5.27 嘅行動就係唔好衝動

961 回覆
2537 Like 117 Dislike
[出定先] 聽日一定有班人話咩冇人出所以叫我地放棄
https://lih.kg/2036276
已經唔再係一年前 唔好再留戀啦
真係好唔想再見到勇武再少一個
好撚心痛 聽日唔值得
有咩事走得快好世界
同埋而家比人cap左 個風險可能要坐25年
所以鳩企做完好走
我都覺得唔好衝
聽日絕對係一個局 引君入甕

我成日諗 以前啲手足行咁前犧牲咗咁多 唔會係想見到我地為咗佢地嘅犧牲而盲目衝出去
佢地會更加樂見我地好好用腦打好每一場仗
我唔係話樓豬你 係其他人 我係支持你既討論
哇哇哇 好撚叻呀你 講一個外判成功 自己上網吹下水當抗爭左而成功既例子黎聽下 細路我唔識野 我想聽下
小心警暴, 避免衝突
怎樣才能和平地在街上表達?
要有命先可以做世界冠軍呀手足
Sorry 我get錯
多謝支持
我覺得係因為香港人天性心急 要好快見到成果,但奈何勇武已經封咗頂(暫時),經濟戰又要睇長遠 所以先會令到我地咁惶恐 覺得「點都要出嚟做啲嘢」
推,有用
攻入立法會:「出返黎呀!保留實力!23條再上!未係end game!」
蒙面法:「留返條命仔呀!保留實力!23條再上!未係end game!」
國歌法:「未係大佬呀!保留實力!23條再上!未係end game!」
國安版23條:「攬炒已經基本上完成咗!保留實力!我地鬥長命!勇武時機已過 留有用之身!

喂 end game喇喎

軍師:「請聽理性聲音!而家做咩都無補於事!送頭架咋你地!望下你
屋企人 最愛你既人!值唔值得?而家大家要養精蓄銳!鍛煉體能又好 讀書增長知識又好 一定要確保自己安全 同埋堅持自己初心!」
驚方:「要幾多個手足先夠打3千幾防暴?仲未計便衣普通軍裝呀!!」
外判撚:「我地外判抗爭!你以為香港200萬人可以鬥贏共產黨 文化大革命死2000萬人都未驚過呀!而家唔係舊年六月,舊年十月,連登成日話香港人進步,其實你又有冇進步過呀?我地要網上抗爭!我地要上連登!」
終極五毛:「係咪唔識變通?係咪要送頭? 冷氣軍師真係害死唔少人」

大家停一停 用一用腦 到底係出黎既人係冷氣軍師 定開post發表偉論 今日的我打倒昨日的我 既人 係冷氣軍師呢? 我就唔知喇 大家動一動腦根

btw 樓主:
永續抗爭 啟動!
你睇唔到唔代表冇喎清
急於嗰一日“勇武”為咩先?
為咗警局外牆,塞下鐵坐幾年監?
同意
我最唔想見到上晝成功完下晝一網打盡
然後比中共有藉口"向全世界展示國安法嘅必要性"
聽日 重軍捉曬班主力,國安法就個個聽話
係,但犧牲咗好多
每次上庭我都喊
香港人要忍住,今次唔係我哋可以解決到嘅情況
真係搞笑,而家就係等緊美國帶全世界行動,你叫我俾例子,所以咪話你未進步過囉。

你話美國放棄香港點算?

好老實,一係做順民,一係移民
巴打上面係五毛分化L
唔好浪費太多時間比條垃圾
繼續救港
多謝支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞