有無人好憎松井珠理奈(5) 推到總選不是夢

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
不過其實蛇超音唔係無可能

蛇音
未來本家要靠佢2個
有排鬥
我係蛇派

我音
無所謂啦查實呢家兩個都要加油

呢兩個真係本家未來希望黎架

我覺得唔會掛 佢紅白17 最新ug投票10萬票好猛啵

個度有幾多係指原飯投既你知我知啦。。。

咁又係既 唯有睇好佢入年神7

不過咁講 指原有啲都可能會投返佢
話哂上年都大炒麻

唔係講笑 佢基礎飯起碼3萬+指原果D...
入神7都係要7萬姐

今年票源又多左

等再販

搵緊同學拎手機票
一部成十票
樋渡結依 彩plus 潟姐 圈內
美久~30位
miru 選拔 mion 神7

真係既話開心到跳樓

上年佢速報個樣
終於
美久~30位

真係既話開心到跳樓

上年佢速報個樣
終於

我仲好記得上年報到30都未有nako個苦瓜樣
美久~30位

真係既話開心到跳樓

上年佢速報個樣
終於

佢以為自己入唔到
因為佢2個速報五十幾ja麻
美久~30位

真係既話開心到跳樓

上年佢速報個樣
終於

佢以為自己入唔到

好彩
美久~30位

真係既話開心到跳樓

上年佢速報個樣
終於

佢以為自己入唔到

唔好講笑 我都以為收皮
去到二十尾都無 點知突然hkt akb
我仲記得haruppi以為係佢 然後講team b
開心到痴線個下 我睇住mon都跳左起身大叫
美久~30位

真係既話開心到跳樓

上年佢速報個樣
終於

佢以為自己入唔到

唔好講笑 我都以為收皮

屋企人以為我痴左線

跟住夜晚就sad到pk
美久~30位

真係既話開心到跳樓

上年佢速報個樣
終於

佢以為自己入唔到

唔好講笑 我都以為收皮

屋企人以為我痴左線

跟住夜晚就sad到pk

我格離個fd有推nako 佢28個時都有係到鳩叫
煙為你櫻?
美久~30位

真係既話開心到跳樓

上年佢速報個樣
終於

佢以為自己入唔到

唔好講笑 我都以為收皮

真係估唔到兒玉衝到上第9

真係既話開心到跳樓

上年佢速報個樣
終於

佢以為自己入唔到

唔好講笑 我都以為收皮

屋企人以為我痴左線

跟住夜晚就sad到pk

煙為你櫻?

我諗無咩可能唔鳩叫 我興奮左成半個鐘
係咁自己笑痴左線咁

yes

BBQ

北原
大頭
nako

我覺得咪醬應該會俾佢入最後一次選拔
之後就畢業

崩卡同救世痴住 救世珠會唔會又崩潰

BBQ

北原
大頭
nako

我覺得咪醬應該會俾佢入最後一次選拔
之後就畢業

崩卡同救世痴住 救世珠會唔會又崩潰

最想睇救世珠失控

真係既話開心到跳樓

上年佢速報個樣
終於

佢以為自己入唔到

唔好講笑 我都以為收皮

屋企人以為我痴左線

跟住夜晚就sad到pk

煙為你櫻?

係咁自己笑痴左線咁

yes

今年你all in 櫻啦有機入前三
想睇人切
FF救世珠俾bbq/崩卡越位拎左SKE第一順位咁典算
雖然上年差四萬票就難啲既
不過其實蛇超音唔係無可能

蛇音
未來本家要靠佢2個
有排鬥
我係蛇派

我音
無所謂啦查實呢家兩個都要加油

呢兩個真係本家未來希望黎架

又燈
BTW 柯煙奈奈

救世珠覺得只有自己先可以做ske第1 救返ske架
大頭橙 無人理
柯煙大頭

救世珠覺得只有自己先可以做ske第1 救返ske架

味噌一向但求推多幾個人入圈內既者,至於要第1就要靠佢壓搾自己啲飯啦

佢以為自己入唔到

唔好講笑 我都以為收皮

屋企人以為我痴左線

跟住夜晚就sad到pk

煙為你櫻?

係咁自己笑痴左線咁

yes

今年你all in 櫻啦有機入前三
想睇人切

搵緊同學幫手 宜家好似暫時70票

其實我櫻都輸松井珠五萬票
好撚難過頭

其實我櫻都輸松井珠五萬票
好撚難過頭

要救世珠跌票+櫻大幅增票先得
諗下好
雖然我都想
早幾日先同個fd講完
第時如果由依卒業而又未退坑
一定投晒比櫻幫佢砌低救世珠

我覺得唔會掛 佢紅白17 最新ug投票10萬票好猛啵

個度有幾多係指原飯投既你知我知啦。。。

話哂上年都大炒麻

入神7都係要7萬姐

今年票源又多左

等再販

搵緊同學拎手機票
一部成十票

點一機十票?

話哂上年都大炒麻

入神7都係要7萬姐

今年票源又多左

等再販

搵緊同學拎手機票
一部成十票

點一機十票?

5團 Mobile + mail
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞