5.27 嘅行動就係唔好衝動

961 回覆
2537 Like 117 Dislike
出既手足要小心呀
上天保佑手足
用家:我可以忘記你不斷以粗暴言論攻擊其他參與討論嘅巴打
大家小心
威威 唔怪得你做到軍師 逆向思維冇得輸
真係唔覺得會圍堵到金鐘
禮拜日出過去嘅就知今時真係唔同往日
對不起潑冷水
到咗呢啲時候 留住有用之身最緊要
be water be safe
所有手足都要平安回家

乜都好,冇野重要得過手足平安。港共報應嚟緊,打好國際線,先可以笑住睇港共收皮呀。
反正個個標題黨
都係睇頭一版㗎姐
推到post咪得囉

講真心說話
理智嘅聲音好重要
攻入立法會:「出返黎呀!保留實力!23條再上!未係end game!」
蒙面法:「留返條命仔呀!保留實力!23條再上!未係end game!」
國歌法:「未係大佬呀!保留實力!23條再上!未係end game!」
國安版23條:「攬炒已經基本上完成咗!保留實力!我地鬥長命!勇武時機已過 留有用之身!

喂 end game喇喎

軍師:「請聽理性聲音!而家做咩都無補於事!送頭架咋你地!望下你
屋企人 最愛你既人!值唔值得?而家大家要養精蓄銳!鍛煉體能又好 讀書增長知識又好 一定要確保自己安全 同埋堅持自己初心!」
驚方:「要幾多個手足先夠打3千幾防暴?仲未計便衣普通軍裝呀!為咗警局外牆,塞下鐵坐幾年監?」
外判撚:「我地外判抗爭!你以為香港200萬人可以鬥贏共產黨 文化大革命死2000萬人都未驚過呀!而家唔係舊年六月,舊年十月,連登成日話香港人進步,其實你又有冇進步過呀?我地要網上抗爭!我地要上連登!」
心痛撚:「好心痛好心痛呀! 聽日唔值得!勇武再少一個就少一個架喇!」
後續撚:「留活口先有後繼呀!」雖然我唔知國安法一上就後續d乜?
五毛:「勇武時機已經過咗 !大家三思!」
終極五毛:「係咪唔識變通?係咪要送頭? 冷氣軍師真係害死唔少人」

大家停一停 用一用腦 到底係出黎既人係冷氣軍師 定開post發表偉論 今日的我打倒昨日的我 既人 係冷氣軍師呢? 我就唔知喇 大家動一動腦根

btw 樓主:
永續抗爭 啟動!
上年6月聽到依加,有時間搵藉口逃避,不如諗下點攻克
同意 Push
完全同意!
你繼續po 我咪繼續覆
多謝巴打推post
衷心希望大家肯罷工
表達訴求唔係與狗開戰啦?
唔會被人拉唔會被狗屌唔會有風險
一於齊齊po Twitter 因為扑街國安法自己唔撚想來返工
和理非打國際線
唔需要靚畫面去延續團火
諗清楚出去嘅目的同成效

自由意志 自己決定出定唔出
願 手足平安
小心

時機已經改變咗
勇武手足三思
thx 你係一個正常人 上面果班都唔q正常 一味就做逃兵 冇一次面對過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞