[Switch/3DS集中討論] 3DS中文火紋4.20/ Switch孖車4.28 (29)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
隻職安真漢子online play 應該幾好玩
但好怕過幾個月, 尤其online service 要收錢之後會勁少人玩...

笑左

個online service正常人都會比錢啦

過幾個月少左人玩既原因我諗唔係online要收錢

MK8D, ARMS, Splatoon2

但好怕過幾個月, 尤其online service 要收錢之後會勁少人玩...

笑左

好難唔俾

窮撚路過

笑左

好難唔俾

窮撚路過

有錢買機冇錢online play
以前n64有孖車game連特別色掣咁賣

呢次唔模仿
浪費

呢次唔模仿
浪費

等孖車九

笑左

好難唔俾

窮撚路過

窮撚學人打機

利申:窮撚
vita高清?

最怕結果係
MH5登錄Switch
但畫質得Vita水平而且仲要dropframe
網戰lag得仲勁

一切係睇capcom有幾落力姐
不過真係咁快出咩

XX賣得咁差
應該好快HD移植上Switch順便公布埋MH5

有得諗過搬去switch銷量仲差過3ds

笑左

其實職安係小小大星球果類,過幾個月真係怕server 難搵人,因為有其他game

btw, 我更加期待overcooked

呢次唔模仿
浪費

等孖車九

仲洗乜出9!?
翻炒下啲舊game大把人濕住狗衝啦

笑左

其實職安係小小大星球果類,過幾個月真係怕server 難搵人,因為有其他game

分清楚莊閒
人地面世果時SONY都未識整遊戲機
BTW
仲未有人答
職安D關多唔多
係咪好多野要收集
BTW
仲未有人答
職安D關多唔多
係咪好多野要收集

PS4版四個area, 每個area廿五關

今次唔知有冇加多
vita高清?

最怕結果係
MH5登錄Switch
網戰lag得仲勁

不過真係咁快出咩

XX賣得咁差

之前都講過
3GHD因為3G本身就一定要1星打起先有命出多隻HD拖時間整4
XX本身可以直接打G級已經冇3G咁耐玩
二名拖唔到幾耐

之前都講過
3GHD因為3G本身就一定要1星打起先有命出多隻HD拖時間整4
二名拖唔到幾耐

所以咪出到個二名淨係計開任果個clear俾你慢慢R人幫拖

笑左

分清楚莊閒
人地面世果時SONY都未識整遊戲機
[img]http://sa2hara.com/wp-content/uploads/2015/01/Spelunker02.gif[/im]

明明係馬利奧抄小小大星球

之前都講過
二名拖唔到幾耐

所以咪出到個二名淨係計開任果個clear俾你慢慢R人幫拖

痴場整好件裝就算啦
我想問如果我買暗夜(physical)+白路線夜(DLC),咁白夜條路線會唔會變左open world 既玩法
我想問如果我買暗夜(physical)+白路線夜(DLC),咁白夜條路線會唔會變左open world 既玩法

咩open world
你暗夜買白夜dlc=你可以用暗夜帶玩白夜內容
BTW
仲未有人答
職安D關多唔多
係咪好多野要收集

demo 有7關, 有d 關要2個人以上先拎得曬d items
如果諗住solo 可以pass
vita高清?

最怕結果係
MH5登錄Switch
網戰lag得仲勁

不過真係咁快出咩

XX賣得咁差

之前都講過
二名拖唔到幾耐

咁佢XX移植唔比人繼承Save咪得囉
火紋dcl抵唔抵買
火紋dlc抵唔抵買

咩open world
你暗夜買白夜dlc=你可以用暗夜帶玩白夜內容

即係覺醒果個系統
假設:
1.)白夜系統係X,暗夜系統係Y;
2.)白夜內容係A,暗夜內容係B。
咁我暗夜買白夜DLC,係用Y系統玩內容A定X系統玩A?

Sorry 1999

要出MK不了

要出MK不了

我寄番黎平成百
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞