有無人好憎松井珠理奈(4) 救世珠總選第一

1001 回覆
39 Like 0 Dislike

神說:「要有票」,就有了票

成人式我大哂~我玩哂!

你睇我同陽菜幾熟

本身個樣已經生得老,染完金髮急速老化
紅白得11位仲咁厚面皮日日話要總選第一
黑髮

金髮

萬年次世代 package
樣,唔突出
身材,唔突出
談吐,得罪人多
跳舞,勁誇張
唱歌,唔敢生唱
演技,0

上個post有人總結左佢2017年既柒事
生日倒數,娘娘con提高娘娘條裙事件,311同女王去聯誼,48single W cetre,染金毛,成人式言論,班飯搞搞陣事件,2專宣傳事件

松井珠理奈歷年豐功偉績
猜拳女王
request hour史上初連霸偉業達成 15-16年
SKE centre 18回
出道以來連續AKB選拔
大top
有專車接送,洗費揮霍
1流藝能事務所所屬
單獨CM
兼任AKB名義TV出演多數(含特番)
2套電視劇(其中一套為女主角)

結果:
生寫真買取價格:300yen以下
寫真集銷量:3萬
twitter followers:14萬
紅白總選:11位
浴衣祭舞台events:未完賣

總選立候補!一統天下 指日可待!

神說:「要有票」,就有了票

成人式我大哂~我玩哂!

你睇我同陽菜幾熟

本身個樣已經生得老,染完金髮急速老化
紅白得11位仲咁厚面皮日日話要總選第一
黑髮

金髮

萬年次世代 package
樣,唔突出
身材,唔突出
談吐,得罪人多
跳舞,勁誇張
唱歌,唔敢生唱
演技,0

2017年柒事碌
生日倒數
娘娘con提高娘娘條裙事件
311同女王去聯誼
48single W Centre
染金毛
成人式言論
班飯搞搞陣事件
2專宣傳事件

松井珠理奈歷年豐功偉績
猜拳女王
request hour史上初連霸偉業達成 15-16年
SKE centre 18回
出道以來連續AKB選拔
大top
有專車接送,洗費揮霍
1流藝能事務所所屬
單獨CM
兼任AKB名義TV出演多數(含特番)
2套電視劇(其中一套為女主角)

結果:
生寫真買取價格:300yen以下
寫真集銷量:3萬
twitter followers:14萬
紅白總選:11位
浴衣祭舞台events:未完賣

總選立候補!一統天下 指日可待!
推到4 太勁
樓主ho ball

目指一位
禾愛樓主
唔記得改字型執位,唔該曬巴打
禾愛樓主

禾愛樓豬

救世珠話自己好少資源 所以先會搞到紅白11位
留名繼續學野
我們來看看 AKB 主打單曲的入圍次數前十名(2017.3.30 時間點)
第一名:46次>小嶋陽菜(一期)
第二名:41次>渡辺麻友(三期)
同二名:41次>高橋みなみ(一期)
第四名:39次>柏木由紀(三期)
第五名:38次>峯岸みなみ(一期)
第六名:36次>松井珠理奈(SKE 一期)
第七名:33次>板野友美(一期)
同七名:33次>宮澤佐江(二期)
第九名:32次>大島優子(二期)
第十名:31次>指原莉乃(五期)
同十名:31次>篠田麻里子(一期)
NMB Ace 山本彩到目前為止入圍本家選拔次數 23 次;宮協 15 次
姐很少資源你懂的
高汁
lm
其實前3個post都有啲高汁數據/comments 可以長期置頂但唔得閒搞
聽日要交1pj1asg想死
其實前3個post都有啲高汁數據/comments 可以長期置頂但唔得閒搞

等你地搞個template
禾愛樓主

禾愛樓豬

禾愛樓珠
twitter 輸俾nmb 008 仲有 吉朱

仲有邊幾個?

等你地搞個template

死亡四月多野做到

仲有邊幾個?

好似好多都多過佢

仲有邊幾個?

大撚把好多小top都過15萬
好波

仲有邊幾個?

淨係自己隊友佐藤すみれ同大場都多佢一倍、唔好計走左既玲奈同佐江

仲有邊幾個?

係咪大場同佐藤?
唔洗估

http://tw48.net/rank

第33位 松井珠里奈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞