[Switch/3DS集中討論] 3DS中文火紋4.20/ Switch孖車4.28 (29)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
中機王
一開機 散熱聲好嘈
睇黎聽日要去任記維修中心了

中機王,叉唔到電,docking mode玩到無電,熄左機開唔到

應該拎返去金源定直接上任記

7天可退貨(好似係)
NBGI God Eater team ARPG新作「CODE VEIN」2018發售
用Unreal 4開發, 平台未定
開發進度35%

玩啲咩

重點係switch有冇份

過兩日應該會有預告

用unreal 用啲摺左既野咁慳皮
不過個engine又係正既
中機王
一開機 散熱聲好嘈
睇黎聽日要去任記維修中心了

中機王,叉唔到電,docking mode玩到無電,熄左機開唔到

應該拎返去金源定直接上任記

係咪連個盒都要帶埋去?
想問吓會唔會有香港eshop?
冇嘅話係咪係日本eshop都買到中文/英文game?
諗住等孖車一出就買機
想問吓會唔會有香港eshop?
冇嘅話係咪係日本eshop都買到中文/英文game?
諗住等孖車一出就買機

同問
孖車想Eshop買但唔知用咩ac買好
想問下呢 如果買download版 咁第日拎去換機/洗左機 係咪入同一個ac就有返隻game?

http://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/22317/p/897

有乜方法可以令自己玩Tetris進步

同電腦玩廿鋪有十九鋪都係輸
俾佢屈到無癮

俾佢屈到無癮

我都係 覺得好自卑
明明覺得自己玩得幾好
幾時先有得過save 我真係唔明點解個系統可以咁智障

垃圾機

俾佢屈到無癮

我都係 覺得好自卑
明明覺得自己玩得幾好

盡量唔好一行行清,要2/3/4行咁清(最好4)

agger

agger

都未寫完就出機,係咁架啦

俾佢屈到無癮

我都係 覺得好自卑
明明覺得自己玩得幾好

你地難度揀乜?

gay

俾佢屈到無癮

訓左未 同你玩下睇下你有咩要改善

俾佢屈到無癮

主要都係 按得慢,無速度,唔夠快
應該無其他原因

俾佢屈到無癮

主要都係 按得慢,無速度,唔夠快
應該無其他原因

速度可以練 玩玩下就會快
最緊要熟識每個方塊既用途 再諗下幾時進攻同防守

俾佢屈到無癮

我都係 覺得好自卑
明明覺得自己玩得幾好

盡量唔好一行行清,要2/3/4行咁清(最好4)

重點唔係combo咩?
好貴
火焰紋章覺醒+if 全部一起買
覺醒+DLC
if三個故事線+DLC
NBGI 注冊 「PAC-MAN MAKER」

𠝹四份真係好細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞