[Switch/3DS集中討論] 3DS中文火紋4.20/ Switch孖車4.28 (29)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike

有冇巴打可以講解我知咩意思

DLC 第二彈 令中盤到終盤更易攻略既DLC
第三彈, 強化同伴既dlc

部機背撓起到咁,係唔係應該book 個時間check 下

部部都係咁 唔駛check

部機背撓起到咁,係唔係應該book 個時間check 下

部部都係咁 唔駛check

一樣拖板,被起底

thank you巴打
咁第一彈呢

thank you巴打
咁第一彈呢

我見佢有分開1-3彈同2-3彈咁賣

thank you巴打
咁第一彈呢

我見佢有分開1-3彈同2-3彈咁賣

應該再講好D,第3彈係要求同伴再強化既人用既DLC
前日談唔洗解啦應該
原來限定版送果個DLC係最公廁嘅EXP+錢
仲以為淨係送一舊爛鬼道具果D免費DLC
火紋限定送既dlc係咩內容
即係咁

地盤佬好好玩
SteamSpy estimate Bayonetta has sold 100k on PC - Sega say they’re “overwhelmed by support”

脫任翻生

英任預訂送衫

Amiibo
有冇人買左wonderboy
有冇評價

買左, 可能太耐冇玩依類game, 有d 手殘,
感得有d 難度... 未去到boss 已經得返半條人命...(過左2個boss
令我諗返以前rockman同冒險島...
礦工成日枉死但好好笑
高半格跳都當你跳樓
礦工成日枉死但好好笑
高半格跳都當你跳樓

岩岩玩demo 個時玩到想爆粗
依家仲十五十六諗緊買唔買... 想留錢買mario kart..
有冇人買左wonderboy
有冇評價

買左, 可能太耐冇玩依類game, 有d 手殘,
感得有d 難度... 未去到boss 已經得返半條人命...(過左2個boss
令我諗返以前rockman同冒險島...

唔該晒
因為重諗緊買唔買
即係咁

地盤佬好好玩

係職安真漢子
原來限定版送果個DLC係最公廁嘅EXP+錢
仲以為淨係送一舊爛鬼道具果D免費DLC

火炆DLC 經典系列
爛鬼map 比你grind exp同錢
送舊爛鬼懷舊轉職道具
即係咁

地盤佬好好玩

係職安真漢子

Down demo試下先
以前睇火紋既攻略網站, 通常有晒成個系列加埋tear ring同berwick, 但無論日文定中文網都好似唔多覺有echoes, 而家玩左陣就明點解

玩到第二章, so far既感覺係hard classic都偏易, 無乜火紋味, 但有tear ring原型既感覺, 原因:
1.多重主角
2. 遭遇戰
3. 有怪物打
即係咁

地盤佬好好玩

係職安真漢子

其實即係講緊邊隻game?
以前睇火紋既攻略網站, 通常有晒成個系列加埋tear ring同berwick, 但無論日文定中文網都好似唔多覺有echoes, 而家玩左陣就明點解

玩到第二章, so far既感覺係hard classic都偏易, 無乜火紋味, 但有tear ring原型既感覺, 原因:
1.多重主角
2. 遭遇戰
3. 有怪物打

有洗經的關係 唔夠打都升到夠打咁
apple都吹奏老任
http://hk.apple.nextmedia.com/financeestate/art/20170415/19990494

冇中文 60FPS 垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞