[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(7) 留名等出clan battle

1002 回覆
8 Like 0 Dislike
10石好容易打
殘留的驅殼 招收會員

無盃數限制
大家都係新手
一齊打clan battle
輕鬆玩

#98V8GL2
就快開新POST,大家認為個template應該點改

回覆唔好quote圖
Must Delete [img] & [/ img]

太長既回覆都唔好quote

我睇返第一頁,啲人話啲內容都要執一執

冇咩所謂,都冇人睇
Custaoldboy 2會現已成立並正在招生!! Custaoldboy 主會過往一年不斷成長,在每日fdy 戰 、不定時內戰聯賽之下,已於本地公會排名節節上升,擠身百大以內,現歡迎各路玩家入黎一齊精進!本會設有whatsapp grp 方便各種交流和分享,歡迎入會後 in game contact az-687 / stan!

1會本地排名

與布力般流汗公會戰片段

與迷失的羔羊公會戰片段

與新香港部落123公會戰片段

一會Clan Tag: #8RGYU

二會Clan Tag: #2PR9J0YQ

歡迎新手既你加入 2會, Clan 內有男有女.兩會共用一個wtsapp,直接 search tag apply 註明 from LiHKG 即可!

1會招3600以上 要求 常上線,每周捐卡 150 以上及 1v1 公會箱 15 冠以上,有意直入1會者,可以聯絡az-687 (telegram@azhang687)/在此POST留言。

長期有人打FRIENDLY 同 不定期開聯賽

秒速捐卡

申請入會 呢期試新陣跌左啲杯 最高都有3550

Hi...你好...而家幾多杯?

我教低少少1會比你入

入時打lihkg即可

宜家3300 聽日應該上3400

1會暫時滿左,介唔介意入2會先?

一樣有高分會員同打齊clan chest
就快開新POST,大家認為個template應該點改

回覆唔好quote圖
Must Delete [img] & [/ img]

太長既回覆都唔好quote

我睇返第一頁,啲人話啲內容都要執一執

冇咩所謂,都冇人睇

有架有架!我相信有架!
HK GOGOGO 收兩名3600+

每次都打齊箱的
迷失的羔羊@@hk招人喇喂~
clan tag:#2LCU22YU

主會local top20,2會準備上local top200
目前一會:迷失的羔羊@@hk收緊34000盃或以上
4個公會輕鬆打滿每一期寶箱
我地4個clan共用一個telegram group,
中意既可以入黎吹下水,交流cr心得
課主仲會經常開聯賽俾大家大齊玩.
申請時打埋lihkg,方便我地accept
We are HongKong 收2800+盃活躍打皇冠人士 #22RU8G88

每個禮拜都會打齊10個寶箱

有1個位

咩人都收 入黎一齊玩下🤡🤡🤡
#LYJVJRU
一起森巴舞二會~二起森巴舞🙊🙊
火熱招人中!!💃🏿🕺🏿
Clan tag#2Q20LRVG
主會local top 10,係一個地調得黎又有實力嘅clan
另設極活躍line gp俾大家吹水,討論,分享心得
我地仲掌握好多千人賽嘅資訊,會第一時間係line gp 發密碼
中意玩cr,愛講笑愛吹水更愛抽水嘅朋友,歡迎加入熱情奔放嘅森巴,成為我地嘅一份仔🕺🏿💃🏿
想入會唔需要交會費,+靚女會長id就得:yyyanna(全細階)
會友鏢局

主會 - 4300盃
#LUO2QOV
分號 - 3600盃 -1個
#2LPR8GGV

現招收活躍玩家

以禮待人 無禮即踢

主會local top20,2會準備上local top200
目前一會:迷失的羔羊@@hk收緊24000盃或以上
We are HongKong 收2800+盃活躍打皇冠人士 #22RU8G88

有1個位

有1個位

依家有2個位
準備入黎打2v2
剛上4000,想問個season reward係要到時仲keep住4000定上過4000就有
剛上4000,想問個season reward係要到時仲keep住4000定上過4000就有

上過

上過

Thx
HK GOGOGO 收兩名3600+既活躍會員

每次都打齊箱

似水會長真係好勤力

似水會長真係好勤力

廢青無野做

似水會長真係好勤力

廢青無野做

可以入黎一齊打clan chest嗎?
呢排跌咗幾百杯,我可能打得太密,
有時連打三粒鐘
見人地啲分好穩定,可能打幾鋪停一停有關
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞