有無人好憎松井珠理奈(5) 推到總選不是夢

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
呢篇作者過左去飯46啦
不過佢新blog有篇文屌過下48wc人選 據我記得

https://addictedjolin.wordpress.com/2017/03/31/%e3%80%9048g%e3%80%91%e7%95%b6%e9%80%80%e4%b8%80%e8%90%ac%e6%ad%a5%e4%b9%9f%e6%89%be%e4%b8%8d%e5%88%b0%e6%ad%a3%e5%b8%b8%e7%90%86%e7%94%b1%ef%bc%8d%ef%bc%8d%e7%8f%a0%e7%90%86%e5%a5%88%e4%b9%8b/

就係呢篇啱啱睇完

佢講得幾好48單竟然唔搵蛇音2個做C
走去搵2個分團ACE

睇完有d sad

PRR唔係推得慢 係佢自己握手划水都有態度問題
粉絲唔玩總選玩手遊 遲推早推都係咁既下場
更加唔好講 投票單單C 結果跌神7

其實基本上當櫻花係自己人咁推既話
就應該櫻花+本部雙c 唔係再推一個9年都推唔上去既垃圾
見到景帝44推到13仲放棄佢簡直弱智既做法
蛇更加係無點推都29上到14
甚至覺得櫻花x栗子都好過比分部c
好想知救世會賴到幾歲先肯退
咁睇就算四年後都唔會走

起碼攞到第一先走

都唔會 出左去根本生存唔到
麻友都唔敢走 佢更加冇本錢走

麻友搵夠錢,風風光光引退算
好想知救世會賴到幾歲先肯退
咁睇就算四年後都唔會走

起碼攞到第一先走

都唔會 出左去根本生存唔到
麻友都唔敢走 佢更加冇本錢走

我一直諗唔明點解唔推麻友推prr
明明差得果1年
去到推櫻花既時候佢年紀都大啦都算可以接受
唔好怪我口賤,ske搞成咁班味噌都有部份責任
用錢嘅角度去衡量
營運愈唔肯捧班所謂民推
班味噌就愈係捨得去科水係總選度谷班民推

結果:
營運力捧嘅珠理奈有班死忠係度
就算佢飯人數唔多,佢啲死忠總選都會肯賣腎谷佢上去

而營運唔捧嘅人,營運一蚊都唔駛去額外投資
因為你班人一樣會照樣玩鬥氣,谷佢哋上去

所以營運覺得咁樣做係有利可圖
根本冇必要去改變呢個局面
反正救世珠可以玩多五年
呢招可以cap多五年水
ske嘅未來,等呢條橋失效(可能接近5年限期)先至會再諗

到最後咪搞到其他member頹左

咁又點,五年後繼續會有堆發明星夢嘅妹妹仔去報
啲飯有小妹妹睇就乜都得架啦
舊個班頹咗嘅咪走囉營運wfc

坦白講、邊有人拎真金白銀嚟鬥氣。

事實上味噌係有班箱推會將啲妹策略性咁推入圈內。

而上次圈內果班,有邊個係營運真係唔推既先、基本上除左竹內、鎌田同酒井,其他今年已經全部拉曬入選拔組。鎌田其實都開始多工作,48cw選拔都竟然有佢份

而上年既灰姑娘就係彩姬,咁佢自從上左去之後選拔二排冇甩過又係真架喎
呢篇作者過左去飯46啦
不過佢新blog有篇文屌過下48wc人選 據我記得

https://addictedjolin.wordpress.com/2017/03/31/%e3%80%9048g%e3%80%91%e7%95%b6%e9%80%80%e4%b8%80%e8%90%ac%e6%ad%a5%e4%b9%9f%e6%89%be%e4%b8%8d%e5%88%b0%e6%ad%a3%e5%b8%b8%e7%90%86%e7%94%b1%ef%bc%8d%ef%bc%8d%e7%8f%a0%e7%90%86%e5%a5%88%e4%b9%8b/

就係呢篇啱啱睇完

佢講得幾好48單竟然唔搵蛇音2個做C
走去搵2個分團ACE

睇完有d sad

PRR唔係推得慢 係佢自己握手划水都有態度問題
粉絲唔玩總選玩手遊 遲推早推都係咁既下場
更加唔好講 投票單單C 結果跌神7

其實基本上當櫻花係自己人咁推既話
就應該櫻花+本部雙c 唔係再推一個9年都推唔上去既垃圾
見到景帝44推到13仲放棄佢簡直弱智既做法
蛇更加係無點推都29上到14
甚至覺得櫻花x栗子都好過比分部c

我完全同意
我覺得櫻音做C幾好
蛇我一向覺得佢定位唔係center
所以唔會期望佢企C
我原本以為會美音企架
有以企c嘅話都係正有啲新衝擊

睇好今年栗子空降UG 見佢手遊數據唔錯 握手又掂
救星黎嫁唔好浪費埋佢呀大佬
音蛇栗係AKB既未來 差在彩希唔玩總選
既然講到救世珠咁愛開衣就丟佢返去啦ON9
我一直諗唔明點解唔推麻友推prr
明明差得果1年
去到推櫻花既時候佢年紀都大啦都算可以接受

我諗可能係公司問題
尾木唔夠力掛
個陣真係每況愈下,走廊又解散埋
麻友由1位個刻開始好似坐過山車去到最高點,之後直插谷底咁

坦白講,佢依家前景我覺得好唔掂
拍劇成日仆直,同埋問心講我唔覺得佢好有天份
頂多係不過不失唔尷尬(書店個陣覺得好尷尬,大奧同鴉血就可接受)
個年紀又賣唔返可愛,唱歌就見仁見智
寫真集個銷量印象中好似都唔多掂

至少希望佢執返靚個髮型先
23歲整到33歲咁嘅頭做乜事姐
但睇個勢公司唔會比佢轉髮型,迫佢走成熟風

唉愈講愈sad我初入坑係因為麻友架

我覺得最緊要搞返個髮型先
麻友係我覺得最可惜既MB
佢係我11年唯一認識既幾個MB黎
(雖然我14年先入坑)

登頂果日真係靚到飛起
其實短髮唔緊要 最緊要比返個劉海黎呀
鐵版48單我寧願肥秋攪大佢,搵boy做C做下焯頭都好過分部雙C

岩,成日都覺得佢有個瀏海可以多幾千票

上年總選個頭都唔差呀 而家
唉雖然講到口臭 但好想麻友轉髮型呀
都係23姐 其實仲可以走青春路線
佢賣靚賣sweet殺食過賣半熟女好多

要成熟性感我去推天氣啦

係咪得我鐘意麻友友 呢個髮型
架仔有個好奇怪既思想係到
就算prr同麻友同年同月 但因為一個三期一個九期 所以prr要接麻友班
推佢都咁話 佢最多咪大top麻友先係ace 佢咁既態度做ace咪講笑啦無心撈既就早走早着仲好
on9營運12-14年吹捧麻友 到佢拎完第一就棄總選碟都無 唉我睇唔透
秋元康啲親生女冇個鐘意

講到底肥秋已經到48 冇興趣
佢已經過曬去46
講真,麻友出去又死唔走又霉,歌喉普通,演技平凡,綜藝唔得,成23歲,起步已經輸俾同年演員,係得個樣仲呃到下人,叫做有少少人識。

以前好想睇佢接敦子優子棒做ACE,但最高峰已經係13、14年,15年打後風頭被人蓋過,只不過係做本家隻棋子,等佢唔好咁快跌;早兩年已經想佢走,唔好浪費時間落AKB度,趁後生出去闖下,但依兩年舊top不斷離開之下,佢無得揀,繼續幫營運做隱形ACE

講到底肥秋已經到48 冇興趣
佢已經過曬去46

但係肥秋係46係咪真係咁有影響力??
好似話掛名ONLY
主要決策SONY 自己攞晒??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞