[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(7) 留名等出clan battle

1002 回覆
8 Like 0 Dislike
會友鏢局

主會 - 4111盃 -1個
#LUO2QOV
分號 - 3200盃 -2個
#2LPR8GGV

現招收活躍玩家

以禮待人 無禮即踢
3200杯有冇人收留

迷途的羔羊@@hk
歡迎~

會長咁早就係到收人
3200杯有冇人收留

迷途的羔羊@@hk
歡迎~

會長咁早就係到收人

廢青無野做唯有mon post
親切技術指導同交流
每週有10級公會箱
捐卡反應踴躍
歡迎1000+盃數人士
特別歡迎新手
我係你老竇#QR2QPL
會友鏢局

主會 - 4200盃 -2個
#LUO2QOV
分號 - 3200盃 -1個
#2LPR8GGV

現招收活躍玩家

以禮待人 無禮即踢
有無團收新手
會長玩
迷失的羔羊@@hk招人喇喂~
clan tag:#2LCU22YU

主會local top20,2會準備上local top200
目前三會:迷途的羔羊@@hk收33000盃或以上
3個公會輕鬆打滿每一期寶箱
我地3個clan共用一個telegram group,
中意既可以入黎吹下水,交流cr心得
課主仲會不定時開聯賽俾大家大齊玩.
申請時打埋lihkg,方便我地accept
有無團收新手
會長玩

而家幾分?
會友鏢局

主會 - 4200盃 -2個
#LUO2QOV
分號 - 3200盃 -1個
#2LPR8GGV

現招收活躍玩家

以禮待人 無禮即踢

爆左
既然唔鐘意豬
又知豬對建築物無符
咁咪加張建築物落牌組囉

正如對精液落冰巨
陽具落地獄塔/龍一樣
唔計建築冰電+骨仔/電法/小比卡
好多嘢都解到豬

我諗大家咁唔鐘意豬應該係牌組剋制上問題
我而家玩個副最鐘意見到豬

豬好平衡啦 改其他配合卡咪算 佢改左自動跳豬我放建築前一格咪照拉 兩邊公主塔照射
仲有屈呢關平衡咩事
利申xbow陣唔怕豬

玩緊咩xbow? Share下ok ?

呢班人係到做乜鳩
殘留的驅殼 招收會員

無盃數限制
大家都係新手
一齊打clan battle
上個禮拜6個人打 都開哂10個箱
歡迎巴絲加入 一齊開箱

#98V8GL2
Custaoldboy 正在招生!! Custaoldboy 主會過往一年不斷成長,在每日fdy 戰 、不定時內戰聯賽之下,已於本地公會排名節節上升,擠身百大以內,現歡迎各路玩家入黎一齊精進!本會設有whatsapp grp 方便各種交流和分享,歡迎入會後 in game contact az-687 / stan!

https://www.youtube.com/watch?v=hYb6HjiU7-4&t=17s
與布力般流汗公會戰片段

https://www.youtube.com/watch?v=ZW4jClvYHLw
與迷失的羔羊公會戰片段

一會Clan Tag: #8RGYU

1會招3600以上 要求 常上線,每周捐卡 150 以上及 1v1 公會箱 15 冠以上,有意直入1會者,可以聯絡az-687 (telegram@azhang687)/在此POST留言。

長期有人打FRIENDLY 同 不定期開聯賽

秒速捐卡
有無團收新手
會長玩

而家幾分?

1100左右

呢班人係到做乜鳩

降盃降到呢個程度
會友鏢局幾時會三會
見個名幾好聽想加入
利申: 新手, 得二千左右冠
會友鏢局幾時會三會
見個名幾好聽想加入

會友鏢局好野黎架
會友鏢局幾時會三會
見個名幾好聽想加入

會友鏢局好野黎架

咁啱爬文睇到話會開三會
所以想打聽下幾時會有
親切技術指導同交流
每週有10級公會箱
捐卡反應踴躍
歡迎1000+盃數人士
特別歡迎新手
我係你老竇#QR2QPL

2300分求入會
tg kkc12345
username wengerhoball
爆左

要等一等
會友鏢局幾時會三會
見個名幾好聽想加入

會友鏢局好野黎架

咁啱爬文睇到話會開三會
所以想打聽下幾時會有

多謝你啊
暫時仲係籌備中
費事唔夠人 好冷清
我地會盡快開
Custaoldboy 正在招生!! Custaoldboy 主會過往一年不斷成長,在每日fdy 戰 、不定時內戰聯賽之下,已於本地公會排名節節上升,擠身百大以內,現歡迎各路玩家入黎一齊精進!本會設有whatsapp grp 方便各種交流和分享,歡迎入會後 in game contact az-687 / stan!

與布力般流汗公會戰片段

與迷失的羔羊公會戰片段

1會招3600以上 要求 常上線,每周捐卡 150 以上及 1v1 公會箱 15 冠以上,有意直入1會者,可以聯絡az-687 (telegram@azhang687)/在此POST留言。

秒速捐卡

一會收人中

與布力般流汗公會戰片段

與迷失的羔羊公會戰片段

秒速捐卡

一會收人中

爭少少3500杯 日日玩
收唔收

與布力般流汗公會戰片段

與迷失的羔羊公會戰片段

秒速捐卡

一會收人中

爭少少3500杯 日日玩
收唔收

收呀....你入會打az吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞