有無人好憎松井珠理奈(5) 推到總選不是夢

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
呢單好似正D喎
大家估下救世主會唔會好似PRR 畢業公演咁不請自來

真好好柒
呢單好似正D喎

真好好柒

唔好啦掛
上次prr個次佢o黎左見到真係屌出聲
呢單好似正D喎

真好好柒

呢單好似正D喎

真好好柒

唔好啦掛

屌 仲以為有咩神秘嘉賓
救世珠一出場 全場靜哂
呢單好似正D喎

真好好柒

唔好啦掛

屌 仲以為有咩神秘嘉賓
救世珠一出場 全場靜哂

前一秒個個係到woooo~~~
下一秒>>
呢單好似正D喎

真好好柒

唔好啦掛

屌 仲以為有咩神秘嘉賓
救世珠一出場 全場靜哂

下一秒>>

前一秒係李麗蕊式尖叫
又有花生食

涼花單嘢令我諗起上年年尾內鬼爆料嗰單

之前有人話25仔係橫島 但佢應該冇大粒到有高朱ins
依家就懷疑涼花同高朱反面

高朱邊單
講起內鬼、只係諗起柏木箱根單野
D人話內鬼係持槍/瑪利羊
呢單好似正D喎

真好好柒

唔好啦掛

屌 仲以為有咩神秘嘉賓
救世珠一出場 全場靜哂

下一秒>>

前一秒係李麗蕊式尖叫

然後prr畀翻札花救世珠個下真係好柒
又有花生食

涼花單嘢令我諗起上年年尾內鬼爆料嗰單

之前有人話25仔係橫島 但佢應該冇大粒到有高朱ins
依家就懷疑涼花同高朱反面

高朱邊單
講起內鬼、只係諗起柏木箱根單野
D人話內鬼係持槍/瑪利羊

持槍第一次聽
似永尾 佢最後都同有迷路反左面
呢單好似正D喎

真好好柒

唔好啦掛

屌 仲以為有咩神秘嘉賓
救世珠一出場 全場靜哂

下一秒>>

前一秒係李麗蕊式尖叫

有冇片

3開始冇睇以為收左皮
原來開到5
呢單好似正D喎

真好好柒

唔好啦掛

屌 仲以為有咩神秘嘉賓
救世珠一出場 全場靜哂

下一秒>>

前一秒係李麗蕊式尖叫

有冇片

part2 中間到
http://akb48taimuzu.livedoor.biz/archives/51087337.html
涼花推都棄推了

認真問大島野但俾佢hea答 算啦屌我推第二條女好過 正係握佢既錢都用多過六位數 唯有當交學費啦
呢個呀叔就係俾人大島暗地話嘔心定係上紀錄片個位
http://akb48taimuzu.livedoor.biz/archives/51087337.html
涼花推都棄推了

認真問大島野但俾佢hea答 算啦屌我推第二條女好過 正係握佢既錢都用多過六位數 唯有當交學費啦

好慘
偶像虐我千百遍,我待偶像如初戀嘅最佳例子
棄推已經算好,有啲變anti當面鬧返偶像轉頭

嘔心
面對面咁問緊係詐死扮唔知
有無可能當面認我話你嘔心
即係大和田派先係反派
清黨係正義既勝利

對本家已經唔熟 果時睇睡衣番有集見達家係咁亂up又要趕走谷口就唔太鐘意佢

大和田係出氣筒姐
真正啊頭應該係縱容佢嘅大島涼

咁既人做副隊?
mayuki就出名唔理後輩野木崎呢

大家都係高橋朱果個體系唔想內訌掛 不過咁都唔管下又真係佢失職

team b死症黎 搵個ske出身嘅管,完全唔岩style
副隊又唔似a同k咁9期中堅可以上通前輩下壓後輩,涼花自己都ksgk咁
而且成左team冇耐就隊內畢業潮,mayuki果啲例牌唔理啦,隊長又唔上公演,舊年佢已經想跳船架啦,冇畢到咪直接唔鬼理個team囉

木崎冇記錯好似係柏木啱啱爆箱根單野個陣有係twitter 暗串過柏木
我本身仲以為佢應該幾有heart 帶隊

木崎應該係好憎人有緋聞
上次高橋南緋聞整人企劃 佢個反應都表現到好討厭member拍拖

我諗木崎應該有心想帶team b
但team b 唔似team 4 咁易帶 (有咪呢個一期元老鎮住+全後輩)
而且佢係移籍過黎 要埋堆返本家既勢力
所以就算佢知有欺凌應該唔會夠膽嘈 (廢事被高朱個邊既勢力圍返)
加上上年總選掉到落ng 搞到佢今年跳船走 利申 純ff +9up

9up
如果木崎本身肯挨到總選先講卒成件事就會唔同哂
2015年3月26日一開始我就睇死佢晨早玩唔掂teamB
果然

嘔心

佢點答都死
https://tieba.baidu.com/p/5056257961

呢個POST真係好精彩

嘔心

佢點答都死

扮喊扮無辜一定冇事

大家都係高橋朱果個體系唔想內訌掛 不過咁都唔管下又真係佢失職

team b死症黎 搵個ske出身嘅管,完全唔岩style
副隊又唔似a同k咁9期中堅可以上通前輩下壓後輩,涼花自己都ksgk咁
而且成左team冇耐就隊內畢業潮,mayuki果啲例牌唔理啦,隊長又唔上公演,舊年佢已經想跳船架啦,冇畢到咪直接唔鬼理個team囉

木崎冇記錯好似係柏木啱啱爆箱根單野個陣有係twitter 暗串過柏木
我本身仲以為佢應該幾有heart 帶隊

木崎應該係好憎人有緋聞
上次高橋南緋聞整人企劃 佢個反應都表現到好討厭member拍拖

我諗木崎應該有心想帶team b
但team b 唔似team 4 咁易帶 (有咪呢個一期元老鎮住+全後輩)
而且佢係移籍過黎 要埋堆返本家既勢力
所以就算佢知有欺凌應該唔會夠膽嘈 (廢事被高朱個邊既勢力圍返)
加上上年總選掉到落ng 搞到佢今年跳船走 利申 純ff +9up

9up
如果木崎本身肯挨到總選先講卒成件事就會唔同哂
2015年3月26日一開始我就睇死佢晨早玩唔掂teamB
果然

所謂高朱體系除左佢本人根本就係一班阿斗

高朱有咩體系
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞