[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(7) 留名等出clan battle

1002 回覆
8 Like 0 Dislike
次次見LEGEND CHEST都買

未中過電車

我都係,電車係免費出

講起電車我就扯火,商店三日唔埋兩日就出電車
我要電法滾木呀 等左大半個月都未見到影

見到又點,那有錢

未中過電車

我都係,電車係免費出

見到又點,那有錢

我當初等碌木等左兩個幾月

未中過電車

我都係,電車係免費出

見到又點,那有錢

我當初等碌木等左兩個幾月

有4萬我留黎升兵算 咩電法木 開箱開到2LV 夠做

未中過電車

玩咗成年未做過車主
會友鏢局

主會 - 4001盃 -1個
#LUO2QOV
分號 - 3100盃 -2個
#2LPR8GGV

提供卡牌分析/建議
並設有whatsapp group交流
現招收活躍玩家
一齊為ClanChest而戰

以禮待人 無禮即踢

分會重有冇兩個位入??

可以

我要搵邊位巴打?

有一個位 是但一個入黎先 再開1個位比你
轉左invite only, 你話你係xxx來自高登/連登
咁樣就有人accept

巴打分會無曬位
巴打分會無曬位

而家開個位比你
巴打分會無曬位

而家開個位比你

已request
https://forum.supercell.com/showthread.php/1468174-Developer-Talks-Sparky-Balancing-Suggestions-Poll
要做車手了

啲人又話要加range 又要有shield 同anti stunt
有個重話要改zap 做幫架車差電已唔係stunt 佢
我玩咁耐電車1張都冇
地獄龍又冇
電法更加唔洗講
https://forum.supercell.com/showthread.php/1468174-Developer-Talks-Sparky-Balancing-Suggestions-Poll
要做車手了

啲人又話要加range 又要有shield 同anti stunt

屌講堅?開post個個係官方人員?
要做車手了

開post 嘅就應該係,啲回覆就係玩家 (sparky 用家)
要做車手了

一向都有講話車重造 但因為車係低階實屬超強大 唔想新手梗加比車恰 佢地搵唔到個平衡點重造
一張低階就會出現既牌 一個改動係全部人受影響 所以訓練營 1階 等等的牌係會比較小改動(係supercell forum睇到)

我覺得車改做:只能重置一次攻擊,血同攻擊力減10% 就已經勁到仆街或者照現時咁,減血量加攻速。

Btw琴晚比架車屌打
親切技術指導同交流
每週有10級公會箱
捐卡反應踴躍
歡迎1000+盃數人士
特別歡迎新手
我係你老竇#QR2QPL
架車改識飛天就得
架車改識飛天就得

或者改成同野豬同步速!
會友鏢局

主會 - 4001盃 -1個
#LUO2QOV
分號 - 3100盃 -1個
#2LPR8GGV

現招收活躍玩家

以禮待人 無禮即踢
要做車手了

一向都有講話車重造 但因為車係低階實屬超強大 唔想新手梗加比車恰 佢地搵唔到個平衡點重造
一張低階就會出現既牌 一個改動係全部人受影響 所以訓練營 1階 等等的牌係會比較小改動(係supercell forum睇到)

我覺得車改做:只能重置一次攻擊,血同攻擊力減10% 就已經勁到仆街或者照現時咁,減血量加攻速。

Btw琴晚比架車屌打

其實車唔係廢,係難用
我覺得車勁唔勁係睇同其他卡配合,如果想多人用改5水等多d卡配合到就得,最多減番少少攻擊力
再唔改廢 精野我就棄game
殘留的驅殼 招收會員

無盃數限制
大家都係新手
一齊打clan battle
輕鬆玩

#98V8GL2

已經改廢左.. 佢成6水 點都要大威力 拉住咁打 其實唔難解 一隻騎士加1水骨已經完美解
買左兩次LEGEND CHEST 都係出電法
只係得呢張傳說

已經改廢左.. 佢成6水 點都要大威力 拉住咁打 其實唔難解 一隻騎士加1水骨已經完美解

加粒火屎 收左你所講既騎士+1水骨

總之張卡係到破壞緊隻game

加粒火屎 收左你所講既騎士+1水骨

總之張卡係到破壞緊隻game

人地補野 你都要補野架..
如果4水完美解到8水就唔合理啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞