[結局篇][我唔識揀] 為咗報仇,我開始玩tinder 3

748 回覆
89 Like 3 Dislike
正文就到呢度完喇~~
多謝咁多位巴打絲打兩個月以嚟一直支持!!!
本身諗住一個月內就完成呢個故事,結果當然不似預期,寫得慢咗啲唔好意思
希望大家鍾意睇~

之後會出外傳,敬請留意呢個網
rainsora.com

咁作為一個創作人…就當然希望自己嘅創作為自己帶嚟收入,所以如果你唔嫌棄,可以撳入上面網址入面個乞衣兜到睇一睇,有你支持,我會keep住出更多更高質嘅文~

不過就算唔subscribe都有好多方法支持,例如得閒就撳入個網睇一睇啦,又或者follow小弟ig/fb

https://www.instagram.com/nlsr6203/
https://www.facebook.com/nlsr54604/

ig出post比較密而facebook就鳩噏居多,希望為咁多位帶嚟小小娛樂

下個故見啦

之前斷咗尾嗰啲總有一日會駁返,應該係

睇黎又要準備po 刀片圖
一齊左一陣就要拆散佢地
本身已經好頭好尾 唔明點解樓主突然將個結局改成sad end 感覺好突兀
突然飛得好快

肥婆要好返呀

btw 劇情仲有J鋒架
屌!韓劇咩!玩腦癌!
刀片侍候
巴打多謝你
雖然最尾結局係咁

活在我心內 分開也像同渡過
準備收刀片啦樓主
But seriously, thank you so much, great story! 我第一個喺連登追完嘅故。下個故見!
肥婆

Btw J峰消失咗
肥婆無事就好喇
最後嗰段係點?係之後嘅事定只係幻想
屌 點解有種感覺係熄咗燈啫係肥婆走咗
樓主你真係好想收刀片

好想睇埋miss lin同J鋒條線 快啲出外傳
Dllm結局亂咁嚟
Diu TVB劇集?開頭同中間都咁高質,最後9唔搭8點解唔交代下鋒少同miss lin
sor,小弟唔係好明結局係點,有冇人可以畫條時間線出嚟睇下,好亂ar
btw點解次次都要有人死
樓主你死啦!你講你今次想收幾多塊刀片
外傳會寫返佢
Open end
對唔住
但明明同咗肥婆一齊
結束得有啲突然
多謝樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞