有無人好憎松井珠理奈(5) 推到總選不是夢

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
之前北原係旅少女就有爆達家一開頭成日痴住佢 當佢跌出左選拔 條肥妹當佢無到
如果欺凌單野係真既 佢真係見高就拜 見低就踩既人 不嬲麻麻佢
之前北原係旅少女就有爆達家一開頭成日痴住佢 當佢跌出左選拔 條肥妹當佢無到
如果欺凌單野係真既 佢真係見高就拜 見低就踩既人 不嬲麻麻佢

唔熟佢 不過如果係真都幾
好憎呢類人

都係同J家jr仔做下朋友
話下自己D飯kimoi
仲有拍片cable欺凌希良
不過今日cable sr話係玩 唔係真

涼花一宣佈畢業就瘋狂輸出黑材料愈睇愈似比人清黨

似係啦
不過我一直以為佢份人係忠忠實實
估唔到

如果係清黨就好心清埋個達家真姫

副隊長都同達家欺凌個D2研究生 希良努力咗咁耐 比垃圾營運棄置到升格都無咁畢業

如果係副隊長帶頭欺凌既話
應該仲有其他細既係受害者

即係大和田派先係反派
清黨係正義既勝利

對本家已經唔熟 果時睇睡衣番有集見達家係咁亂up又要趕走谷口就唔太鐘意佢

都係同J家jr仔做下朋友
話下自己D飯kimoi
仲有拍片cable欺凌希良
不過今日cable sr話係玩 唔係真

涼花一宣佈畢業就瘋狂輸出黑材料愈睇愈似比人清黨

似係啦
不過我一直以為佢份人係忠忠實實
估唔到

如果係清黨就好心清埋個達家真姫

副隊長都同達家欺凌個D2研究生 希良努力咗咁耐 比垃圾營運棄置到升格都無咁畢業

如果係副隊長帶頭欺凌既話
應該仲有其他細既係受害者

之前啲人先話係mion個堆杯大和田

我屌

睇AKB SHOW呢個樣真係嚇親

油麻地開完工?

廟街質素
即係大和田派先係反派
清黨係正義既勝利

對本家已經唔熟 果時睇睡衣番有集見達家係咁亂up又要趕走谷口就唔太鐘意佢

大和田係出氣筒姐
真正啊頭應該係縱容佢嘅大島涼

咁既人做副隊?
mayuki就出名唔理後輩野木崎呢

綜藝

SKE48的魔法廣播第一季2011-01-1
飾演
松井珠理奈

SKE48的魔法廣播第二季2012-04-03
飾演
松井珠理奈

綜藝

飾演
松井珠理奈

飾演
松井珠理奈

冇資源呀
又迫害救世珠

綜藝

飾演
松井珠理奈

飾演
松井珠理奈

冇資源呀
又迫害救世珠

救世珠: 不甘心呀
好少見akb post推得咁那快
即係大和田派先係反派
清黨係正義既勝利

大和田係出氣筒姐

咁既人做副隊?

大家都係高橋朱果個體系唔想內訌掛 不過咁都唔管下又真係佢失職

team b死症黎 搵個ske出身嘅管,完全唔岩style
副隊又唔似a同k咁9期中堅可以上通前輩下壓後輩,涼花自己都ksgk咁
而且成左team冇耐就隊內畢業潮,mayuki果啲例牌唔理啦,隊長又唔上公演,舊年佢已經想跳船架啦,冇畢到咪直接唔鬼理個team囉
又有花生食

涼花單嘢令我諗起上年年尾內鬼爆料嗰單
即係大和田派先係反派
清黨係正義既勝利

大和田係出氣筒姐

咁既人做副隊?

大家都係高橋朱果個體系唔想內訌掛 不過咁都唔管下又真係佢失職

team b死症黎 搵個ske出身嘅管,完全唔岩style
副隊又唔似a同k咁9期中堅可以上通前輩下壓後輩,涼花自己都ksgk咁
而且成左team冇耐就隊內畢業潮,mayuki果啲例牌唔理啦,隊長又唔上公演,舊年佢已經想跳船架啦,冇畢到咪直接唔鬼理個team囉

木崎冇記錯好似係柏木啱啱爆箱根單野個陣有係twitter 暗串過柏木
我本身仲以為佢應該幾有heart 帶隊

木崎應該係好憎人有緋聞
上次高橋南緋聞整人企劃 佢個反應都表現到好討厭member拍拖

其實如果d人唔聽你,都幾難帶領到成team

AKB碎片化得太緊要,太多外援
其實如果d人唔聽你,都幾難帶領到成team

AKB碎片化得太緊要,太多外援

感覺覺得橫山做得好辛苦
見佢上年總選
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞