[Switch/3DS集中討論] 3DS中文火紋4.20/ Switch孖車4.28 (29)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
http://www.capcom.co.jp/dai-gyakuten2/trial/

大逆轉2 TRIAL

遲早脫任

下個月EVENT已經可能公佈7啦wor

好似冇咩新意
係時候換新主機
http://www.capcom.co.jp/dai-gyakuten2/trial/

大逆轉2 TRIAL

遲早脫任

好似冇咩新意
係時候換新主機

大逆轉2就完結了
岩岩生放都透露左話會整新作
我想問下3ds火紋有無可以同朋友聯機function?
一齊打電腦?對戰?
Thx

https://twitter.com/ShinShin_ino/status/853618084002713600

佢diy ?定會出?

diy

如果出 即刻買

大逆轉2 TRIAL

遲早脫任

好似冇咩新意
係時候換新主機

大逆轉2就完結了

side story又鞭亞雙義屍
買joy con 日森係咪最平!?

5月13聚囉
可以照金雞如果唔用電視

唔係變左現充cafe咩,比唔比打機架

佢間房咪照舊喺度
依家仲要電視都唔洗借

1.菊仔

大逆轉2 TRIAL

遲早脫任

好似冇咩新意
係時候換新主機

大逆轉2就完結了

side story又鞭亞雙義屍

if故離
不過大逆轉真係易過逆轉6好多
逆轉6真係

之前仲買到薩爾達
但係前幾日想買馬車就比人ban
如果我fax咗信用卡單過去
同日本地址唔同
會唔會攞得返個acc

突然俾人 ban ?

訂完馬車之後
Switch版Yooka-Laylee係咪未出

yes

任屎堂又執人地二攤
5月13聚囉
可以照金雞如果唔用電視

佢間房咪照舊喺度
依家仲要電視都唔洗借

1.菊仔

2.
5月13聚囉
可以照金雞如果唔用電視

佢間房咪照舊喺度
依家仲要電視都唔洗借

1.菊仔

2.

3.
請問如果我想錄片
有咩capture card同邊到買推介?
5月13聚囉
可以照金雞如果唔用電視

佢間房咪照舊喺度
依家仲要電視都唔洗借

1.菊仔

2.

3.

4.

出貨日匯率連信用卡手續費低過0.068,就平唔過囉

日森dl版貴過實體版
想問dl版係咪到時直接比條code你

日森dl版要日本地區先買得 可以點搞 我已經開左個日森ac

填日本地址

我日森買連priority shipping 埋單計428
仲要兩日先到
Aeon 409 可以28/4拎喎

係囉,上面話平唔過果位巴打出泥講兩句

1. 泥你老母
2. 你用 priority shipping 緊係貴啦

1. 而家aeon 28/4 有得攞,唔用Priority 計,我真係唔知用咩計。

又出泥講兩句啦

我又唔係講緊性價比,又唔係要鬥快到手
有冇巴打知拎部switch去整係咪點屌都唔知換部新比你,同埋是咪帶果張叫保固證嘅紙就夠?
有冇巴打知拎部switch去整係咪點屌都唔會換部新比你,同埋是咪帶果張叫保固證嘅紙就夠?

日森dl版要日本地區先買得 可以點搞 我已經開左個日森ac

填日本地址

我日森買連priority shipping 埋單計428
仲要兩日先到
Aeon 409 可以28/4拎喎

係囉,上面話平唔過果位巴打出泥講兩句

1. 泥你老母
2. 你用 priority shipping 緊係貴啦

1. 而家aeon 28/4 有得攞,唔用Priority 計,我真係唔知用咩計。

又出泥講兩句啦

我又唔係講緊性價比,又唔係要鬥快到手

咁咩都唔講,運費都唔L使比,同埋你唔要咁快到手,你不如等出年啦,仲L平呀。

算啦好嘛,唔好再撐啦好嘛
5月13聚囉
可以照金雞如果唔用電視

佢間房咪照舊喺度
依家仲要電視都唔洗借

1.菊仔

2.

3.

4.

5.

佢間房咪照舊喺度
依家仲要電視都唔洗借

1.菊仔

2.

3.

4.

5.

佢間房咪照舊喺度
依家仲要電視都唔洗借

1.菊仔

2.

3.

4.

5.

6.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞