[Switch/3DS集中討論] 3DS中文火紋4.20/ Switch孖車4.28 (29)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
求報價
一放工即買

求報價

咩報價?

我想問我呢個尿袋係咪即係QC3.0夠唔夠力一邊玩一邊charge?

Switch唔support QC3.0

咁請問Output要多少先夠力一邊玩一邊charge?

買隻支援USB-PD的type C輸出尿袋

求推介~~(我一直以為我呢個夠力 )

去美森買anker 20100mAh嗰隻

孖車 係咪日森訂最抵呀?

琴日好似有人話AEON訂 $409,
日森因為有運費同埋要遲1-2日,所以其實應該Aeon訂最扺。

利申:訂左日森

日森因為有運費同埋要遲1-2日,所以其實應該Aeon訂最扺。

想買軚盤,香港有冇得訂

想買軚盤,香港有冇得訂

日森有....

mk8 eshop買,淨訂軚盤好似過份左啲
其實點解唔喺eshop買game要去訂?

我想問我呢個尿袋係咪即係QC3.0夠唔夠力一邊玩一邊charge?

可以寄返香港

新力滔天大罪
188有冇火炆偷跑

可以寄返香港

香港都有

新力滔天大罪

PlayStation唔係Play Station
0分

可以寄返香港

香港都有

先前問左好多間都話冇貨同唔知幾時有貨返
介唔介意pm邊到買到?

新力滔天大罪

任地獄有本地化咩
即係要答冇本地化既教訓

新力滔天大罪

任地獄有本地化咩
即係要答冇本地化既教訓

唔係冇 係香港同台灣冇
問一下開Switch戶口問題,之前好以見過有人提過開us戶口時,
地方揀唔知邊度係著數d (好似同稅項有關,eshop會平d),
我想問係要揀邊個地區呀?

謝謝

可以寄返香港

香港都有

先前問左好多間都話冇貨同唔知幾時有貨返
介唔介意pm邊到買到?

唔驚爆就紫米

用qc 上幾個post 有人report 話會壞?

Xpower 個pd 有人話用唔到

最保險係 5v 2a 無qc
荃豐入左日限
已買,佢話日版都有中文
火紋
188有貨
普通版$328
限定版$438
限定版VALENTIA COMPLETE$698
Nintendo Switch Ver.2.2.0 系統更新發布
2017-04-18 17:19 編輯: 日本 famitsu.com 授權
Share on Google+
改善加強系統的穩定性和便利性。

●持續進化的 Nintendo Switch
Nintendo 於今天(18日)推出新世代主機 Switch 系統 Ver.2.2.0 版本更新檔,玩家只需要連上網路後,點選設定畫面中的本體更新,即可安裝最新版本,無須中斷遊戲。
本次更新調整系統穩定度、強化玩家的遊戲體驗。

Nintendo Switch 官方網站:https://www.nintendo.co.jp/hardware/switch/index.html
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞