有無人好憎松井珠理奈(5) 推到總選不是夢

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
岩岩睇完娘娘畢業公演
最尾真係喊到停唔到

唉 睇到mayuki喊 我都忍唔住
前幾年仲可以呃自己48未收皮住既
但今年咁多人卒/跳船 就連死肥佬都咁講
真係唉

https://twitter.com/kojiharunyan/status/855458769014210561

。。。。。。。
更正 mayuyu

其實兩嗰都有喊

https://instagram.com/p/BTEMpMug9_b/

好少見佢地兩個喊到咁樣
就好似食開一間茶記咁多年有感情 以前曾經有排即程日日食添 雖然咁多年 野食質素差左 平時昅開個靚女待應又走埋 但可能變左習慣
就好似食開一間茶記咁多年有感情 以前曾經有排即程日日食添 雖然咁多年 野食質素差左 平時昅開個靚女待應又走埋 但可能變左習慣

但問下個老板幾時改善下野食質數俾下意見 咁有眼睇少左人食 佢就hea鳩番你轉頭 仲話依家第間新開都係佢既 可以去試下
心諗講真香港就大把野食既 其他同類型茶記 又或者食台灣野日本野泡菜野咩菜式都得啦 點解係都要幫o親佢

但問下個老板幾時改善下野食質數俾下意見 咁有眼睇少左人食 佢就hea鳩番你轉頭 仲話依家第間新開都係佢既 可以去試下
心諗講真香港就大把野食既 其他同類型茶記 又或者食台灣野日本野泡菜野咩菜式都得啦 點解係都要幫o親佢

所以我食左d隱世野

服務好d 開心好d d野食仲好好食
其實你打親既野又點會唔知
只要照開握手會 實仲有班人一車車過去
開咁多個團 咪就係為呢樣野
係我聽完肥秋鳩up完 難免反感姐

所以我食左d隱世野

所以我食左d隱世野

沉埋船添啦你

btw 強烈推介關西既so on project
俾人撚狗咁撚

跟星10年 都未試過咁既待遇

我都諗過 但營運應該唔捨得ske飯既錢
呢家營運對48個朵係點都無所謂 表面扮得仲風風光光算 一有錢賺就揸乾每位mb既價值
要等46玩完可能都要返7-8年
好期待肥秋d新招

所以我食左d隱世野

沉埋船添啦你

btw 強烈推介關西既so on project

睇下先
對日本女團正係識好出名個啲同肥秋系太狹窄 呢家對48既brand loyalty愈o黎愈少.
好期待肥秋d新招

44團

轉去目及仔

轉去目及仔

日本仔?不了
太mk格

大叔控

轉去目及仔

日本仔?不了
太mk格

佢專𥄫johnny 仔
梗係mk

呢家營運對48個朵係點都無所謂 表面扮得仲風風光光算 一有錢賺就揸乾每位mb既價值

但我諗都要多7-8年救世珠先肯畢業
而家佢先20歲,而家ske風氣咁多老女人,個個玩到26,27,28歲先畢業
好期待肥秋d新招

7~8年

但我諗都要多7-8年救世珠先肯畢業
而家佢先20歲,而家ske風氣咁多老女人,個個玩到26,27,28歲先畢業

27歲既廁世代
嘩 幾時染左金毛 好柒呀
之前黑髮咪幾順眼
嘩 幾時染左金毛 好柒呀
之前黑髮咪幾順眼

佢幾時順眼過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞