[Switch/3DS集中討論] 3DS中文火紋4.20/ Switch孖車4.28 (29)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike

𠝹四份真係好細

笑撚左

NBGI 注冊 「PAC-MAN MAKER」

online 版,搵人做鬼
香港有冇得買日本任點 ?
利申 想買薩爾達個DLC
ポイソフトが3DS用ダウンロードソフト10作品の半額セールを4月26日から5月10日まで開催
ひゅ~ストン 150円
タケヤリマン 150円
夜の魔人といくさの国~さまよえるヴァンピール~ 250円
マンションパーカッション 150円
王だぁランド! 400円
サンゴクストーリーズ天 350円
新ひゅ~ストン 250円
モノカゲクエスト 500円
学友運命共同体 500円
ニャニャントモリ 250円

有但信用卡買仲平
NBGI 注冊 「PAC-MAN MAKER」

有但信用卡買仲平

信用卡加埋手續費費唔係貴啲咩?

有但信用卡買仲平

信用卡加埋手續費費唔係貴啲咩?

邊有可能
香港買任點仲要中間比人食一水

𠝹四份真係好細

笑撚左

點同friend玩
眼都盲
玩到比人屌

我諗馬車8佢本身都預你一人一機咁玩既

𠝹四份真係好細

笑撚左

點同friend玩
眼都盲
玩到比人屌

駁上電視玩啦

𠝹四份真係好細

笑撚左

點同friend玩
眼都盲
玩到比人屌

駁上電視玩啦

tabletop mode雙打都仲可以,但係四打就真係要插返落dock
As Shin’en promised a few days ago, FAST RMX’s new update is now live. Players can download version 1.1.

The update adds in two new features. FAST RMX now has a brand new time attack mode, and it’s also now possible to easily connect with friends online.
幾時先有得過save 我真係唔明點解個系統可以咁智障

agger

都未寫完就出機,係咁架啦

直覺覺得唔俾backup save係同將來出pokemon有關 唔俾人洗寵
可能推出收費online服務嗰陣先出埋類似3ds Pokémon bank 形式嘅雲端儲存 逼人俾錢

純ff

唔係玩唔到既, 要好近部機囉
原來英雄王偷跑左

唔係玩唔到既, 要好近部機囉

就算玩到一係變鬥雞眼一係近視加深
薩爾達個地圖咁x大, 但又好想瘋狂咁一路行
想問問echoes有無中或英文?

agger

直覺覺得唔俾backup save係同將來出pokemon有關 唔俾人洗寵
可能推出收費online服務嗰陣先出埋類似3ds Pokémon bank 形式嘅雲端儲存 逼人俾錢

純ff

依家冇得洗咩

日文版內置簡 繁中 英文版未出

agger

純ff

依家冇得洗咩

其實FF咁多做咩,根本個OS就未寫好,又電量顥示問題,又WiFi問題就知只係寫左個殼出到貨就算,連debug都未做好

agger

純ff

依家冇得洗咩

其實FF咁多做咩,根本個OS就未寫好,又電量顥示問題,又WiFi問題就知只係寫左個殼出到貨就算,連debug都未做好

趕住出但又唔係多GAME都唔知想點

日文版內置簡 繁中 英文版未出

有繁中咁正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞