有無人好憎松井珠理奈(5) 推到總選不是夢

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
要等46玩完可能都要返7-8年
好期待肥秋d新招

7~8年

紫就應該3~4年, 走埋大白嘅話娜娜正路都唔會留得耐
綠就真係有排, 平而家先15, 玩多5年先到20, 大把世界
(只要唔好重蹈栄嘅覆徹就得, 我信得過大法)

我就咁計成個46系都應該起碼八年
但綠應該比到盡都去唔返48頂點
不過都夠玩架啦

Btw,平手真係好正 搞到我想落坑 明明幾年前跟住前敦脫左

好想知你點計 認真問

我計佢紅至到flop,我當佢flop就玩完架啦,都係等自然死亡架姐

每個分隊比盡紅三四年(第一水最紅個d走左通常都冇人接到班,由morning娘(abe, aibo, goto maki)到48(acchan,yuko)都係)
全部overlaps住出架啦d group ,變左成個集團又短命左
D觀眾對固定模式同集團又易悶

參考返48,真正紅到而家flop都係8年左右
我諗46又冇48谷得咁勁
應該都係8年後成個集團flop

其實最主要係46冇48咁樣有大型活動
造成社會現象,新鮮感相對少
會易悶

求神求佛不如求文春

我真係好鍾意文春
到底佢幕後大佬係乜水
好期待肥秋d新招

7~8年

綠就真係有排, 平而家先15, 玩多5年先到20, 大把世界

不過都夠玩架啦

好想知你點計 認真問

我計佢紅至到flop,我當佢flop就玩完架啦,都係等自然死亡架姐

每個分隊比盡紅三四年(第一水最紅個d走左通常都冇人接到班,由morning娘(abe, aibo, goto maki)到48(acchan,yuko)都係)
全部overlaps住出架啦d group ,變左成個集團又短命左

會易悶

咁你咁講完
即係46會早flop d啦 仲點有7~8年
好期待肥秋d新招

7~8年

不過都夠玩架啦

好想知你點計 認真問

會易悶

咁你咁講完
即係46會早flop d啦 仲點有7~8年

咁46唔會淨係得乃木同櫸
生生不息、乜坂物坂頂住咪有8年
好期待肥秋d新招

7~8年

不過都夠玩架啦

btw,你覺得48頂點係幾時?

第二屆總選開始到2013年紅白

Heavy rotation ~ flying get
呢幾年

上個月先見到日本教科書講近代日本大事,用左前敦總選張相
個個都話前敦打入歷史

但我係亞美菜畢業個陣,都脫左80%,留低只係感情 (08開始飯)

Heavy rotation ~ flying get唔係得一年?

7~8年

不過都夠玩架啦

btw,你覺得48頂點係幾時?

第二屆總選開始到2013年紅白

Heavy rotation ~ flying get
呢幾年

上個月先見到日本教科書講近代日本大事,用左前敦總選張相
個個都話前敦打入歷史

但我係亞美菜畢業個陣,都脫左80%,留低只係感情 (08開始飯)

Heavy rotation ~ flying get唔係得一年?

頂點耶~
算啦當我9up 但我感覺到成個社會圍住佢地轉都淨係得呢一年
格仔個勢好似落返

老實講未試過又點知
肥秋根本唔比機會佢地

寧願有首新歌係符合佢地既風格

優子係UZA真係型到
同埋隻舞真係好好睇
整個人落地再上番黎個下!真係!
每次睇都要重播!

優子跳舞真係一撚流
Uza同虎牙個style好夾

點解嗰時唔係優子同虎牙做W Center?
而係

算隱C
長期中間主線 前面雙C岩岩好空左佢個位無人
中間有一段單箭頭領舞 算係咁

佢e首似C多過自由式啦

但冇咗個名分
不過講起似唔似C
green flash個兩個C先係最慘
睇完個MV誰是C?

見番啲舊相好想post下禾珠

2009-2012時期真心唔靚 中間分界執邊啲陰又lup

2013-2015時間個樣真心係靚過之前好多

2017 金毛珠個個都睇過

佢都係得岩岩出道個陣好睇
冇再上升過

除左頭3張 其他都係阿嬸黎

個樣從來冇年輕過

注目の1人竟然無人貼

注目の1人竟然無人貼

幾時變番黑髮

注目の1人竟然無人貼

幾時變番黑髮

鬼影變幻球

嗚啊,一登入就見返亞美菜

記得有年佢跌左排名有個飯現場大嗌類似講支持佢既野

自從總選之後就180度直插

冇計佢唔係官推
拎第8個mv 都後得幾秒

冇計佢唔係官推

傳聞主要原因唔係因為佢老豆同肥秋爭女咩

注目の1人竟然無人貼

幾時變番黑髮

拍戲先染金毛
而加拍完lu

冇計佢唔係官推

未聽過
係都唔奇既, 得個幾秒

冇計佢唔係官推

未聽過
係都唔奇既, 得個幾秒

終極都市傳說

冇計佢唔係官推

未聽過
係都唔奇既, 得個幾秒

終極都市傳說

肥左就瘦唔返
而家做配音員都好靠樣搵食, 同以前做idol差唔多

冇計佢唔係官推

未聽過
係都唔奇既, 得個幾秒

終極都市傳說

肥左就瘦唔返

差在未進化到要聲優跳舞咋

lovelive嗰啲好似要

冇計佢唔係官推

未聽過
係都唔奇既, 得個幾秒

終極都市傳說

肥左就瘦唔返

進化左好耐啦

但係而家啲mb
又有幾個跳到uza

老實講未試過又點知
肥秋根本唔比機會佢地

好過叫佢地唱river呢啲。。。其實人就會先入為主 咁比無咩意思 一定原唱個version最正
不過營運/肥秋肯俾首好歌先算啦 其實以前我都算聽歌入坑(唔係指唱功)

我係14年聽到曲奇先入坑
當時覺得點解指原可以做到centre
優子好吸引
之後睇得多akb後變左推指原

指原未上位個陣d自拍好屈機
我好似有save低

http://www.bilibili.com/video/av10057130/index_1.html

點解AKB 而家冇晒啲咁GE 風格GE 歌 / 演出
我覺得佢地咁先算表演緊一隻歌
真係似番個ARTIST

比哂綠團

但係而家啲mb
又有幾個跳到uza

老實講未試過又點知
肥秋根本唔比機會佢地

好過叫佢地唱river呢啲。。。其實人就會先入為主 咁比無咩意思 一定原唱個version最正
不過營運/肥秋肯俾首好歌先算啦 其實以前我都算聽歌入坑(唔係指唱功)

優子好吸引

我好似有save低

例如呢張?

冇計佢唔係官推

未聽過
係都唔奇既, 得個幾秒

終極都市傳說

肥左就瘦唔返

進化左好耐啦

指原train 緊個隊已經要
同埋而家啲聲優碟可能仲好賣過啲mb solo 碟
http://www.bilibili.com/video/av10057130/index_1.html

點解AKB 而家冇晒啲咁GE 風格GE 歌 / 演出
我覺得佢地咁先算表演緊一隻歌
真係似番個ARTIST

比哂綠團

但係而家啲mb
又有幾個跳到uza

老實講未試過又點知
肥秋根本唔比機會佢地

優子好吸引

我好似有save低

例如呢張?

我鍾意既係古早mk味
特別一提既係, 零零舍舍指原當年D自拍係大張高清D, 其他人全部都好低清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞