[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(7) 留名等出clan battle

1002 回覆
8 Like 0 Dislike
到場場RG Elite bb 之後...一街都係豬同埋狗球...打開石頭人o既我表示完全摸唔到4600...

UPDATE完後更多細水流,我玩開巨人仲難玩

我呢啲大水真係無啖好食

地獄塔加精冰屎,一堆細怪,公主,
已經唔使玩,呢兩個月個平衡係最差
到場場RG Elite bb 之後...一街都係豬同埋狗球...打開石頭人o既我表示完全摸唔到4600...

UPDATE完後更多細水流,我玩開巨人仲難玩

我呢啲大水真係無啖好食

地獄塔加精冰屎,一堆細怪,公主,
已經唔使玩,呢兩個月個平衡係最差

桶/骨海/6哥/公主
近排見好多4骨冰粒呢類魚毛嘢,仲要加水機
全個陣靠一招野豬搵食
全個陣靠一招野豬搵食

呢D野係用黎拉兵 真係高手搵到人仆哂街都得
全個陣靠一招野豬搵食

呢D野係用黎拉兵 真係高手到人仆哂街都得

全個陣靠一招野豬搵食

只係洗隻豬出黎姐 博你cycle 唔夠佢快
不過你一波衝埋去佢一定守唔到 拉都無時間佢拉
全個陣靠一招野豬搵食

所以我唔明點解個個屌細水流(飛筒骨海)但無人屌呢類豬流咁? 有時我覺得佢地仲煩
全個陣靠一招野豬搵食

所以我唔明點解個個屌細水流(飛筒骨海)但無人屌呢類豬流咁? 有時我覺得佢地仲煩

細水豬係細水流入面其中之一,係咁出細兵煩人既都叫細水流啦
豬一早屌左好耐啦
幾多水先算細水流?
迷失的羔羊@@hk招人喇喂~
clan tag:#2LCU22YU

主會local top20,2會準備上local top200
目前四會:迷踪的羔羊@@hk收緊92000盃或以上
3個公會輕鬆打滿每一期寶箱
我地4個clan共用一個telegram group,
中意既可以入黎吹下水,交流cr心得
課主仲會不定時開聯賽俾大家大齊玩.
申請時打埋lihkg,方便我地accept
本地公會Well dragon(#8VUQGG)收人
暫時不限杯數
因為前排走左一批人,所以公會有大量空位,有意者請自行加入,並say聲hi
我地唔會比壓力會員要打幾多杯,但每個clanchest cycle至少要打夠10冠,
歡迎各位有心玩既巴絲加入!
光棍部落(Clan tag #LPJ2J2) 重新召人嚕!
當年既元老大部分都係度,依家目標係收返多 d 人打齊箱,下一步就搵返木木打返個真人嘴炮 clan battle 2.0
(希望有機會)
杯數不限,技術不限,最緊要求下卡,上 telegram 傾下計,會內大量八十後廢老悉心指導,教你咩叫
真男人之奧義
唔洗再用 RG Hog 細水 Loop 打 Rank

真男人推一推

2.5 / 2.6豬既進攻手段得隻豬
佢係loop得隻豬好快
不過你封到佢隻豬
佢就真係on99坐係到
幾多水先算細水流?

普通3.0或以下
Custaoldboy 1會現已成立並正在招生!! Custaoldboy 主會過往一年不斷成長,在每日fdy 戰 、不定時內戰聯賽之下,已於本地公會排名節節上升,擠身百大以內,現歡迎各路玩家入黎一齊精進!本會設有whatsapp grp 方便各種交流和分享,歡迎入會後 in game contact az-687 / stan!

https://www.youtube.com/watch?v=hYb6HjiU7-4&t=17s&t=17s
與布力般流汗公會戰片段

https://www.youtube.com/watch?v=ZW4jClvYHLw
與迷失的羔羊公會戰片段

一會Clan Tag: #8RGYU

1會招3600以上 要求 常上線,每周捐卡 150 以上及 1v1 公會箱 15 冠以上,有意直入1會者,可以聯絡az-687 (telegram@azhang687)/在此POST留言。

長期有人打FRIENDLY 同 不定期開聯賽

秒速捐卡

推推先

2個會都輕輕鬆鬆打哂箱了
全個陣靠一招野豬搵食

我寧願打呢d都好過地獄塔木筒
全個陣靠一招野豬搵食

我寧願打呢d都好過地獄塔木筒

地獄塔木桶就係細水流其中一種

呢副牌卡住係1850-1950
想問可以點改善
次次差一場就升A7個時就開始連敗

呢副牌卡住係1850-1950
想問可以點改善
次次差一場就升A7個時就開始連敗

你試下換隻加礦工/野豬/巨人/騎士做坦
冰無必要就轉做毒
sor 唔記得del [img]
礦狗上到5000 見到呢排冰狗球好強勢 好想轉 但發現好難玩
礦狗上到5000 見到呢排冰狗球好強勢 好想轉 但發現好難玩

冰唔係咁易...好易fail

冰唔係咁易...好易fail

礦狗同狗球真係兩回事嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞