有無人好憎松井珠理奈(5) 推到總選不是夢

1001 回覆
19 Like 2 Dislike

又痴

嘩染左灰
同平手比佢真係似三十幾歲

佢塊面好似越黎越乾咁 本身已經臉無四兩肉
D骨膠原好似冇哂咁

人忙係殘啲

啲得閒無乜工作既成員皮膚自然好

菜畢業公演首夕陽を見て睇睇下跟住流埋馬尿
「要讓 SKE 得到改善最快的方法
不是珠理奈擴張那似乎已經很難再得到擴張的知名度」

屌笑撚到我
下個po拎黎做topic ok?

講到底肥秋已經到48 冇興趣
佢已經過曬去46

睇娘娘tbs個紀錄片覺得娘娘都知肥秋已經唔理48
先會自己策劃咁多野去增加本家注目度
無諗過佢連感謝祭鏡頭點影都自己決定埋
畢業公演連兼任都唔要
淨係要本家人上
真係好想睇指原加娘娘做AKB幕後

連AKB個制作人都講唔出有咩年輕member真係好灰
好嬲肥秋講到宜家嘅次世代畢業潮係因為佢地唔夠堅持
仲拎佢地同元老成員比

大佬呀,元老個陣起碼仲可以入選拔,上自己嘅常規節目
宜家嘅次世代好多係咩都冇...
唔畢業止蝕離場,唔通係一個唔重視成員嘅地方繼續磋跎青春?

肥秋只係係到一竹篙打一船人
好多個都努力刷劇場刷握手刷sr咪又係連電視都無得上
D2直頭連升格都無
千葉朝朝都日本5點半準時開sr占卜運程
呢d細路少少資源都無 一得閒就開sr盡力刷存在
咪又係比營運掉埋一邊

廢老: 你地買唔到樓係因為你地唔努力

唔係講笑 肥秋真係似個d上哂岸又離地既廢老
情況就似佢買樓比班親生女 然後話其他人係廢青買唔到樓咁

仲難聽過粗口

屌肥秋老母
「要讓 SKE 得到改善最快的方法
不是珠理奈擴張那似乎已經很難再得到擴張的知名度」

屌笑撚到我
下個po拎黎做topic ok?

講左幾多次禾珠紅白11証明仲有好大進步空間

講到底肥秋已經到48 冇興趣
佢已經過曬去46

畢業公演連兼任都唔要
淨係要本家人上

仲拎佢地同元老成員比

D2直頭連升格都無
咪又係比營運掉埋一邊

仲難聽過粗口

屌肥秋老母

想屌撚死佢
肥秋冇心搞48
辜負MB 嘅努力
之前唔知邊到睇返黎

隨著京樂接手,團體愈搞愈大,肥秋喺幕後決策權愈來愈窄,對外形式只是掛名製作人,與此同時46日漸強大,因此肥秋索性將重心放去46,48實質上由一群不愔決策的人來營運。

雖然係咁,但肥秋依舊有一定地位可以話事,所以比起肥秋(我覺得團體咁龐大,咁多野佢顧唔黎),我覺得營運垃圾得多。

但兩個都要屌架喇

畢業公演連兼任都唔要
淨係要本家人上

仲拎佢地同元老成員比

D2直頭連升格都無
咪又係比營運掉埋一邊

仲難聽過粗口

一諗到佢一邊寫一堆鼓勵人要將自己嘅命運掌握係自己手上,唔好受大人擺佈嘅歌詞俾綠團
一邊48系嘅member就俾佢當係搖錢樹﹑劇場女奴﹑握手女奴
就覺得好嘔心

今次48單就連詞都唔L作
肥秋

又痴

嘩染左灰
同平手比佢真係似三十幾歲

佢塊面好似越黎越乾咁 本身已經臉無四兩肉
D骨膠原好似冇哂咁

發育果幾年chur到咁盡 未老先衰都好正常

希望平手唔好係咁
麻友而加個頭我成日睇咗做楊千嬅

量你幾努力都好,營運只會重視親女兒
女奴專心洗腳過生活,這就是人生

白井bb

白井bb

當指原把HKT當成學校在培養成員時,SKE只是珠理奈的玩具箱。

NHK紅白真係上天賜比佢最好既報應
唔好怪我口賤,ske搞成咁班味噌都有部份責任
用錢嘅角度去衡量
營運愈唔肯捧班所謂民推
班味噌就愈係捨得去科水係總選度谷班民推

結果:
營運力捧嘅珠理奈有班死忠係度
就算佢飯人數唔多,佢啲死忠總選都會肯賣腎谷佢上去

而營運唔捧嘅人,營運一蚊都唔駛去額外投資
因為你班人一樣會照樣玩鬥氣,谷佢哋上去

所以營運覺得咁樣做係有利可圖
根本冇必要去改變呢個局面
反正救世珠可以玩多五年
呢招可以cap多五年水
ske嘅未來,等呢條橋失效(可能接近5年限期)先至會再諗

到最後咪搞到其他member頹左

咁又點,五年後繼續會有堆發明星夢嘅妹妹仔去報
啲飯有小妹妹睇就乜都得架啦
舊個班頹咗嘅咪走囉營運wfc

坦白講、邊有人拎真金白銀嚟鬥氣。

事實上味噌係有班箱推會將啲妹策略性咁推入圈內。

而上次圈內果班,有邊個係營運真係唔推既先、基本上除左竹內、鎌田同酒井,其他今年已經全部拉曬入選拔組。鎌田其實都開始多工作,48cw選拔都竟然有佢份

而上年既灰姑娘就係彩姬,咁佢自從上左去之後選拔二排冇甩過又係真架喎

用票去答謝握手女奴,劇場女神 係飯唯一可以做既野
亦都睇得出好多member圈內過之後就離隊,同時有很好既村外發展(岩永,宮前,加藤rumi)
之前唔知邊到睇返黎

隨著京樂接手,團體愈搞愈大,肥秋喺幕後決策權愈來愈窄,對外形式只是掛名製作人,與此同時46日漸強大,因此肥秋索性將重心放去46,48實質上由一群不愔決策的人來營運。

雖然係咁,但肥秋依舊有一定地位可以話事,所以比起肥秋(我覺得團體咁龐大,咁多野佢顧唔黎),我覺得營運垃圾得多。

但兩個都要屌架喇

一早棄暗投明轉睇46
我一直諗唔明點解唔推麻友推prr
明明差得果1年
去到推櫻花既時候佢年紀都大啦都算可以接受

我諗可能係公司問題
尾木唔夠力掛
個陣真係每況愈下,走廊又解散埋
麻友由1位個刻開始好似坐過山車去到最高點,之後直插谷底咁

坦白講,佢依家前景我覺得好唔掂
拍劇成日仆直,同埋問心講我唔覺得佢好有天份
頂多係不過不失唔尷尬(書店個陣覺得好尷尬,大奧同鴉血就可接受)
個年紀又賣唔返可愛,唱歌就見仁見智
寫真集個銷量印象中好似都唔多掂

至少希望佢執返靚個髮型先
23歲整到33歲咁嘅頭做乜事姐
但睇個勢公司唔會比佢轉髮型,迫佢走成熟風

唉愈講愈sad我初入坑係因為麻友架

我都因為麻友個髮型、寫真、單首愈嚟嚟唔得所以岀坑
明明麻友就唔岩行成熟風
當指原把HKT當成學校在培養成員時,SKE只是珠理奈的玩具箱。

NHK紅白真係上天賜比佢最好既報應

講得好好

登頂果日真係靚到飛起
其實短髮唔緊要 最緊要比返個劉海黎呀

劉海真係好重要 中分真係成個救世珠以前個頭型咁
https://youtu.be/Wb7idUY4KlI
今日係咁loop坂道akb

播唔到嘅

首歌係真係好聽嘅
我一直諗唔明點解唔推麻友推prr
明明差得果1年
去到推櫻花既時候佢年紀都大啦都算可以接受

我諗可能係公司問題
尾木唔夠力掛
個陣真係每況愈下,走廊又解散埋
麻友由1位個刻開始好似坐過山車去到最高點,之後直插谷底咁

坦白講,佢依家前景我覺得好唔掂
拍劇成日仆直,同埋問心講我唔覺得佢好有天份
頂多係不過不失唔尷尬(書店個陣覺得好尷尬,大奧同鴉血就可接受)
個年紀又賣唔返可愛,唱歌就見仁見智
寫真集個銷量印象中好似都唔多掂

至少希望佢執返靚個髮型先
23歲整到33歲咁嘅頭做乜事姐
但睇個勢公司唔會比佢轉髮型,迫佢走成熟風

唉愈講愈sad我初入坑係因為麻友架

我都因為麻友個髮型、寫真、單首愈嚟愈唔得所以岀坑
明明麻友就唔岩行成熟風
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞