[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(7) 留名等出clan battle

1002 回覆
8 Like 0 Dislike
會友鏢局

主會 - 4111盃 -1個
#LUO2QOV
分號 - 3333盃 -2個
#2LPR8GGV

現招收活躍玩家

以禮待人 無禮即踢
個人覺得 電法 野豬 一水骨 下期要 nerf

一水骨剛buff應該唔會,豬電法咁多人用就可能

四隻真係太op

豬應該唔會NERF啦 CR icon黎

我都覺但真係幾op同太多人用

呢隻野屈高lv又係無解
nerf下血啦屌你

乜都變到骨仔咁好唔好呀?
豬係做得最平衡既卡
你拉好d 3水骨墓或加農都完美解啦
練下技術啦

唔好玩啦 問題係上次改版變到隔河就跳到豬
點都扑到一兩下仲唔夠op?
尤其低水豬個cycle 咁撚快
個人覺得 電法 野豬 一水骨 下期要 nerf

一水骨剛buff應該唔會,豬電法咁多人用就可能

四隻真係太op

豬應該唔會NERF啦 CR icon黎

我都覺但真係幾op同太多人用

呢隻野屈高lv又係無解
nerf下血啦屌你

乜都變到骨仔咁好唔好呀?
豬係做得最平衡既卡
你拉好d 3水骨墓或加農都完美解啦
練下技術啦

唔好玩啦 問題係上次改版變到隔河就跳到豬
點都扑到一兩下仲唔夠op?
尤其低水豬個cycle 咁撚快

本身豬仲OK,而家就咁就跳到豬,
可以換路避塔好撚ON9,
唔使加D兵仔,可以好易加預判法術,
一個唔小心就扣好多
皇巨呢個肉盾型攻擊手根本就破壞緊遊戲既平衡

大家都無左一座塔,對家放隻皇巨係我果邊打公主塔真係火都黎

唔好彩俾佢贏到重要炸哈哈笑emoji 真係想扔電話

我扔到爛咗好多塊玻璃moon貼
白卡易升...相對炮女多兩水但厚血勁多又遠
既然唔鐘意豬
又知豬對建築物無符
咁咪加張建築物落牌組囉

正如對精液落冰巨
陽具落地獄塔/龍一樣
都計建築冰電+骨仔/電法/小比卡
好多嘢都解到豬
既然唔鐘意豬
又知豬對建築物無符
咁咪加張建築物落牌組囉

正如對精液落冰巨
陽具落地獄塔/龍一樣
唔計建築冰電+骨仔/電法/小比卡
好多嘢都解到豬
既然唔鐘意豬
又知豬對建築物無符
咁咪加張建築物落牌組囉

正如對精液落冰巨
陽具落地獄塔/龍一樣
好多嘢都解到豬

我諗大家咁唔鐘意豬應該係牌組剋制上問題
我而家玩個副最鐘意見到豬
會友鏢局

#LUO2QOV
#2LPR8GGV

現招收活躍玩家

以禮待人 無禮即踢
會友鏢局

#LUO2QOV
#2LPR8GGV

現招收活躍玩家

以禮待人 無禮即踢

勤勤力力有飯食
百事無可樂
既然唔鐘意豬
又知豬對建築物無符
咁咪加張建築物落牌組囉

正如對精液落冰巨
陽具落地獄塔/龍一樣
好多嘢都解到豬

豬好平衡啦 改其他配合卡咪算 佢改左自動跳豬我放建築前一格咪照拉 兩邊公主塔照射
仲有屈呢關平衡咩事
利申xbow陣唔怕豬
改跳豬 係因為true blue/red問題(好似係)
會友鏢局

#LUO2QOV
#2LPR8GGV

現招收活躍玩家

以禮待人 無禮即踢
我的滑板鞋
#22CCJQJ9
收3000+ 肯捐卡肯打公會箱

公會每次都開到10lv箱 第2日已經打爆
另外定期會搞聯賽比公會d人一齊打
公會仲設有wtsapp群 比大家一齊交流
目標係top200 人人4000+

公會有好多絲打
仲有 4 個位 申請度打lihkg就得
Custaoldboy 2會現已成立並正在招生!! Custaoldboy 主會過往一年不斷成長,在每日fdy 戰 、不定時內戰聯賽之下,已於本地公會排名節節上升,擠身百大以內,現歡迎各路玩家入黎一齊精進!本會設有whatsapp grp 方便各種交流和分享,歡迎入會後 in game contact az-687 / stan!

https://www.youtube.com/watch?v=hYb6HjiU7-4&t=17s
與布力般流汗公會戰片段

https://www.youtube.com/watch?v=ZW4jClvYHLw
與迷失的羔羊公會戰片段

一會Clan Tag: #8RGYU

二會Clan Tag: #2PR9J0YQ

歡迎新手既你加入 2會, Clan 內有男有女.兩會共用一個wtsapp,直接 search tag apply 註明 from LiHKG 即可!

1會招3600以上 要求 常上線,每周捐卡 150 以上及 1v1 公會箱 15 冠以上,有意直入1會者,可以聯絡az-687 (telegram@azhang687)/在此POST留言。

長期有人打FRIENDLY 同 不定期開聯賽

秒速捐卡
會友鏢局

主會 - 4300盃 -1個
#LUO2QOV
分號 - 3200盃 -2個
#2LPR8GGV

現招收活躍玩家

以禮待人 無禮即踢
既然唔鐘意豬
又知豬對建築物無符
咁咪加張建築物落牌組囉

正如對精液落冰巨
陽具落地獄塔/龍一樣
好多嘢都解到豬

豬好平衡啦 改其他配合卡咪算 佢改左自動跳豬我放建築前一格咪照拉 兩邊公主塔照射
仲有屈呢關平衡咩事
利申xbow陣唔怕豬

我都覺nerf/buff其他輔助卡影響大過郁豬本身
單豬其實好難攻得入...好多人都要加spell/其他卡去合攻
毒nerf完某程度等於nerf毒豬...亦唔明多變錯在咩
唔似陽具好單一同一張帶全場

利申:毒豬user...經歷毒斷減速
加精液出現畀人counter到爆

新手LM
https://na.cx/i/1O55MZ2.jpg[m
新手LM

呢條路唔易行 加油
既然唔鐘意豬
又知豬對建築物無符
咁咪加張建築物落牌組囉

正如對精液落冰巨
陽具落地獄塔/龍一樣
好多嘢都解到豬

仲有屈呢關平衡咩事
利申xbow陣唔怕豬

我都覺nerf/buff其他輔助卡影響大過郁豬本身
單豬其實好難攻得入...好多人都要加spell/其他卡去合攻
毒nerf完某程度等於nerf毒豬...亦唔明多變錯在咩
唔似陽具好單一同一張帶全場

利申:毒豬user...經歷毒斷減速
加精液出現畀人counter到爆

好懷念當年毒豬
迷失的羔羊@@hk招人喇喂~
clan tag:#2LCU22YU

主會local top20,2會準備上local top200
目前一會:迷失的羔羊@@hk收緊24000盃或以上
二會:迷路的羔羊@@hk收23400盃或以上
三會:迷途的羔羊@@hk收33400盃或以上
3個公會輕鬆打滿每一期寶箱
我地3個clan共用一個telegram group,
中意既可以入黎吹下水,交流cr心得
課主仲會不定時開聯賽俾大家大齊玩.
申請時打埋lihkg,方便我地accept

邪骨大軍 招人

Clan Tag: #2Q8CJJJG
部落名: 邪骨大軍
目標: Local Top 200
本會長期有friendly battle同share replay交流心得
招香港活躍多捐玩家
現收4個 2600盃up玩家

保證打滿部落寶箱

歡迎大家一齊入黎吹水打機
Balance Changes Coming! (4/19)
https://clashroyale.com/blog/release-notes/balance-changes-coming-4-19

知有狗球流
但無諗住改弱
氣球咁nerf法有無用 對狗球好似無咩影響
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞