[Switch/3DS集中討論] 3DS中文火紋4.20/ Switch孖車4.28 (29)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike

咁大盒

咁大盒

咁大盒

可惜隻GAME太蝦人玩
想問問echoes有無中或英文?

日文版內置簡 繁中 英文版未出

有繁中咁正

gay

幾時先有得過save 我真係唔明點解個系統可以咁智障

agger

都未寫完就出機,係咁架啦

直覺覺得唔俾backup save係同將來出pokemon有關 唔俾人洗寵
可能推出收費online服務嗰陣先出埋類似3ds Pokémon bank 形式嘅雲端儲存 逼人俾錢

純ff

依家冇得洗咩

可以任你自己合法backup save就唔係嗰種洗法啦 打幾隻字擺低粒膠好威威
想問問echoes有無中或英文?

日文版內置簡 繁中 英文版未出

有繁中咁正

agger

直覺覺得唔俾backup save係同將來出pokemon有關 唔俾人洗寵
可能推出收費online服務嗰陣先出埋類似3ds Pokémon bank 形式嘅雲端儲存 逼人俾錢

純ff

依家冇得洗咩

可以任你自己合法backup save就唔係嗰種洗法啦 打幾隻字擺低粒膠好威威

話你戇鳩怕你嬲
問一個白痴問題,pro制係咪無線制黎架?

agger

純ff

依家冇得洗咩

話你戇鳩怕你嬲

肯定係啦 真係多謝你留手唔串親我

小學畢業未 唔同意咪討論 有錯咪指正 成熟啲啦

已買echoes
已買echoes

已買echoes

咩年代

save都冇得過卡,
任天堂 好難講架嘛……
另外見到職安真漢子都出左 wow左未

應該未 尋晚都仲未有

應該未 尋晚都仲未有

琴晚信和有

agger

純ff

依家冇得洗咩

話你戇鳩怕你嬲

肯定係啦 真係多謝你留手唔串親我

小學畢業未 唔同意咪討論 有錯咪指正 成熟啲啦

岩岩報幼稚園咋阿伯
做乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞