[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(7) 留名等出clan battle

1002 回覆
8 Like 0 Dislike
無玩半年呢排入返去玩下
新手入坑建唔建議課金 而家打到arena 4

未到課金既時候

毛都未出齊
起碼玩到a7先課啦
愈玩愈悶
幾時會出新卡?
新手入坑建唔建議課金 而家打到arena 4

8階10階課特惠包最抵屌
屌!平乜撚嘢衡呀!炮王、火爐、精野人 我用乜嘢佢就弱化乜嘢,有課金買強化㗎呃錢

都唔算大nerf算係咁
本地公會Well dragon(#8VUQGG)收人,暫時限2000杯以上,因為前排走左一批人,所以公會有大量空位,有意者請自己加入,我地唔會話比壓力會員要打幾多杯,但每個clanchest cycle至少要打夠10冠,歡迎各位有心玩既巴絲加入!
迷失的羔羊@@hk招人喇喂~
clan tag:#2LCU22YU

主會local top20,2會準備上local top200
目前四會:迷踪的羔羊@@hk收緊大量2000盃或以上
3個公會輕鬆打滿每一期寶箱
我地4個clan共用一個telegram group,
中意既可以入黎吹下水,交流cr心得
課主仲會不定時開聯賽俾大家大齊玩.
申請時打埋lihkg,方便我地accept
屌!平乜撚嘢衡呀!炮王、火爐、精野人 我用乜嘢佢就弱化乜嘢,有課金買強化㗎呃錢

都唔算大nerf算係咁

個炮皇改到岸柒柒咁,一出點咗穴未射過已被人堆死咁濟

呢幾隻強勢左好耐,NERF都合理
BTW我用開電法骨海都NERF左

電法都好強

都唔算大nerf算係咁

個炮皇改到岸柒柒咁,一出點咗穴未射過已被人堆死咁濟

你直出RG冇野跟進?冇用法術?

都唔算大nerf算係咁

直情同冇改差唔多

都唔算大nerf算係咁

直情同冇改差唔多

感覺分別不大
會友鏢局

主會 - 4100盃 -1個
#LUO2QOV
分號 - 3200盃 -2個
#2LPR8GGV
三會(正在籌備中,歡迎加盟)

現招收活躍玩家

以禮待人 無禮即踢

都唔算大nerf算係咁

直情同冇改差唔多

感覺分別不大

精人nerf 4%真係得啖笑

都唔算大nerf算係咁

直情同冇改差唔多

感覺分別不大

最大分別咪比佢爆左一塔
之後佢中間出炮巨就
真心改皇巨有咩問題 隻野強勢左咁耐
而家都只係nerf少少
立花還好啦 本身都唔太難解容易賺水
升6階 個38蚊特惠包值唔值得買?

唔值
btw cap圖看看
而家都只係nerf少少

用開地獄塔
都仲未掌握好點守皇巨
早放 比佢遠距離射我地獄塔
遲放 佢直接射我公主塔

唔值
btw cap圖看看

而家都只係nerf少少

用開地獄塔
都仲未掌握好點守皇巨
早放 比佢遠距離射我地獄塔
遲放 佢直接射我公主塔

有個位放塔就算早左落公主塔都射到架
類似係公主塔上一格咁上下 睇下oj啲片

唔值
btw cap圖看看

唔值...個offer錢冇10皮都唔好課
更新完之後 天梯好似無咁難打
不過我不嬲對皇巨精野無咩感覺
守到嘅一樣到 守唔到嘅nerf完一樣守唔到
電法都仲係咁op
迷失的羔羊@@hk招人喇喂~
clan tag:#2LCU22YU

主會local top20,2會準備上local top200
目前四會:迷踪的羔羊@@hk收緊122000盃或以上
3個公會輕鬆打滿每一期寶箱
我地4個clan共用一個telegram group,
中意既可以入黎吹下水,交流cr心得
課主仲會不定時開聯賽俾大家大齊玩.
申請時打埋lihkg,方便我地accept
遇著d無腦精人亂推即刻易打左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞