[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(7) 留名等出clan battle

1002 回覆
8 Like 0 Dislike
嘩 失戀大鳩哂咩 仲要Clan Chest踢人

今個禮拜冇啦
咁踢人法
未開公會箱係咪即係RIp?
咁踢人法
未開公會箱係咪即係RIp?

今個星期就會係咁
有無公會收新手
宜家1903分 本身個公會散左

#99JVUCL
一定有十冠箱 睇下岩唔岩心水

申請左
迷失的羔羊@@hk招人喇喂~
clan tag:#2LCU22YU

主會local top20,2會準備上local top200
目前一會:迷失的羔羊@@hk收緊24000盃或以上
4個公會輕鬆打滿每一期寶箱
我地4個clan共用一個telegram group,
中意既可以入黎吹下水,交流cr心得
課主仲會經常開聯賽俾大家大齊玩.
申請時打埋lihkg,方便我地accept
抄抵佢個user tag啦, 抵佢失戀啦, 呢d人最好俾埋帽佢戴, 戴一世做毒撚
小學雞到
唔好立亂升co-leader啦 好危險
有無clan收人,4千幾盃,業餘玩家。
會常捐卡

一係全部都co-leader
我公會之前都試過遇到癲佬,最後首領封殺佢,不斷入佢入左既clan數臭佢,搞到佢自己開個公會得自己一個
會常捐卡

迷失的羔羊@@hk
香港top20公會
歡迎
tower breaker被踢既會員
希望你地睇個呢個post可以回家
相信係信錯副首升錯人

幫手推一推先
會友鏢局

主會 - 4200盃 -2個
#LUO2QOV
分號 - 3600盃 -2個
#2LPR8GGV

現招收活躍玩家

以禮待人 無禮即踢

打完clan chest 又重生招募
會常捐卡

迷失的羔羊@@hk
香港top20公會
歡迎

申請了
有無公會收新手
宜家1903分 本身個公會散左

#99JVUCL
一定有十冠箱 睇下岩唔岩心水

申請左

一係全部都co-leader
我公會之前都試過遇到癲佬,最後首領封殺佢,不斷入佢入左既clan數臭佢,搞到佢自己開個公會得自己一個

本身佢入左clan兩個月到都好活躍 又夠捐 唔覺唔覺就多手升左佢
會友鏢局

主會 - 4200盃 -2個
#LUO2QOV
分號 - 3600盃 -2個
#2LPR8GGV

現招收活躍玩家

以禮待人 無禮即踢
tower breaker被踢既會員
希望你地睇個呢個post可以回家
相信係信錯副首升錯人

幫手推一推先

痴線,咁踢法
森巴舞係一個長居local top 10嘅公會,亦都係top10裡面唯一一個冇分會嘅公會
近排有好多朋友仔想申請入會,無奈一個公會嘅人數好有限😭😭所以我地決定要開二會
一向低調嘅森巴舞終於要開二會喇~
二起森巴舞🙊🙊火熱招人中!!💃🏿🕺🏿
Clan tag#2Q20LRVG
主會local top 10,係一個地調得黎又有實力嘅clan
另設極活躍line gp俾大家吹水,討論,分享心得
我地仲掌握好多千人賽嘅資訊,會第一時間係line gp 發密碼
中意玩cr,愛講笑愛吹水更愛抽水嘅朋友,歡迎加入熱情奔放嘅森巴,成為我地嘅一份仔🕺🏿💃🏿
想入會唔需要交會費,+靚女會長id就得:yyyanna(全細階)
二手飯堂

歡迎3800+而又活躍嘅你
本會設有Line群 俾會員吹水 話題不限
入會可自行申請或add我Line ID:zackcsk
二手飯堂
[img]http://n2.hk/d/attachments/day_170507/20170507_f924a3feb7962cfaf5f60t645cjy928H.jpg[/i mg]

歡迎3800+而又活躍嘅你
本會設有Line群 俾會員吹水 話題不限
入會可自行申請或add我Line ID:zackcsk

牛魔王
我細細個就聽過佢個名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞