5.27 嘅行動就係唔好衝動

961 回覆
2537 Like 117 Dislike
其實佢而家譚大絕都出埋,好明顯係佢都忍受唔到香港繼續係咁落去,想速戰速決

咁我地就更加要拖長黎打,唔好送頭呢d仆街嘢我唔講,但將成本減到最細係應該做嘅事。手足俾狗咬左,唔止我地心痛,Twitter 又小個人幫手咖啦

戰綫已經上升到國際綫,街頭抗爭要繼續,但唯一目的係俾外國睇到我地未放棄,只要上到外國新聞頭版就已經目的達到

人地想end game,我地偏要拖長玩,be smart be water,手足平安
你留言我就會推
要講嘅大把巴打都講過

如果聽日真係咁順利聚到人嘅話
麻煩大家真係諗真啲點解班狗會比你聚到
定其實你行咗入個包圍網都唔知

我估聽日10點開波
要避開9點返工嘅人潮更加重要係廢事搞到班藍絲同有錢人

樓主同意嘅幫pin啦我唔開post講啦次次開完都推唔起
聽日只需要街坊裝出去,老實講,美國都出聲用關係法,大家仲用命去打?
你留言
我推
宜家好L興
一嘢話冷氣軍師,前線自決,你不代表我
然後就瘋狂帶風向
be water
認同
我理解係大陸唔撚俾佢地直接入去賺錢
乜柒都要合資,你估班鬼佬唔想直接入去賺呀?

如果你話係香港法例保障佢地,我所知唔係,除非你嘅投資無直接進入大陸,或者你淨係香港做生意賺大陸人錢,否則其實佢地全部都係跟大陸個套,都係無保障,都係收你皮就收你皮
咁冇嘢啦
我以為你係某tg gp嘅admin
記住be water 唔好同黑警硬碰
執生
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞