬炒已經基本上完成咗!保留實力!我地鬥長命!勇武時機已過 留有用之身!

喂 end game喇喎

軍師:「請聽理性聲音!而家做咩都無補於事!送頭架咋你地!望下你
屋企人 最愛你既人!值唔值得?而家大家要養精蓄銳!鍛煉體能又好 讀書增長知識又好 一定要確保自己安全 同埋堅持自己初心!」
驚方:「要幾多個手足先夠打3千幾防暴?仲未計便衣普通軍裝呀!為咗警局外牆,塞下鐵坐幾年監?」
外判撚:「我地外判抗爭!你以為香港200萬人可以鬥贏共產黨 文化大革命死2000萬人都未驚過呀!而家唔係舊年六月,舊年十月,連登成日話香港人進步,其實你又有冇進步過呀?我地要網上抗爭!我地要上連登!擺明對家重兵 要一鑊過炒起我地 咪由佢自high以為自己好掂,再等美帝制裁囉!」
心痛撚:「好心痛好心痛呀! 聽日唔值得!勇武再少一個就少一個架喇!」
後續撚:「留活口先有後繼呀!」雖然我唔知國安法一上就後續d乜?
軍師:「講返認真 抗爭都要睇成本效益 去到依家哩個階段 火魔堵路仲有幾大效益?成本又幾大?把口話一定要出去個班 有無計過聽日既勝算係幾多?」
五毛:「勇武時機已經過咗 !大家三思!」
終極五毛:「係咪唔識變通?係咪要送頭? 冷氣軍師真係害死唔少人」
放棄撚:「咁你聽日出去囉 我就唔會出喇 勸唔到你都無計」
長路撚:「抗爭係一條好長既路!」
真.冷氣軍師:「新時代洪流已經由中共開啟咗 依家嘅上計係【推波助瀾】 做吓大龍鳳俾國際媒體影相 佢哋自然識搞民意、逼佢哋啲政客同中共開拖!」 oh my god 我聽到d乜?

大家停一停 用一用腦 到底係出黎既人係冷氣軍師 定開post發表偉論 今日的我打倒昨日的我 既人 係冷氣軍師呢? 我就唔知喇 大家動一動腦根

btw 樓主:
永續抗爭 啟動!
絕對贊成,就算聽日你有遊擊隊出到真槍實彈一樣會立法冇得逆轉,有句講得好啱,你留返條命先至可以做世界冠軍,如果唔係嘅就算第時贏咗都冇你份
多謝手足
盡力就好,真前線係唔會睇連登
宜家我出post係希望新加入嘅手足小心,三思
和理非都一樣唔願見到
人地一定係獲獲都話係局 唔出去啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞