[Switch/3DS集中討論] 3DS中文火紋4.20/ Switch孖車4.28 (29)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
vita高清?

720都冇既高清

明明出PSP 先最靚畫面

PSP 都不如呀
vita高清?

720都冇既高清

PS Boy自稱PSV高清機畫面秒殺3DS架
vita高清?

最怕結果係
MH5登錄Switch
但畫質得Vita水平而且仲要dropframe
網戰lag得仲勁

一切係睇capcom有幾落力姐
不過真係咁快出咩
vita高清?

最怕結果係
MH5登錄Switch
但畫質得Vita水平而且仲要dropframe
網戰lag得仲勁

一切係睇capcom有幾落力姐
不過真係咁快出咩

XX賣得咁差
應該好快HD移植上Switch順便公布埋MH5
vita高清?

高清(腦內補正
唔講仲以為芒亨5就快出
即係咁

地盤佬好好玩

係職安真漢子

Down demo試下先

隻驚啲音樂令我諗起cat Mario
留名等睇Sony 垃圾玩家反口話出新MH就出Switch

起霧,不了

花生竟然攞返出來 BIN C
以前睇火紋既攻略網站, 通常有晒成個系列加埋tear ring同berwick, 但無論日文定中文網都好似唔多覺有echoes, 而家玩左陣就明點解

玩到第二章, so far既感覺係hard classic都偏易, 無乜火紋味, 但有tear ring原型既感覺, 原因:
1.多重主角
2. 遭遇戰
3. 有怪物打

有洗經的關係 唔夠打都升到夠打咁

除左為左解任去打20 隻賊之外, 我無特登打過遭遇戰, 升lv既點都無洗過

fire emblem至從awaken開始好似愈出愈差
新系統好多都可有可無. 或者無左仲好

覺醒我覺得ok
但if就真係麻麻, 子代好明顯係為做而做, 為左可以當gal game/腐game而一定要保留結婚系統我可以理解, 但既然同個故事無交流就cut左個子代既系統啦, 座城既系統又係做得唔係幾好, 無乜劇情又無乜趣味性

btw, echoes應該原版已經係rpg味比較重, 比較異色既作品所以少系列fans講

去屋企到腐條仔條女, 守城起城根本就唔好玩
子代劇情根本skip 得.

if子代劇情嚟講係多餘,
但系統嚟講係好玩,我玩幾週嘅動力都係為咗試唔同組合
芒亨5鐵定留守psp
芒亨5鐵定留守psp

CAPCOM內部爆料
芒亨5鐵定留守psp

CAPCOM內部爆料

黃金天迴龍?
隻職安多唔多關

好似都多
隻職安多唔多關

好似都多

睇落幾正 好過剪紙果個先
Mon偏暖色係咪正常
玩Zelda loading果陣 畫面明顯較黃
隻職安多唔多關

好似都多

剪紙平D, 同埋其實都好玩既
斷估畫質唔會差過Vita隻SS掛
隻職安多唔多關

好似都多

剪紙平D, 同埋其實都好玩既

剪紙好快就玩完

玩呢隻不如望下一大堆NASCAR驚會唔會移植過黎Switch

唔知到時又有咩藉口

唔知到時又有咩藉口

無中文不了
Mon偏暖色係咪正常
玩Zelda loading果陣 畫面明顯較黃

正常
wiiu gamepad 都係咁
屯門aeon
zelda breath of wild 扭蛋
扭左幾隻都係重複廢野
信和炒緊 粒蛋透明睇到入面
我懷疑入機條友經常咁樣拎蛋去炒賣

between, 重複左嘅我放返入部機到送比人
無殼, 經過嘅巴打自己去撞下手神
唔好晒20$, 入面果啲應該都係果款垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞