[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(7) 留名等出clan battle

1002 回覆
8 Like 0 Dislike
呢排跌咗幾百杯,我可能打得太密,
有時連打三粒鐘
見人地啲分好穩定,可能打幾鋪停一停有關

呢d好睇狀態
用同一副deck
狀態好,12勝都打到
狀態差,鸁緊都比人反cup
會友鏢局

主會 - 4300盃
#LUO2QOV
分號 - 3600盃 -1個
#2LPR8GGV

現招收活躍玩家

以禮待人 無禮即踢

最後一個鐘 轉會就快啦
結衣寶寶係咪度
想請教下骨墓點擺
先可以唔拉天狗
但係又拉到個波

似水會長真係好勤力

廢青無野做

可以入黎一齊打clan chest嗎?

你入黎?定打完公會箱先過黎
結衣寶寶係咪度
想請教下骨墓點擺
先可以唔拉天狗
但係又拉到個波

佢去左旅行

似水會長真係好勤力

廢青無野做

打完先....聽日應該可以過黎

似水會長真係好勤力

廢青無野做

我地有排打😂😂

似水會長真係好勤力

廢青無野做

我地有排打
又clan battle
又clan battle

呢個好玩喎

似水會長真係好勤力

廢青無野做

我地有排打

幫手打

濕鳩cell當我地係乞兒?

濕鳩cell當我地係乞兒?

一起森巴舞二會~二起森巴舞🙊🙊
火熱招人中!!💃🏿🕺🏿
Clan tag#2Q20LRVG
主會local top 10,係一個地調得黎又有實力嘅clan
另設極活躍line gp俾大家吹水,討論,分享心得
我地仲掌握好多千人賽嘅資訊,會第一時間係line gp 發密碼
中意玩cr,愛講笑愛吹水更愛抽水嘅朋友,歡迎加入熱情奔放嘅森巴,成為我地嘅一份仔🕺🏿💃🏿
想入會唔需要交會費,+靚女會長id就得:yyyanna(全細階)
迷失的羔羊@@hk招人喇喂~
clan tag:#2LCU22YU

主會local top20,2會準備上local top200
目前一會:迷失的羔羊@@hk收緊24000盃或以上
4個公會輕鬆打滿每一期寶箱
我地4個clan共用一個telegram group,
中意既可以入黎吹下水,交流cr心得
課主仲會經常開聯賽俾大家大齊玩.
申請時打埋lihkg,方便我地accept
HKGENERATION開左2會喇 search返HKGeneration II
clan tag:#2LVQPGPJ

收任何活躍玩家 以及 嚴格執行:公會戰至少打20盃以上 同 每週捐卡至少捐150 唔達標必踢
目標:local top 200
Join Clan既巴絲可以入黎我地既telegram group 我地主會同分會係同一個group 有專人對你副deck俾意見
活躍巴絲快D入黎啦 入面有好多絲打架 有J
入Clan既打返lihkg就有人會收你架喇
迷失的羔羊@@hk招人喇喂~
clan tag:#2LCU22YU

主會local top20,2會準備上local top200
目前一會:迷失的羔羊@@hk收緊24000盃或以上
4個公會輕鬆打滿每一期寶箱
我地4個clan共用一個telegram group,
中意既可以入黎吹下水,交流cr心得
課主仲會經常開聯賽俾大家大齊玩.
申請時打埋lihkg,方便我地accept
想問下,岩岩打到上4000杯,個賽季獎勵係咪要係完季前keep住4000以上先有?定係曾經上過都會有?
想問下,岩岩打到上4000杯,個賽季獎勵係咪要係完季前keep住4000以上先有?定係曾經上過都會有?

你碌上啲有講,爬下文

你碌上啲有講,爬下文

sorry, 睇到了,唔該巴打

你碌上啲有講,爬下文

sorry, 睇到了,唔該巴打

唔洗~
下次開post我都更新下第一頁啲資料~
開始打clan chest,呢個post去得好慢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞