有無人好憎松井珠理奈(5) 推到總選不是夢

1001 回覆
19 Like 2 Dislike

先讓我們齊來敬拜珠主席

救世珠是最好的

神說:「要有票」,就有了票

成人式我大哂~我玩哂!

你睇我同陽菜幾熟

本身個樣已經生得老,染完金髮急速老化
紅白得11位仲咁厚面皮日日話要總選第一
黑髮

金髮

萬年次世代 package
樣,唔突出
身材,唔突出
談吐,得罪人多
跳舞,勁誇張
唱歌,唔敢生唱
演技,0

2017年柒事碌
生日倒數
娘娘con提高娘娘條裙事件
311同女王去聯誼
48single W Centre
染金毛
成人式言論
班飯搞搞陣事件
2專宣傳事件

松井珠理奈歷年豐功偉績
猜拳女王
request hour史上初連霸偉業達成 15-16年
SKE centre 18回
出道以來連續AKB選拔
大top
有專車接送,洗費揮霍
1流藝能事務所所屬
單獨CM
兼任AKB名義TV出演多數(含特番)
2套電視劇(其中一套為女主角)

結果:
生寫真買取價格:300yen以下
寫真集銷量:3萬
twitter followers:14萬
紅白總選:11位
浴衣祭舞台events:未完賣

總選立候補!一統天下 指日可待!

松井珠咪出黎𠝹票啦
珠飯:珠即是SKE!請榮箱推過票比我家奶寶
這是為大局著想
個個停哂車 無人開post
一本ske!
個個停哂車 無人開post

無人願意為救世珠付出寶貴時間開post
原來你開左
咁一係你cop我個post置頂個啲#2-#6
我番工
原來你開左
咁一係你cop我個post置頂個啲#2-#6
我番工

我見停咗好耐都無人開
有冇人好憎松井珠理奈
https://lihkg.com/thread/174044/page/1
有冇人好憎松井珠理奈 (2)
https://lihkg.com/thread/176031/page/1
有無人鍾意松井珠理奈(3)
https://lihkg.com/thread/181295/page/1
有無人好憎松井珠理奈(4) 救世珠總選第一
https://lihkg.com/thread/187572/page/1
(Q&A問答環節歡迎補充)
1.48G呢家有咩好睇??
肥秋9up吹大左既萬年原石
待係一個日本天團十幾年慢慢爬到上團內總選第一故事唔通唔勵志??

2.典解有救世珠呢個朵?
好耐之前就有人話AKB得個二萬幾銷量去到baby baby baby 連碟都出唔去既時候成個akb等收皮 出現左救世珠係大鑽企c打救AKB
其實係京樂有份入股大量資金,被本身唱片公司解約唯有轉第間同埋個大鑽單開密集式握手會先升到九萬幾

3.典解呢個公海post咁都推到去(5)?
生日倒數 四貼麻友 首談第一 直播自摸 自拍嘟嘴 強推之恥 六十次C 自作多情...仲有n咁多單

4.救世珠做過最好笑既野係咩?
一月頭好似痴左線咁日日話要拎第一
二月就陽菜畢業con 攝鏡 呢啲都算
三月就整個生日十連倒數
逐個畢業top 倒貼
吸到暴光鏡頭就仆埋去
仲要每次post都置頂 正日個日再retweet 一次 慌死人唔知咁 搵存在感咁

5.咁救世珠未来對手係邊個?
櫻花...錯啦 係今村麻莉愛!

6.我真心唔明典解救世珠呢期hit到咁囉?
其實未有紅白第11位之前,根本冇乜人理救世珠,SKE一直自我收皮緊,冇人睇冇人討論,救世珠自己消耗SKE根本wfc,紅白11呢個引爆點,一次過引爆好多以往濕碎野 強推之恥,營運放縱,黑箱作業,四周點火撩人,夜遊黑歷史全部比人挖晒出黎

7.典解佢同同人合照一係要咀人一係貼唒面?

禾珠是吻魔

8.禾唔明你地典解要黑佢 明明一切都是營運的錯

佢最大既問題係唔識反省自己,紅白11位之後自己冇檢討過,反而賴自己外務少,資源少,搞到冇乜人識。佢都算資源少咁班洗腳婢點算?叫珠推總選唔可以偷懶,隔幾日都就要提第1,佢人氣唔高fans唔多但總選可以排到第3位,珠推們出左超多錢投佢,視fans錢如糞土,係咪想逼死佢地?反省下自己點解被強推咁多年先得咁既成績啦
(總選相關吹奏區#1位)
救世珠歷届總選排名
第一屆總選舉排名 第19名(第一年未發力姐)
第二屆總選舉排名 第10名(係威既)
第三屆總選舉排名 第14名(玲奈憑咩爬禾頭禾先係一姐)
第四屆總選舉排名 第9名(兼任食兩家茶飯萬歲)
第五屆總選舉排名 第6名(推左禾咁多年終於神7好撚辛苦)
第六屆總選舉排名 第4名 (唔甘心又冇第1)
第七屆總選舉排名 第5名 (唉我屌仆左街)
第八屆總選舉排名 第3名(多謝手越夫人)
第九屆總選舉排名??????
禾們救世珠拎唔拎到第一就睇咁多位投幾多anti票啦

指原Twitter154萬先得個第1
山本Twitter149萬先得個第4
麻友Twitter72萬先得個第2
珠Twitter156K...就有第3

試諗下如果祂twitter將來有156萬人fol既話 咁佢總選咪加多個零咪有百幾萬票 (好似係)心水清就知邊個潛力大

拿有D野就貴精不貴多
一直握手頭三
RH又連霸頭三
年年總選猛投
幾乎每個可用錢投既選舉都高順位
紅白11之後揭埋飯唔多但真心勁 動員力財力極高禾係營運都照推佢啦理得你班489唔鋸?

【催票周邊】
2017年1月20號,松井珠女士,2017年第十次首談要第一
這次松井珠女士直接把自己總選第一的決心寫在周邊衣服上
記得投票未?

Showroom同fans講
『11位おめでとうって言わないで!それはもう忘れたから。次は総選挙だから!』
咪鬼再恭喜我提起紅白11啦 神早唔記得啦 因為過多排就係總選

2017總選六團睇頭

本家 麻友領軍
栄 救世領軍
難波 白間領軍
福岡 指皇領軍
大米 鰻魚領軍
海軍 奈奈領軍
(松珠雜聞)
松井珠理奈@JURINA38G
わたしは、疲れたことがない10年に1人の逸材ですからね\
禾先唔會覺得攰因為禾係10年一遇既人才

SKE48,去年爆畢業潮震驚粉絲,先後共18位成員畢業退團;
松村香織表示目前雖然領得多於36000日圓,但名牌包一個都買不起,SKE48大多屬同經紀公司,因此其他成員的低薪情況跟她差不多。
她還透露引起成員不滿的另一主因,是SKE48王牌成員松井珠理奈的高規格差別待遇;
17歲的松井11歲入團,被製作人秋元康讚譽為「10年一遇的逸才」,處處受呵護,
如:其他成員搭巴士她卻搭新幹線,出入有專車接送等。去年成員接連求去,與差別待遇難脫關係。

幾有道理既比喻
救世珠長期係省城賺大獎錢既人突然話要返鄕下為條村出力,村民拎曬啲資源出嚟同佢慶祝歡迎左幾日,
跟住佢又拍拍蘿柚返出城繼續賺佢既大錢

我們來看看 AKB 主打單曲的入圍次數前十名(2017.3.30 時間點)
第一名:46次>小嶋陽菜(一期)
第二名:41次>渡辺麻友(三期)
同二名:41次>高橋みなみ(一期)
第四名:39次>柏木由紀(三期)
第五名:38次>峯岸みなみ(一期)
第六名:36次>松井珠理奈(SKE 一期)
第七名:33次>板野友美(一期)
同七名:33次>宮澤佐江(二期)
第九名:32次>大島優子(二期)
第十名:31次>指原莉乃(五期)
同十名:31次>篠田麻里子(一期)

NMB ace 山本彩到目前為止入圍本家選拔次數 23 次;Hkt宮協 15 次

鄰國有句名言:站位不算資源
禾就是akb的過去 現在 與 未來!
(松珠相關潮文)
想通了,5年後要繼續留在ske,
會首先阻ske Akb 後輩上位,先拿資源。
然後一邊做曲奇一邊開SR,以最快速度上位。
成功當上總選第一後,我才能繼續實現夢想,理想。
(搞好ske,去幫有需要的人)
5年不畢業繼續C, 將來就可以用萬年次世代身份監管akb各個團。
又要負責幫ske和 肥秋聯繫。
更加可以有能力為ske制定未來政策。
表現好的話可以入營運。
簡直是Akb 主力核心。
我迫不及待好想玩玩了。
總結:
反救世珠=反AKB48=反日本國民偶像=反日
睇到咁多位對三聖域唔同既評價,深深覺得救世珠的確可以團結489
由08年前田大島時代到呢家17年到係萬年次世代ace後補
In 救世珠 We trust
未來的48g 由松井珠理奈守護
總選政見 「我唔登頂又點打救ske呀 」#1位
有無漏?

以上by乳細無增.巴打
我諗出第一個post個人發夢都冇估到會屌珠屌到#5
待係一個日本天團十幾年慢慢爬到上團內總選第一故事唔通唔勵志??

好耐之前就有人話AKB得個二萬幾銷量去到baby baby baby 連碟都出唔去既時候成個akb等收皮 出現左救世珠係大鑽企c打救AKB
其實係京樂有份入股大量資金,被本身唱片公司解約唯有轉第間同埋個大鑽單開密集式握手會先升到九萬幾

生日倒數 四貼麻友 首談第一 直播自摸 自拍嘟嘴 強推之恥 六十次C 自作多情...仲有n咁多單

三月就整個生日十連倒數
逐個畢業top 倒貼
吸到暴光鏡頭就仆埋去
仲要每次post都置頂 正日個日再retweet 一次 慌死人唔知咁 搵存在感咁

其實未有紅白第11位之前,根本冇乜人理救世珠,SKE一直自我收皮緊,冇人睇冇人討論,救世珠自己消耗SKE根本wfc,紅白11呢個引爆點,一次過引爆好多以往濕碎野 強推之恥,營運放縱,黑箱作業,四周點火撩人,夜遊黑歷史全部比人挖晒出黎

禾珠是吻魔

佢最大既問題係唔識反省自己,紅白11位之後自己冇檢討過,反而賴自己外務少,資源少,搞到冇乜人識。佢都算資源少咁班洗腳婢點算?叫珠推總選唔可以偷懶,隔幾日都就要提第1,佢人氣唔高fans唔多但總選可以排到第3位,珠推們出左超多錢投佢,視fans錢如糞土,係咪想逼死佢地?反省下自己點解被強推咁多年先得咁既成績啦

原來第6點用左我打個篇野
感激

三月就整個生日十連倒數
逐個畢業top 倒貼
吸到暴光鏡頭就仆埋去

禾珠是吻魔

係惹火尤物

睇AKB SHOW呢個樣真係嚇親
係咁以整合左post1-4咁多位青comments
如果會開到第6就長期置頂
推廣禾珠 你禾有責
雞味濃又似出黎撈左幾廿年個d老雞
係咁以整合左post1-4咁多位青comments
如果會開到第6就長期置頂
推廣禾珠 你禾有責

睇依個post真係長左唔少知識
救世隻手傷咗都唔抖下,呢啲咪敬業囉
抵佢攞第一啦
LM YO
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞