5.27 嘅行動就係唔好衝動

961 回覆
2537 Like 117 Dislike
絕對有機會
你要舉個例子黎聽架嘛 你下下鳩吹 咪同共慘狗一樣人無恥天下無敵囉 你d內心抗爭撚就撚898啦
攻入立法會:「出返黎呀!保留實力!23條再上!未係end game!」
蒙面法:「留返條命仔呀!保留實力!23條再上!未係end game!」
國歌法:「未係大佬呀!保留實力!23條再上!未係end game!」
國安版23條:「攬炒已經基本上完成咗!保留實力!我地鬥長命!勇武時機已過 留有用之身!

喂 end game喇喎

軍師:「請聽理性聲音!而家做咩都無補於事!送頭架咋你地!望下你
屋企人 最愛你既人!值唔值得?而家大家要養精蓄銳!鍛煉體能又好 讀書增長知識又好 一定要確保自己安全 同埋堅持自己初心!」
驚方:「要幾多個手足先夠打3千幾防暴?仲未計便衣普通軍裝呀!為咗警局外牆,塞下鐵坐幾年監?」
外判撚:「我地外判抗爭!你以為香港200萬人可以鬥贏共產黨 文化大革命死2000萬人都未驚過呀!而家唔係舊年六月,舊年十月,連登成日話香港人進步,其實你又有冇進步過呀?我地要網上抗爭!我地要上連登!」
終極五毛:「係咪唔識變通?係咪要送頭? 冷氣軍師真係害死唔少人」

大家停一停 用一用腦 到底係出黎既人係冷氣軍師 定開post發表偉論 今日的我打倒昨日的我 既人 係冷氣軍師呢? 我就唔知喇 大家動一動腦根

btw 樓主:
永續抗爭 啟動!
主力已經越嚟越少
我又唔同意係”留戀”既
應該睇形勢
對家聽日做足準備等你去圍佢

啲人仲可以用返上年6月黎做比較
用家:我可以忘記你不斷以粗暴言論攻擊其他參與討論嘅巴打
大家小心
524已經係啦 點鳩吹呀
勇武手足真係要小心,要留力
反抗有用,但唔想有勇武被捕
攻入立法會:「出返黎呀!保留實力!23條再上!未係end game!」
蒙面法:「留返條命仔呀!保留實力!23條再上!未係end game!」
國歌法:「未係大佬呀!保留實力!23條再上!未係end game!」
國安版23條:「攬炒已經基本上完成咗!保留實力!我地鬥長命!勇武時機已過 留有用之身!

喂 end game喇喎

軍師:「請聽理性聲音!而家做咩都無補於事!送頭架咋你地!望下你
屋企人 最愛你既人!值唔值得?而家大家要養精蓄銳!鍛煉體能又好 讀書增長知識又好 一定要確保自己安全 同埋堅持自己初心!」
驚方:「要幾多個手足先夠打3千幾防暴?仲未計便衣普通軍裝呀!為咗警局外牆,塞下鐵坐幾年監?」
外判撚:「我地外判抗爭!你以為香港200萬人可以鬥贏共產黨 文化大革命死2000萬人都未驚過呀!而家唔係舊年六月,舊年十月,連登成日話香港人進步,其實你又有冇進步過呀?我地要網上抗爭!我地要上連登!」
心痛撚:「好心痛好心痛呀! 聽日唔值得!勇武再少一個就少一個架喇!」
終極五毛:「係咪唔識變通?係咪要送頭? 冷氣軍師真係害死唔少人」

大家停一停 用一用腦 到底係出黎既人係冷氣軍師 定開post發表偉論 今日的我打倒昨日的我 既人 係冷氣軍師呢? 我就唔知喇 大家動一動腦根

btw 樓主:
永續抗爭 啟動!
聽日會行動既手足都極其珍貴
唔好比情緒充斥自己腦海
坦白講對動員能力唔敢抱太大期望
無論聽日香港峰火連城定風平浪靜國安法都無咩勝算
而家最重要係用最後時間去打國際戰線
哪怕係多區靜坐香港之路乜乜77都好
上年有巴打搞G12眾籌其實個idea好好
不過今年冇咩舉動亦2可能太急
睇左咁耐
都多謝你推post啊
[文長慎入]中共已經「哂冷」,香港人選擇下注還是下跪?
https://lih.kg/2029861
終於有人講袁爸爸 正嘢
哇哇哇 得喇 你已經證實左你自己係無恥到仆街既地步 blocked 8
暫時上咗熱門
多謝各位巴打嘅支持
希望大家可以推多一陣
等更多人知道
感謝
hi 呀sir 你第一次上連登? 冇推過 sor
同意
國際線諗下點突破
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞