[Switch/3DS集中討論] 3DS中文火紋4.20/ Switch孖車4.28 (29)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
有冇巴打個mon有一邊有少少凸起?好似就跌出黎咁
用手可以撳落去,佢會彈返上黎
另一邊又冇事

右邊?

有冇巴打同樣情況
另一邊又冇事

右邊?

有冇巴打同樣情況

rip
唉屌香港任記又冇得保留save檔
掙扎緊好唔好拎去整
但係又唔想玩咗50幾個鐘嘅綠帽save冇咗

我同你一樣 屌佢老母 等佢有先去整

綠帽仔照任記講加自己試係真係有三個鐘頭嘅遊玩時間
但係我由100%電 fly mode 玩咗一個半鐘
已經得返30%
點解今時今日仲會有電量顯示錯誤咁低能嘅問題
心理不平衡

我意思同你一樣唔想冇左save

我係左制 同埋wifi極廢 同房所有電子產品收3格 apple sony asus都係 就係switch 收一格+斷線
另一邊又冇事

巴打係咪放喺啲溫度同濕度較高嘅環境?
因為個mon仰膠
熱力同濕氣會令佢彎起,到啲膠唔夠力拉住就會甩出嚟
另一邊又冇事

因為個mon係膠
熱力同濕氣會令佢彎起,到下面啲膠水唔夠力拉住就會甩出嚟
另一邊又冇事

因為個mon仰膠

咁點搞
保養包唔包
算數
薩爾達終於完左第一章 開始自由啦
另一邊又冇事

因為個mon仰膠

咁點搞
保養包唔包

隨時當你人為
有無人有買lego?
唔知點解我手提mode 個畫面有d lag
但tv mode無事
有無人有買lego?
但tv mode無事

未買 但係聽其他巴打講過
有無人有買lego?
但tv mode無事

未買 但係聽其他巴打講過

我少用電視玩
有無人有買lego?
但tv mode無事

手提mode係超lag,一轉鏡頭就frame drop
唉屌香港任記又冇得保留save檔
掙扎緊好唔好拎去整
但係又唔想玩咗50幾個鐘嘅綠帽save冇咗

我同你一樣 屌佢老母 等佢有先去整

綠帽仔照任記講加自己試係真係有三個鐘頭嘅遊玩時間
但係我由100%電 fly mode 玩咗一個半鐘
已經得返30%
點解今時今日仲會有電量顯示錯誤咁低能嘅問題
心理不平衡

做3次calibration(充滿100%>用到佢冇電自動熄機,重覆做3次),睇吓有冇改善
有無人有買lego?
但tv mode無事

咪係囉 但電視又無野
係咪無得解決?
有無人有買lego?
但tv mode無事

咪係囉 但電視又無野
係咪無得解決?

睇下Warner Bros 會唔會俾心機再optimize 下出更新
有無人有買lego?
但tv mode無事

咪係囉 但電視又無野
係咪無得解決?

睇下Warner Bros 會唔會俾心機再optimize 下出更新

唔係就買個mon擺床玩
大家有無買download 版, 想買但又唔比實體game 平
有無人有買lego?
但tv mode無事

咪係囉 但電視又無野
係咪無得解決?

睇佢會唔會更新
想問下有冇邊度睇到neogeo 個堆game 幾時上eshop
大家有無買download 版, 想買但又唔比實體game 平

mario kart 應該會
網聚牙網聚牙
網聚牙網聚牙

牙你老母
網聚牙網聚牙

鴨寮街公廁1on1
網聚牙網聚牙

鴨寮街公廁1on1

九公泳池開p
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞