有無人好憎松井珠理奈(5) 推到總選不是夢

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
其實如果d人唔聽你,都幾難帶領到成team

AKB碎片化得太緊要,太多外援

感覺覺得橫山做得好辛苦
見佢上年總選

睇情熱大陸都feel到佢個種無力感

感覺覺得橫山做得好辛苦
見佢上年總選

佢知道akb真係跌緊
但係攪唔掂

感覺覺得橫山做得好辛苦
見佢上年總選

佢知道akb真係跌緊
但係攪唔掂

其實佢呢個位真係硬食
大多fans淨係服高橋
佢真係好慘

感覺覺得橫山做得好辛苦
見佢上年總選

其實所謂隊長可以做啲乜

感覺覺得橫山做得好辛苦
見佢上年總選

佢知道akb真係跌緊
但係攪唔掂

其實佢呢個位真係硬食
大多fans淨係服高橋
佢真係好慘

根本就兩個世代o黎 又唔同mb
無得比

感覺覺得橫山做得好辛苦
見佢上年總選

其實所謂隊長可以做啲乜

唉 佢有乜事就怪自己
其實team 4係咪最少事非

有咪醬帶住成班算團結??
如果欺凌件事係真的話,其實比起達家,我覺得涼花問題仲大

感覺覺得橫山做得好辛苦
見佢上年總選

其實所謂隊長可以做啲乜

聽隊員講心事
轉公演要決定unit人選都好似有啲say

咪係team k 隊長
三代目同奈奈先係t4

咪係team k 隊長
三代目同奈奈先係t4

點解我成日覺得咪醬係t4

感覺覺得橫山做得好辛苦
見佢上年總選

其實所謂隊長可以做啲乜

聽隊員講心事
轉公演要決定unit人選都好似有啲say

點搵佢傾心事?成日搞PARTY同拍劇
啲咸魚搵仔仔或者去叫鴨傾好過
又有花生食

涼花單嘢令我諗起上年年尾內鬼爆料嗰單

之前有人話25仔係橫島 但佢應該冇大粒到有高朱ins
依家就懷疑涼花同高朱反面

嗰時二廁動物吧花生人選有幾個,但篩下篩下,唔知點解我覺得涼花鬼鬼地,而家仲整單涼花流出

嗰時追看性好高,仲check埋ip
涼花呢單一開始我覺得無咩嘢,表面上涼花,實則達家中槍

現t4都係咪4班底,咪4 13 14期一齊升上去,一齊刷劇場攞過rh 1位一路都好團結
而且現4冇乜前輩,最大輩份都係豆神欺凌冇,隔閡都唔會有
不過除左公演同一千零一首隊歌mv都冇乜相處機會,最多叫做係fd到嘅一隊,算唔上特別團結
又有花生食

涼花單嘢令我諗起上年年尾內鬼爆料嗰單

之前有人話25仔係橫島 但佢應該冇大粒到有高朱ins
依家就懷疑涼花同高朱反面

嗰時二廁動物吧花生人選有幾個,但篩下篩下,唔知點解我覺得涼花鬼鬼地,而家仲整單涼花流出

嗰時追看性好高,仲check埋ip
涼花呢單一開始我覺得無咩嘢,表面上涼花,實則達家中槍

橫島都走埋唔差在清埋佢啦

大和田黨清算中,同大和田有關係都走咗一半
咁第二代t4由咪帶出黎又真係幾團結嘅
由老研開始一齊昇

#1位
咩料佢今年影相係咁#1位
http://ske48matome.net/archives/49874048.html
呢壇野爆呀

救世珠世界第一

https://mobile.twitter.com/rieconno38/status/853486289881923584/video/1

求翻譯

其實冇乜野
係全握入面有個環節係打摔角咁解
沖入黎都無人得閒理佢(好似係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞