[Switch/3DS集中討論] 3DS中文火紋4.20/ Switch孖車4.28 (29)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
我想問如果我買暗夜(physical)+白路線夜(DLC),咁白夜條路線會唔會變左open world 既玩法

咩open world
你暗夜買白夜dlc=你可以用暗夜帶玩白夜內容

即係覺醒果個系統
假設:
1.)白夜系統係X,暗夜系統係Y;
2.)白夜內容係A,暗夜內容係B。
咁我暗夜買白夜DLC,係用Y系統玩內容A定X系統玩A?

Sorry 1999

我果時買孖帶唔敢講
但應該DLC=白夜成隻GAME
隻職安真漢子online play 應該幾好玩
但好怕過幾個月, 尤其online service 要收錢之後會勁少人玩...

笑左

個online service正常人都會比錢啦

過幾個月少左人玩既原因我諗唔係online要收錢

MK8D, ARMS, Splatoon2

其實職安係小小大星球果類,過幾個月真係怕server 難搵人,因為有其他game

btw, 我更加期待overcooked

分清楚莊閒
人地面世果時SONY都未識整遊戲機
[img][url]http://sa2hara.com/wp-content/uploads/2015/01/Spelunker02.gif[/im][/url]

明明係馬利奧抄小小大星球

話係果類野姐,無講過話邊個先邊個後喎
BTW
仲未有人答
職安D關多唔多
係咪好多野要收集

demo 有7關, 有d 關要2個人以上先拎得曬d items
如果諗住solo 可以pass

左手 + 右手
岩岩先知原來echoes係重製
所以連三角相剋都無

想問下IF定覺醒好玩D?
有D擔心玩完echoes會屎忽痕追返兩隻黎玩
同大家講個秘密

同大家講個秘密

所以連三角相剋都無

echoes係外傳重製
IF同覺醒都好玩
OST 射到一地都係
所以連三角相剋都無

echoes係外傳重製
IF同覺醒都好玩
OST 射到一地都係

你鐘意可以跟返推出順序 —覺醒之後if
所以連三角相剋都無

echoes係外傳重製
IF同覺醒都好玩
OST 射到一地都係

一定要
唔係既話會唔明點解個女會生左個老母出黎
所以連三角相剋都無

echoes係外傳重製
IF同覺醒都好玩
OST 射到一地都係

一定要

但係覺醒同IF有無英文?
我日版機
FE ECHOES,作為FE外傳重製,
大體滿意,
比起覺醒同if o既櫻花大戰風,
(覺醒同if,RED有份開發的)
加賀o既FE本身世界觀同劇情灰好多
系統亦同正統FE或SRPG唔同,
ECHOES有貼近RPGo既迷宮探索,
亦有貼近AVGo既搜索模式,
本身都十分異質,
但今次難度係降低左。

3DS中3隻FE,系統都唔差的,
如果我排就ECHOES>覺醒>if,
同NDS果2隻比,
3DS呢3隻已經叫好D
所以連三角相剋都無

echoes係外傳重製
IF同覺醒都好玩
OST 射到一地都係

一定要

我日版機

會鎖區 雖然有英文不過應該玩唔到
個會藉收費有咩公佈話幾錢
所以連三角相剋都無

echoes係外傳重製
IF同覺醒都好玩
OST 射到一地都係

一定要

我日版機

會鎖區 雖然有英文不過應該玩唔到

咁即係都係要skip劇情

好似2000至3000羊
FE ECHOES,作為FE外傳重製,
大體滿意,
比起覺醒同if o既櫻花大戰風,
(覺醒同if,RED有份開發的)
加賀o既FE本身世界觀同劇情灰好多
系統亦同正統FE或SRPG唔同,
ECHOES有貼近RPGo既迷宮探索,
亦有貼近AVGo既搜索模式,
本身都十分異質,
但今次難度係降低左。

3DS中3隻FE,系統都唔差的,
如果我排就ECHOES>覺醒>if,
同NDS果2隻比,
3DS呢3隻已經叫好D

仲有外傳可以用墓屈地形,
ECHOES竟然照搬,
俾日本玩家串係墓GAME

係咪會學叉盒sony每個月送game
個陣上網睇話送d game只限個個月玩 完左就收皮

宜家講乜都係假,都未公布

送VC GAME

3部機都有 遲下一年會藉加埋都800

窮撚
地盤佬350😭

窮撚

窮撚長遠黎計先要買多部主機 非獨佔個堆隨離兩部機既賣得平好多
PS+ 都268一年
冇返相近價錢/硬平好難吸引到外國人落疊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞