[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(7) 留名等出clan battle

1002 回覆
8 Like 0 Dislike
張卡如果唔升就睇唔到佢d info
我禁張卡,佢得兩個制比我揀 Upgrade同Use

揀upgrade唔洗即刻俾錢

唔該
本地公會Well dragon(#8VUQGG)收人
暫時收2000+
因為前排走左一批人
所以公會有大量空位
有意者請申請,入到黎say聲hi
我地唔會比壓力會員要打幾多杯
但每個clanchest cycle至少要打夠10冠
歡迎各位有心玩既巴絲加入!

有意請TG:@NsonAce,我係副首領Nson
Bb龍同大電應該谷左邊張先?
我平時玩開石頭人

谷石頭人先 坦得住 後排先發揮到
會友鏢局

主會 - 4200盃 -1個
#LUO2QOV
分號 - 3400盃 -1個
#2LPR8GGV
三會(籌備中)

現招收活躍玩家

以禮待人 無禮即踢
樓上J three crowns rate既真係唔會高分得去邊...
上到高lv場對手正正常常,點會咁易比你3冠呀....

宜家有stats睇埋自己輸既場數
得一半勝率

點睇輸左幾多?

https://www.youtube.com/watch?v=QyggryoXTgw
黎緊個狗尿選卡挑戰,獎勵好似豐富過平時d活動
上到 A7 連打三場對手有 2-3 傳,輸鳩哂落返 A6 有咁好抽咩啲傳說
上到 A7 連打三場對手有 2-3 傳,輸鳩哂落返 A6 有咁好抽咩啲傳說

lv2傳要兩張就得
不過a7有lv3傳就

lv2傳要兩張就得
不過a7有lv3傳就

咁佢地都係 lv1 傳 我意思係佢地有 2 - 3 張,都係地獄飛龍 天狗 礦工
睇返資料佢地最高盃數都係二千多少少,應該唔係玩左好耐?咁姐係佢地課好多?
定加入工會都會幫到手拎卡?新手未入過公會乜都唔識

lv2傳要兩張就得
不過a7有lv3傳就

咁佢地都係 lv1 傳 我意思係佢地有 2 - 3 張,都係地獄飛龍 天狗 礦工
睇返資料佢地最高盃數都係二千多少少,應該唔係玩左好耐?咁姐係佢地課好多?

咁唔係人地勁,係你唔識守姐
打耐d交夠學費就自然會識

lv2傳要兩張就得
不過a7有lv3傳就

你快d搵個公會入啦
同d會員交流下
收下卡派下卡
對你都有好處

lv2傳要兩張就得
不過a7有lv3傳就

咁唔係人地勁,係你唔識守姐
打耐d交夠學費就自然會識

唉,啲真人對打嘅 game 真係特別大壓力

lv2傳要兩張就得
不過a7有lv3傳就

你快d搵個公會入啦
同d會員交流下
收下卡派下卡
對你都有好處

呢隻GAME唔入公會有咩好玩

二千零杯兩三張傳奇都唔係奇
我以前二千三杯既時代人地對手都會有兩三張傳奇
打得耐就會有, 唔洗咁擔心自己一宜都無

你有心長玩就R個大公會分會入去
睇多d人打
或者比d勁人屌打指導下
就好易升杯

二千零杯兩三張傳奇都唔係奇
我以前二千三杯既時代人地對手都會有兩三張傳奇
打得耐就會有, 唔洗咁擔心自己一宜都無

你有心長玩就R個大公會分會入去
睇多d人打
或者比d勁人屌打指導下
就好易升杯

呢樣真係好重要
可以係高手到學到多d野
暫時收2000+
因為前排走左一批人
所以公會有大量空位

2500申左
成年冇玩過,冇新卡有啲難搞

新手一問
呢套牌可以上到幾分?
宜家2500

新手一問
呢套牌可以上到幾分?
宜家2500

呢個卡lv最少3200
暫時收2000+
因為前排走左一批人
所以公會有大量空位

2500申左
成年冇玩過,冇新卡有啲難搞

歡迎,巴打咩名?
暫時收2000+
因為前排走左一批人
所以公會有大量空位

仲收嗎?差唔多9個月無玩 玩番3星期左右
會友鏢局

#LUO2QOV
#2LPR8GGV
三會(籌備中)

現招收活躍玩家

以禮待人 無禮即踢

Keep 住2500 2600 左右 點換好 主要用Golem硬推
會友鏢局

#LUO2QOV
#2LPR8GGV
三會(籌備中)

現招收活躍玩家

以禮待人 無禮即踢

收哂人啦喎
暫時收2000+
因為前排走左一批人
所以公會有大量空位

仲收嗎?差唔多9個月無玩 玩番3星期左右

收啊,只要有心玩返,無任歡迎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞