[Switch/3DS集中討論] 3DS中文火紋4.20/ Switch孖車4.28 (29)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
Lego city 金源冇貨
有間開我差唔多六百
又慳返幾百

六百
有間開我差唔多六百
又慳返幾百

六百

strong hold就係為左賺你200一隻game
有間開我差唔多六百
又慳返幾百

六百

佢地繼續strong hold 到老
之後啲game online買算
有間開我差唔多六百
又慳返幾百

六百

佢地繼續strong hold 到老
之後啲game online買算

去歐/英 amazon 買都冇咁嬲
好多indie game玩

呢隻係?

呢隻係?

東方?

呢隻係?

東方?

隻職安真漢子真係好安全,無得freefall,高少少跌都死

就係咁 實在太奇怪所以唔玩
東方既平面飛機game
同玩fuck konami 音樂game最大分別係一個打,一個要避
一樣咁撚難
東方既平面飛機game
同玩fuck konami 音樂game最大分別係一個打,一個要避
一樣咁撚難

東方本身係彈幕遊戲起家
但係依隻不思議幻想鄉係不思議迷官系列
唉屌香港任記又冇得保留save檔
掙扎緊好唔好拎去整
但係又唔想玩咗50幾個鐘嘅綠帽save冇咗

我同你一樣 屌佢老母 等佢有先去整

無100鐘,由頭玩過其實ok

痴線 本身都唔係太多時間玩 叫我重玩我寧願賣出去 過兩年先玩
不過重點係7月要玩splatoon
Zelda醫好咗我既只買唔玩病
Steam同3DS繼續一大堆game未玩過
Zelda醫好咗我既只買唔玩病
Steam同3DS繼續一大堆game未玩過

我nds仲有好多game未玩完
好想知WiiU果隻大亂鬥出唔出Switch版
一堆DLC人物同Mii服裝想買
但睇佢DLC預覽圖果頁感覺WiiU版好似正過3DS版好多
魔女姐姐同洛克人好想要
DLC全套成8000yan仲貴過隻game
我得3DS同Switch無WiiU
唔想Switch出又要買多套DLC

其實幾好玩,不過幾個人一齊會過隱啲

其實幾好玩,不過幾個人一齊會過隱啲

等聚一齊玩
職安個demo有幾多關
玩極都仲有咁抵
有冇巴打個mon有一邊有少少凸起?好似就跌出黎咁
用手可以撳落去,佢會彈返上黎
另一邊又冇事
另一邊又冇事

右邊?
好想知WiiU果隻大亂鬥出唔出Switch版
一堆DLC人物同Mii服裝想買
但睇佢DLC預覽圖果頁感覺WiiU版好似正過3DS版好多
魔女姐姐同洛克人好想要
DLC全套成8000yan仲貴過隻game
我得3DS同Switch無WiiU
唔想Switch出又要買多套DLC

緊係等SWITCH版, 一定出
另一邊又冇事

右邊?

唉屌香港任記又冇得保留save檔
掙扎緊好唔好拎去整
但係又唔想玩咗50幾個鐘嘅綠帽save冇咗

我同你一樣 屌佢老母 等佢有先去整

綠帽仔照任記講加自己試係真係有三個鐘頭嘅遊玩時間
但係我由100%電 fly mode 玩咗一個半鐘
已經得返30%
點解今時今日仲會有電量顯示錯誤咁低能嘅問題
心理不平衡
通常依啲鋰電都有 calibration chip,會記錄咗粒電嘅特性 (charge/discharge curve / 損耗)
一般黎講你可以用依個方法 calibrate 一粒鋰電 - 叉滿電到 100%,跟住一直用到冇電為止,再一次過叉返滿

事先聲明,我唔知 Switch 粒電係咪咁
同埋鋰電最忌係接近完全放電。去到 0% 就唔代表真係完全放電嘅,因為如果真係完全放電嘅話粒電就唔用得,所以就算到 0% 都係仲有啲電喺粒電度。冇必要就盡量避免去到 0%,唔好得閒冇嘢做就走去 calibrate 佢

其實有冇人睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞