有無人好憎松井珠理奈(5) 推到總選不是夢

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
禾就唔信辣殺團直播有一百萬人睇啦

大家訓唔著都想食花生
次世代ace候補又係救世珠,cw四大top又係救世珠
珠理奈のめちゃくちゃなSKE愛とか、AKBグループの面白いところは雑多なんだよ

估唔到高登定理去到連登都work
無事終了
無事終了

一句講唒 康爸對禾珠是真愛
無事終了

無事終了

重大發表 宣傳親女兒新歌
肥秋親自出馬
肥秋攬住救世珠死撚左佢啦

佢死咗櫻花點算
櫻花都算係佢親生女,不過冇珠咁得寵姐

佢似係利用櫻花多D啵
不過真係好愛救世珠咁囉

屌佢都攬撚左9年 仲攬
9年仲係咩進步都冇成個小朋友
本身都麻麻地櫻
但依家好想大家都投佢
等佢可以過到珠
再睇珠拎唔到頭三個樣
本身都麻麻地櫻
但依家好想大家都投佢
等佢可以過到珠
再睇珠拎唔到頭三個樣

呢啲真係要靠櫻推/櫻路人飯
其實anti票比cp票更加難會出現
一訓醒咁多花生食

咁呢個post起碼可以推多五年

佢死咗櫻花點算

佢似係利用櫻花多D啵
不過真係好愛救世珠咁囉

我諗都錫嘅肥秋鍾意聰明女、文青(指原,鰻魚)
仲約埋去睇舞台劇

不過對佢嘅愛一定唔夠救世珠大

指原:秋P本命是小珠啦我只是被架起來給黑子揍的沙包餌

http://dimon13.pixnet.net/blog/post/55590096-【48g】路邊的雜草,溫室的花朵--指原莉乃

佢死咗櫻花點算

佢似係利用櫻花多D啵
不過真係好愛救世珠咁囉

我諗都錫嘅肥秋鍾意聰明女、文青(指原,鰻魚)
仲約埋去睇舞台劇

不過對佢嘅愛一定唔夠救世珠大

指原:秋P本命是小珠啦我只是被架起來給黑子揍的沙包餌

http://dimon13.pixnet.net/blog/post/55590096-【48g】路邊的雜草,溫室的花朵--指原莉乃

呢篇野好正

珠理奈給我一種強烈的感覺就是她總是預設所有人(所有被她歸類在善界的人)都會喜歡自己,所以你會看到她到處親人,這乍看之下很有趣,深入分析卻是很糟糕的習慣,辦隨著這種行為她帶出的是種「要所有人都喜歡她、接受她」的氛圍。

當玲奈明確表現出對親吻這種行為的厭惡時,珠理奈還是鍥而不捨地追了好一陣子就是想親到她,我只想說:「幹,你是白目嗎?」。

當看到再見自由泳的MV Making裡,珠理奈把高橋逼到游泳池角落硬要親她高橋卻露出真的很不舒服的表情時,我心中已經是:「幹,你真的是白目」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞