5.27 嘅行動就係唔好衝動

961 回覆
2537 Like 117 Dislike
繼續搵藉口
覆下佢咪當推post
524班人竟然覺得贏咗,被捕手足被控告暴動嘅時候,真係想知班叫人出去嘅軍師除咗屌一句“咁都暴動?法治已死”之外,又有咩可以幫到班前線
我覺得有道理
多謝支持
攻入立法會:「出返黎呀!保留實力!23條再上!未係end game!」
蒙面法:「留返條命仔呀!保留實力!23條再上!未係end game!」
國歌法:「未係大佬呀!保留實力!23條再上!未係end game!」
國安版23條:「攬炒已經基本上完成咗!保留實力!我地鬥長命!勇武時機已過 留有用之身!

喂 end game喇喎

軍師:「請聽理性聲音!而家做咩都無補於事!送頭架咋你地!望下你
屋企人 最愛你既人!值唔值得?而家大家要養精蓄銳!鍛煉體能又好 讀書增長知識又好 一定要確保自己安全 同埋堅持自己初心!」
驚方:「要幾多個手足先夠打3千幾防暴?仲未計便衣普通軍裝呀!為咗警局外牆,塞下鐵坐幾年監?」
外判撚:「我地外判抗爭!你以為香港200萬人可以鬥贏共產黨 文化大革命死2000萬人都未驚過呀!而家唔係舊年六月,舊年十月,連登成日話香港人進步,其實你又有冇進步過呀?我地要網上抗爭!我地要上連登!」
心痛撚:「好心痛好心痛呀! 聽日唔值得!勇武再少一個就少一個架喇!」
終極五毛:「係咪唔識變通?係咪要送頭? 冷氣軍師真係害死唔少人」

大家停一停 用一用腦 到底係出黎既人係冷氣軍師 定開post發表偉論 今日的我打倒昨日的我 既人 係冷氣軍師呢? 我就唔知喇 大家動一動腦根

btw 樓主:
永續抗爭 啟動!
尊重大家決定 點都出嘅大家就小心啲
用家:我可以忘記你不斷以粗暴言論攻擊其他參與討論嘅巴打
大家小心
我覆你咪推到囉
留活口先有後繼呀
如果燒地下燒雜物就不了,冇用又坐幾廿碌
幫手推啊,希望大家唔好衝動送頭
同意
三思而後行
勇武手足聽日變和理非 角色轉換下
攻入立法會:「出返黎呀!保留實力!23條再上!未係end game!」
蒙面法:「留返條命仔呀!保留實力!23條再上!未係end game!」
國歌法:「未係大佬呀!保留實力!23條再上!未係end game!」
國安版23條:「攬炒已經基本上完成咗!保留實力!我地鬥長命!勇武時機已過 留有用之身!

喂 end game喇喎

軍師:「請聽理性聲音!而家做咩都無補於事!送頭架咋你地!望下你
屋企人 最愛你既人!值唔值得?而家大家要養精蓄銳!鍛煉體能又好 讀書增長知識又好 一定要確保自己安全 同埋堅持自己初心!」
驚方:「要幾多個手足先夠打3千幾防暴?仲未計便衣普通軍裝呀!為咗警局外牆,塞下鐵坐幾年監?」
外判撚:「我地外判抗爭!你以為香港200萬人可以鬥贏共產黨 文化大革命死2000萬人都未驚過呀!而家唔係舊年六月,舊年十月,連登成日話香港人進步,其實你又有冇進步過呀?我地要網上抗爭!我地要上連登!」
心痛撚:「好心痛好心痛呀! 聽日唔值得!勇武再少一個就少一個架喇!」
後續撚:「留活口先有後繼呀!」雖然我唔知國安法一上就後續d乜?
終極五毛:「係咪唔識變通?係咪要送頭? 冷氣軍師真係害死唔少人」

大家停一停 用一用腦 到底係出黎既人係冷氣軍師 定開post發表偉論 今日的我打倒昨日的我 既人 係冷氣軍師呢? 我就唔知喇 大家動一動腦根

btw 樓主:
永續抗爭 啟動!
多謝巴打一直嘅支持
喂 又係我推緊post啊

勇武時機已經過咗,大家三思
同意
人無事先做到世界冠軍

冷靜分析,對家做好部署,好難突圍,聽日出去要令班仆街束手無策。

我建議,我哋聽日玩心理戰,久唔久對住個天大叫「空投師」,重點係要令對方有壓力,乜都唔做,只要喺佢哋眼前存在已經俾到壓力佢哋,佢哋心理質素低,壓力一定過大。

好似踢波咁,俾對方壓力,佢哋就會出錯,佢哋而家任何一個錯,都可以阻礙國安法順利通過。

抗爭咁耐,呢局最難捉,而家係去到鬥少犯錯嘅階段。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞