[Switch/3DS集中討論] 3DS中文火紋4.20/ Switch孖車4.28 (29)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
問一下開Switch戶口問題,之前好以見過有人提過開us戶口時,
地方揀唔知邊度係著數d (好似同稅項有關,eshop會平d),
我想問係要揀邊個地區呀?

謝謝

開戶口應該唔駛入地址?
ESHOP買野之前佢要問你 郵區,GOOGLE個無消費稅既州份就OK

我google左一個list 係amazon 免消費稅既洲份,係咪跟佢就冇死錯人?

個盒好靚

未放工 叫fd代拎
未有得玩住
個complete set係咪都係港任代理

個盒好靚

未放工 叫fd代拎
未有得玩住

隻blu ray有無中文

唔知呀 我發現我屋企係冇Blueray機

好想快啲收工返屋企 但最快都10 點先返到去

個盒好靚

未放工 叫fd代拎
未有得玩住

隻blu ray有無中文

唔知呀 我發現我屋企係冇Blueray機

好想快啲收工返屋企 但最快都10 點先返到去

我有兩部 一部叫PS3 一部叫PS4
上網睇左少少介紹 火炎紋章係咪棋類rpg?

=SRPG

=SRPG

thx

咁勇者鬥惡龍and Zelda 算唔算ARPG?

=SRPG

thx

勇者鬥惡龍 除左online 果隻之外都係 正統 RPG (所謂日本國民RPG)
Zelda 算ARPG

=SRPG

thx

勇者鬥惡龍 除左online 果隻之外都係 正統 RPG (所謂日本國民RPG)
Zelda 算ARPG

正統RPG 係咪好似前final fantasy 個啲或者寵物小精靈咁 大家一人一刀互片?
有時想表達自己中意咩game但唔識個category 名真係好辛苦
唔知wow左未

Mario kart 下載版 6.75GB

唔夠位既請買定 sd card
有時想表達自己中意咩game但唔識個category 名真係好辛苦

其實常見來來去去都係嗰幾個

=SRPG

thx

Zelda 算ARPG

正統RPG 係咪好似前final fantasy 個啲或者寵物小精靈咁 大家一人一刀互片?

簡單黎講.........係

新力滔天大罪

新力
唔睇幅圖仲以為啤酒
黃金攞火紋果陣 見到金源排哂隊
火紋limited edition ssp星星440入手
黃金攞火紋果陣 見到金源排哂隊

金源返左勁多大貨switch
中過白夜伏唔會買住

好正

個盒好靚

未放工 叫fd代拎
未有得玩住

貴版??
我想問下switch俾三個USB port
有咩周邊配件會用到?
Lan?
想問save係咪跟機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞