[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(7) 留名等出clan battle

1002 回覆
8 Like 0 Dislike
光棍部落(Clan tag #LPJ2J2) 重新召人嚕!
當年既元老大部分都係度,依家目標係收返多 d 人打齊箱,下一步就搵返木木打返個真人嘴炮 clan battle 2.0
(希望有機會)
杯數不限,技術不限,最緊要求下卡,上 telegram 傾下計,會內大量八十後廢老悉心指導,教你咩叫
真男人之奧義
唔洗再用 RG Hog 細水 Loop 打 Rank

4000頭 尋日比個三級冰電法搭12級皇巨既人凌虐

跟本3000/3500/3800/4000
啲白卡橙卡紫卡傳說全部一級級上
變到好多守門員...每一個range停勁耐唔上唔落
反而再對上升盡晒問題無咁大

好心佢白卡就咪撚set到咁勁啦
哥軍,皇巨,蚊,野豬
煩撚到西

白卡已經係平民恩物黎

電台有講RG/伊巴既經驗
呢類下次唔會set common card

根本陽具精液白卡定位錯撚晒根本係橙卡貨嚟

咩叫定位錯?點解應該係橙卡貨唔係 Epic?
即係你覺得 rarity 愈高一定要愈勁?
以我所知官方對 rarity 既定義只係抽卡出現機率,
並無與卡片個別強度與通用性掛鉤。

Rarity level 係basic on張卡有幾特別/多功能..
打個比如 黑王有盾 衝刺 aoe 所以係紫
天狗 飛行系唯一坦 死後會有狗屎
聯賽已經打多200 石,去到11勝最後都仲係被屈牌輸,
我屌你老母正一垃圾GAME
本地公會Well dragon(#8VUQGG)收人
暫時收2000+
因為前排走左一批人
所以公會有大量空位
有意者請申請,入到黎say聲hi
我地唔會比壓力會員要打幾多杯
但每個clanchest cycle至少要打夠10冠
歡迎各位有心玩既巴絲加入!

係1900~100遊走切唔入得
我玩左半左月左右

巴打,冇問題,只要你有心長玩就ok 我set低左杯,你申請入黎喇
個回水event on9架
派埋晒d垃圾比我

連玩3鋪連輸3鋪
堅持唔課

唔課好似自己賺左咁
其實用更多既時間去追卡追lvl

課d優惠包囉,好抵

課左咁又點? 你升左ranking咪又係對課更重既玩家
一係就課到成副牌組都頂level

哥軍,皇巨,蚊,野豬
煩撚到西

白卡已經係平民恩物黎

Rarity level 係basic on張卡有幾特別/多功能..

所以毒無減速之後死留紫卡真係
用火球都唔用毒
用火球都唔用毒

毒咁勁都唔用?

又守到spam, 三槍, 大後排, heal , 水塔
用火球都唔用毒

毒咁勁都唔用?

火球都做到.
仲要易升過毒.
雖然而家毒算係BUFF左.
無少左緩速真係用唔落
會友鏢局
主會 - 4200盃 -1個
#LUO2QOV
分號 - 3600盃 -1個
#2LPR8GGV
用火球都唔用毒

毒咁勁都唔用?

火球都做到.
仲要易升過毒.
雖然而家毒算係BUFF左.
無少左緩速真係用唔落

毒可以控場嘅 我而家配大皮都唔錯 不過又有龍捲同佢爭位
利申3700
本地公會Well dragon(#8VUQGG)收人
暫時收2000+
因為前排走左一批人
所以公會有大量空位
有意者請申請,入到黎say聲hi
我地唔會比壓力會員要打幾多杯
但每個clanchest cycle至少要打夠10冠
歡迎各位有心玩既巴絲申請加入!
2300 有冇人收
2300 有冇人收

We are HongKong 收2000+盃活躍人士 #22RU8G88

每個禮拜都會打齊10個寶箱

中意既可以入黎吹下水,交流cr心得

We are HongKong 收2000+盃活躍人士 #22RU8G88

每個禮拜都會打齊10個寶箱

中意既可以入黎吹下水,交流cr心得

Full 咗啦喎?
打左兩次選卡,洗左100石,去到9勝
好唔好追埋10勝果25000蚊?
12勝應該冇乜機,技術有限
2300 有冇人收

可以入我地clan
光棍部落(Clan tag #LPJ2J2) 重新召人嚕!
當年既元老大部分都係度,依家目標係收返多 d 人打齊箱,下一步就搵返木木打返個真人嘴炮 clan battle 2.0
(希望有機會)
杯數不限,技術不限,最緊要求下卡,上 telegram 傾下計,會內大量八十後廢老悉心指導,教你咩叫
真男人之奧義!
唔洗再用 RG Hog 細水 Loop 打 Rank
會友鏢局

主會 - 4200盃 -1個
#LUO2QOV
分號 - 3400盃 -2個
#2LPR8GGV
三會(籌備中)

現招收活躍玩家

以禮待人 無禮即踢

呢副重課deck 幫我一個月由三千上五千

你5000我8000
[img2017/04/27/230056_647e6cb2a202c9b8b0fe83d5ede41c15.jpg[/img]呢副重課deck 幫我一個月由三千上五千

你5000我8000

連登第八十八屆吹水大會正式開始
會友鏢局

巴打 你盡快轉過黎 先到先得
早兩日打番黎個legend chest中miner
啱啱用500石買legend chest 再中
可以升lvl 3

哥軍,皇巨,蚊,野豬
煩撚到西

白卡已經係平民恩物黎

所以毒無減速之後死留紫卡真係

Poison 守到 Graveyard 都係特色黎既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞