[Switch/3DS集中討論] 3DS中文火紋4.20/ Switch孖車4.28 (29)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
MK8D有得set自動加速

200cc有得係飄移中剎車先係最正
Mario Kart 8 Deluxe 9/9/9/8

咁快有分既?

下禮拜出啦喎

佢地可以試玩先?

日本FAMI通來
雜誌有得先行試玩評分

btw 美國堆youtube評論員都拎晒game啦

學到野
話說我買左隻juatdance同女女玩
之後佢愛上左,比兩個選擇我
1:留低部機比佢玩
2:買過部比佢玩

btw原來餅帶插去部新機個90日重新計過,唔知係因為新機定新account

btw原來餅帶插去部新機個90日重新計過,唔知係因為新機定新account

90日係咩意思?

90日係咩意思?

justdance 送90日 unlimited, 有多200 首歌

90日係咩意思?

justdance 送90日 unlimited, 有多200 首歌

歌要另外買嫁

90日係咩意思?

歌要另外買嫁

本身有廿幾首,睇你要唔要玩最update嘅歌
中機王
一開機 散熱聲好嘈
睇黎聽日要去任記維修中心了
重有冇邊度有得訂孖車
中機王
一開機 散熱聲好嘈

試下重開機
中機王
一開機 散熱聲好嘈

試下重開機

一樣
NBGI God Eater team ARPG新作「CODE VEIN」2018發售
用Unreal 4開發, 平台未定
開發進度35%
中機王
一開機 散熱聲好嘈

試下重開機

一樣

NBGI God Eater team ARPG新作「CODE VEIN」2018發售
開發進度35%

玩啲咩

重點係switch有冇份
想問下呢 如果買download版 咁第日拎去換機/洗左機 係咪入同一個ac就有返隻game?
信和$699入咗火紋complete set,普通版好似$329
BD收錄埋曉女啲動畫

普通係咪包畫集
火紋中文版係咪港台部自閉機先玩到

我日版機上eshop買係咪只係得日文
鬼佬都痴線了
https://youtu.be/5M_UZCVEQeo
火紋中文版係咪港台部自閉機先玩到

我日版機上eshop買係咪只係得日文

係日版game入面再揀日文/中文
所以eshop個日文版入面都有中文揀
中機王
一開機 散熱聲好嘈

中機王,叉唔到電,docking mode玩到無電,熄左機開唔到

應該拎返去金源定直接上任記
開發進度35%

玩啲咩

重點係switch有冇份

過兩日應該會有預告
中機王
一開機 散熱聲好嘈

中機王,叉唔到電,docking mode玩到無電,熄左機開唔到

應該拎返去金源定直接上任記

想問下呢 如果買download版 咁第日拎去換機/洗左機 係咪入同一個ac就有返隻game?

http://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/22317/p/897
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞