[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(7) 留名等出clan battle

1002 回覆
8 Like 0 Dislike
其實做乜要降盃??

咁有d打機求開心啫
場場對手13白卡10rare都打到無癮
大電都電唔死 飛斧 對親隻野都好頭痛
要6電 先秒4飛斧
玩開天狗流派

飛斧係剋天狗
大電都電唔死 飛斧 對親隻野都好頭痛
要6電 先秒4飛斧
玩開天狗流派

得個飛斧就無乜野
係加埋龍捲風先完封大部份天狗牌組
其實可以天狗臨爆之前大電劈落去
再靠天狗仔噴死殘血飛斧
通常打親飛斧都係靠 雙水時間先反屌到
光棍部落 重建招人
Clan tag: #LPJ2J2

好耐無見你地 支持

光棍部落以前好似好勁..點解沒落左?

好似毒巨個期大量會員棄game

果時聽講好似拆開左兩個公會

冇拆呀,純粹見 SC 賣完比大陸平衡同 developer QA 都做得差,又冇公關,所以成班元老頹左冇玩一排。
好記得當年 d 人 criticize Emoji span,SC 竟然神回覆話專登唔比你 mute 係要你比 RG 豬恥笑,要激發情緒,chi ma gun
棍部落(Clan tag #LPJ2J2) 重新召人嚕!
當年既元老大部分都係度,依家目標係收返多 d 人打齊箱,下一步就搵返木木打返個真人嘴炮 clan battle 2.0
(希望有機會)
杯數不限,技術不限,最緊要求下卡,上 telegram 傾下計,會內大量八十後廢老悉心指導,教你咩叫
真男人之奧義
唔洗再用 RG Hog 細水 Loop 打 Rank
光棍部落 重建招人
Clan tag: #LPJ2J2

好耐無見你地 支持

光棍部落以前好似好勁..點解沒落左?

好似毒巨個期大量會員棄game

果時聽講好似拆開左兩個公會

冇拆呀,純粹見 SC 賣完比大陸平衡同 developer QA 都做得差,又冇公關,所以成班元老頹左冇玩一排。
好記得當年 d 人 criticize Emoji span,SC 竟然神回覆話專登唔比你 mute 係要你比 RG 豬恥笑,要激發情緒,chi ma gun

我都記得
隻game 幾時改雷法骨召

雷法今日改....應該下午有update

骨召無乜問題喎,細水流先係大問題,幾時先改

骨召咁撚易解都改
係改都再改廢啲精野 皇巨啦
咩事好似多左好多毒擴工同女武神

D 人可能入女武神守毒骨召

D 人可能入女武神守毒骨召

我用毒守毒骨召,賺水賺到笑

電法出現,令到電車/地獄龍絕曬種咁滯

電法真係太強...攻一下STUN一野太瘋狂

挑戰mode?

挑戰mode?

我D clan友咁講...冇問咁詳細
會友鏢局

主會 - 4100盃 -1個
#LUO2QOV
分號 - 3200盃 -1個
#2LPR8GGV
三會(正在籌備中)

現招收活躍玩家

以禮待人 無禮即踢
updating
updated

電法真係太強...攻一下STUN一野太瘋狂

電法最撚ON9 既係,當佢兩HIT都TARGET左大坦/塔,
你之後再加野守佢,係冇任何野RESET佢攻擊既情況下,
佢都識分返一條電出黎
380石100隻火槍手買唔買好呢
之前小皮卡貴定火槍貴d?
380石100隻火槍手買唔買好呢

係咪好急要升上去?
100張rare卡你如果3000杯以上都要9日先收到
咁你計下自己石量定係可以等到個禮拜囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞