有無人好憎松井珠理奈(5) 推到總選不是夢

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
麻友6單終於有著落啦

『サヨナラ、えなりくん』。4月30日(日)にスタートするこのドラマの主題歌に、渡辺麻友のソロ6thシングル『守ってあげたくなる』(発売未定)が決定しました

http://www.tv-asahi.co.jp/sayonara--/sphone/?pa=post

會唔會係畢業單

見識少 未聽過solo碟會叫做畢業單
麻友6單終於有著落啦

『サヨナラ、えなりくん』。4月30日(日)にスタートするこのドラマの主題歌に、渡辺麻友のソロ6thシングル『守ってあげたくなる』(発売未定)が決定しました

http://www.tv-asahi.co.jp/sayonara--/sphone/?pa=post

會唔會係畢業單

見識少 未聽過solo碟會叫做畢業單

Sor 我指係因為麻友畢業先比佢再solo
松井珠理奈 @JURINA38G
LINE不能登錄了,好像被人盜號
有朋友收到「我要總選第一,請投十票給我,可以買十隻CD投給我嗎?」這樣的LINE。
如果各位看到這樣的LINE麻煩block掉就好了

指原 莉乃 @345__chan
我太空閒了,就跟那人一直用LINE聊天

岡田 奈々 @okadanana_1107
啊 我收到了

小嶋 陽菜 @kojiharunyan
我收到了,正在聊天中

因為價錢太貴,所以在交涉中

高橋みなみ @taka4848mina
我都收到了,太擔心所以打電話給你了

聊到這裡沒有回覆我 ,另外我的貼圖很好用哦,推薦給大家

佐藤すみれ @sumire_princess
已block

我被要求10隻

内田眞由美 @Mayumi_mmm
沒有理會他

篠田麻里子 @mariko_dayo
@kojiharunyan 有講價嗎?笑

@mariko_dayo 講到3隻了

宮崎美穂 @730myao
為甚麼只有我沒被問?我也想被要求買啊

横山由依 ‪@Yui_yoko1208‬
宮崎美穂 @730myao 我竟然也沒有收到買CD的請求!

松井珠理奈:
可以買CD投給我嗎

佐佐木優佳里退出了聊天室

有朋友收到「我要總選第一,請投十票給我,可以買十隻CD投給我嗎?」這樣的LINE。

啊 我收到了

我收到了,正在聊天中

已block

我被要求10隻

沒有理會他

松井珠理奈:
可以買CD投給我嗎

好波
如果係真的話,基本上除咗南哥橫山奈奈果堆,其他人唔會應佢,後輩更加唔使講,add都無add
如果係真的話,基本上除咗南哥橫山奈奈果堆,其他人唔會應佢,後輩更加唔使講,add都無add

佢有ADD 平手GA
我都想同指原傾計
呢單應該係生日十連之後我覺得48g好笑既野 娘娘啲反應正到爆
總長真係又躺着也中槍
個line貼
總長真係又躺着也中槍
個line貼

請問句野出處係邊
想搵嚟睇下

公仔都唔放過

公仔都唔放過

成20歲 都係成人
成熟啲好ma

啊 我收到了

我收到了,正在聊天中

已block

我被要求10隻

沒有理會他

松井珠理奈:
可以買CD投給我嗎

好波

姐係點
上面我鳩嗡架 原版係大家

公仔都唔放過

成20歲 都係成人
成熟啲好ma

左邊
幫救世珠推PO先

公仔都唔放過

名古屋八鯨隻吉祥物
btw木本花音真係好正
仲要有睇開波
唔知佢係咪阿狗+迷雲呢
https://m.facebook.com/CityUSecretsPage/photos/a.291741530960277.1073741829.291296904338073/1051491038318652/?type=3

shitty

嘩屌 咁都可以笑一餐

On9當有趣 被人圍屌

其實我都有開兩個IG ac。。。
就爆 開新post先
救世珠第一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞